Gran Canaria - första stranddagen

Torsdag 23 Oktober
Vaknar på morgonen och vi allihop blir lite små deppiga när vi inte ser solen, så kommer vi fram till att den inte har gått upp över vårt hotell eftersom att det är det högsta huset i Playa del Ingles, och solen bara skiner in på vår balkong på eftermiddagen/kvällen. Så vi går ner till frukostbuffén med (för) stora förväntningar. Det var inte mycket där nere som gick att äta. Dock var mackorna förvånansvärt bra, men osten var lite småäcklig, och yoggin alldeles rinnande. Men vi överlevde på det, gick upp till vår lilla lägenhet, slängde på oss våra bikinis och knata ner till stranden som låg lite längre bort.

Där plaserade vi oss på varsin solstol, de enda gångerna vi förflyttade oss där i från var när vi skulle svalka av oss i havet, som för resten hade galet stora vågor, och när vi skulle äta. Dagen till ära gick vi och satte oss på en servering vid stranden.

På kvällen tog vi en taxi in till kahsba, ett köpcenter, för att äta mexikansk mat inne på cafe opra. Där fick vi världens charmigaste kille som servitör och vi gillade det. Han sjöng och dansade för oss och var allmänt trevlig! Sen åkte vi hem till hotellet, för nästa dag hade vi köpt biljetter till en barrunda. Det var lilla, det vill jag lova!

Amanda - längta tillbaka, någon?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0