Gran Canaria: Puerto Rico

Fredag 24 Oktober
Fredagen tillbringades i Puerto Rico eftersom att vädret var lite si och så i Playa del Ingles. Sofies farfar hade sagt till henne att vädret oftast var bättre i Puerto Rico, så vi testade. Mycket bättre var det inte tyvärr... Jag och Emma blev ganska omedelbart rastlösa och bestämde oss för att kolla i affärerna som låg runt ikring. Hade redan på onsdagen sagt att vi kunde köpa en boll eller något och ha och leka med i vattnet så jag och emms tänkte titta efter det. Plötsligt såg vi den ultimata strand-leksaken. Den var ungefär 2 meter gånger 1,5 meter stor, blå och uppblåsbar! Bådas ögon vidgades till max när vi tittade på den som små barn tittar på en julgran full med julklappar under. Genast sprang vi tillbaka till Sofie och Ida och frågade om vi inte kunde köpa den. Dom gick med på det, och skuttande sprang vi tillbaka till affären där vi hittat vår stora skatt.

Det var dock lite problematik då vi skulle få in luftmadrassen (som jag döpte till bäbisch) i bussen när vi skulle tillbaka till hotellet. Men till slut gick det.

Tillbaks i lägenheten var det tempo som gällde eftersom vi var tvungna att va färdigätna redan till klockan 9 för då skulle vi på barrunda. Får nog lov att säga att vi åt semesterns godaste mat den kvällen. Galet gott.



Om barrundan behövs inte sägas så mycket... Det blev fullt ganska snabbt så att säga!

Amanda - Nästa resa är nu bokad! Ayia Napa se upp för Spa3!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0