sometimes

Ibland kan jag inte för mitt liv förstå hur jag kan bråka med mina bröder. Som ikväll, jag är på min väg hem från jobbet, har ung. två minuter kvar tills dörren, då får jag ett sms av Alfred. När kommer du hem? Vi har en överraskning till dig! :* Min 15 åriga asjobbiga lillebror gjorde en puss-smily, till mig! Jag blev rörd! Jag messar 2 min <3 och tillbaka får jag: Bra :D :* . Jag skyndar mig lite extra och när jag kommer innanför dörrarna hör jag det vanliga vrölandet från övervåningen. Jag ropar (skriker för mitt liv) hej och mina sötnoasr till bröder kommer nerstussandes för trapporna. Jag går ut i köket och ser att de har dukat upp med räkor, aioli, lax, rostat bröd och coca cola. Jag blev glad att de dukat fram och att de dessutom väntat på mig tills jag kom hem och tror att detta är överraskningen.

Då kunde inte Alfred hålla sig längre och öppnar kylen. Han får en liten irriterad blick av Anton men han fortsätter ändå. Ur kylen tar han min te-kopp och håller stolt fram den mot mig. Jag kollar och där i ligger världens berg med milkshak med grädde och smält choklad på toppen. Det ligger bitar med Marabou i och vi smälte chokladen i sånt vattenbad. Jag tror aldrig att jag har sett honom så stolt. Den är till dig! Jag kramar honom jättehårt och jättelänge. Den är från Anton med! Han får en lika lång och lika hård kram.

Mina småbröder som jag var dödsfiende med för bara några dagar sedan har gått och köpt ingridienser till en milkshake och bjuder mig på det, utan att kräva någonting tillbaka. Annars när de gör något sånthär brukar det altid vara en hake, som att jag får städa undan efter dom eller nått, men inte. Det var kliniskt rent i hela köket.


Jag älskar er faktikst, Snurre och McMini
Amanda - Delat imon....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0