måndag

God morgon! Eller middag kanske är mer passligt?

Måndag idag iaf, varför känns det som att veckan kommer att vara i 7 svåra år på måndagsmorgonen? Det känns som om det aldrig kommer att bli helg igen. Iaf inte på en överskådlig framtid. Det gör det hela liiite jobbigare att ta sig till jobbet... Men idag är Bossy tillbaka! Skönt med lite ordning igen! ;)

Amanda - Sister, I won't ask for forgiveness, my sins are all I have

haha

jag insåg precis att jag hade freeedag som rubrik igår. På en lördag. Trött? Jag?
Idag har jag iaf fått sova ut! Har ätit frukost tillsammans med The Darlings och nnu ska jag och Ida in till stan för att planera lite. Tre bokstäver. U. S. A. Wiho!

Igår var Louise här, inte gammla vanliga Louise, (eller jo, hon var ju självfallet också här) utan NyLouise, Louise jobbarkompis. Vi åt kött, potatis och morötter i ugn med mögelostsås. Kollade även på världens sämsta film. Såg inte klart hela, utan slockanade i sägen innan den var slut.

Amanda - Where to start?

freeeedag!

Jag och Ida har kollat fångarna på fortet. Johan fucking Pettersson är allt jag har att säga! Kärlek!



Amanda - Bäst är han! Bääääääääst! ♥

ultra-mega-ypperliga

Jag och Emma höll på att kissa på oss av vardagsproblemen här hemma.

Louise skriker i panik inne från badrummet:
- VAR ÄR MIN TOFFS?!?
Vi andra:
-Vet inte!
Louise:
-HALLÅ?! ÄR DET NÅGON SOM HAR SETT MIN TOFFS?!?
Vi andra:
-NEJ, LOUISE!
Louise lägger sig i fosterställning på golvet:
-MIN ULTRA-MEGA-YPPERLIGA-TOFFS!! NEJ! JAG BÖRJAR GRÅTA NU!!

Det hela slutade dock väl, det visade sig att Ida hade tagit den och lagt den i sin necesär. Ni skulle sett lättnaden i Louise ögon när hon satte toffsen till rätta i håret.

Amanda - HAHA!

tisdag

HAHA! Jag tänkte skriva god morgon. Så trött är jag! ^^

God kväll får jag väll börja med då! ;) Jobbat dag idag, eller 9.30-18- Helt dag och halvt kväll på samma dag. Puh, det är jobbigt att stå så upp många timmar ska ni veta! ;) Sen blir ju inte saken bättre av att jag går till och från jobbet och att när jag kommer hem ställer mig och bakar både pizza och bröd. Nu får jag iaf sitta och vila mina tappra fötter. Väntar bara på att pizzan ska svalna lite så ska den avnjutas till ett avsnitt Dirty Sexy Money. Japp, det är det nya nu. Jag har kollat klart på alla How I met your mother. Stor gråt och tandagnisslan. Funderar faktiskt på att kolla igenom alla igen bara för att hha något att göra medan jag väntar på att 6 säsongen ska bli klar! ^^

Idag blev det iaf bestämmt. Den 10 september kommer tvillingarna Larsson hit och det ska bli sååååå kul! Har inte träffat dom på två år!



Amanda - The Darlings are waiting!

100822

Söndag idag! Wohoo!

Har hunnit med att ta en ordentlig sovmorgon, göra lyx-frulle och vatt ute och gått/sprungit runt godalen.
Nu är jag sådär lagom svettig så en dusch hade inte suttit fel. Sen blir det in med en maskin tvätt och in med den tvättade tvätten i garderoben.

Vi pratade om att vi skulle in till stan för en fika i eftermiddag. får se hur det blir med det... :)

Amanda - PUSS

dagen from hell

Fy. Fan. Vilken. Dag!

Det hela började med att jag glömmer att vi ska ha lördagskupp, så en kvart innan jag ska slå upp portarna gör jag plakat och hänger upp i all hast i hela butiken. Sen väller det in folk. Vi hade 30% på alla ljus och servitter och då blir folk som galna. Klockan 20 i 11, alltså 40 minuter efter öppning har jag redan flera tusen på kassan. Då kommer en gubbe in. Till att börja med är han flyförbannad för att han har fått stå i kö. Han slänger fram ett kvitto och berättar att hans fru var inne igår och köppte två ljuslyktor. Jag kommer ihåg detta eftersom att hon bad mig kolla så att allt var bra med dom. Det gjorde jag och dom var hela och fina. Nu säger mannen att det saknas ett handtag på den ena. Eftersom jag vet att allt var där när jag kollade ber jag honom att ta med hela kartongen med lyktan i så att jag får se. Det gick inte för sig. Då förklarade jag för honom att man faktiskt inte kan reklamera en vara utan att ha med sig den. Då går han. Jag tror att han ska hämta lyktan. Han kommer tillbaka, tar en kartong skriker till mig i kassan att han kommer tillbaka med den på måndag. Nähä du skriker jag och springer efter honom. Kommer på att jag inte riktigt vet vad jag ska ta mig till med en stor fet gubbe på nästan två meter när jag kommer fram till honom så jag vänder om och slänger mig på telefonen, skriker till väktaren att det är en man som har tagit en lykta och att han måste komma. Fort! Jag står vid ingången och väntar på väktarn och kön till kassan blir bara längre och längre. Hallå! ropar dom. Vänta lite säger jag, lätt stressad, över axlen. Väktarn kommer och jag skriker grön tröja, sånn lykta (pekar på lyktan), parkerings huset. Väktaren kutat efter.

Det går ett tag och väktaren kommer lunkandes tillnbaka. Han hade inte fått tag på honom men han hade vitnen, både i parkeringshuset, på centret och i butiken, han hade honom på film och hans reg.nummer. Så han skulle få tag på honom. Scooore tänker jag!

2 timmar senare och jag har lugnat ner mig. Då ringer telefonen.
Man: jag vill tala med dagligledare.
Jag: Ja, det är jag.
Man: Det står en vinmonopolet-påse vid ingången.
Jag: Jag ska kolla. (Mycket riktigt står det en påse där, med Lyktan i)
Jag: Ja, det gör det, med Lyktan i.
Man: Ja, jag var inne innan. Var det dig jag pratade med?
Jag: Eh, ja! (hur många svenskar tror han att det finns på Pytt og Panne?)
Man: Ja, nu har du fått tillbaka den! Så blev det inte så krångligt som du ville!
(röken stod ut ur öronen på mig)Jag: Du kan ju inte bara ta en vara utan lov!
Man: det bestämmer inte du! *Klick*

Jag blev gaaaaalen! Berättade allt för väktaren som råkade komma förbi. Han frågade om han var full. Nej, bara dum i huvudet svarade jag.

Amanda - Gaaaaaaah!

dagen

Aktiv dag idag. Har fortfarande ont i magen. Fattar inte! Hoppas bara att det går över tills imorgon!
Idag har jag åstakommit följande:
- Målat naglarna läskigt gröna
- Kollat två avsnitt True Blood
- x antal avsnitt How I met your mother (har baar ett avsnitt kvar nu! GAAAAAH!)
- Läst ut boken "Mannyn i mitt liv"
- Tagit mig upp ur soffan, slängt in köttbullar i micron, satt på makaronvatten och gjort en stuvning

Amanda - PUSS

bildregn 2

Ledig onsdag, och det blir till att dega framför datorn ett tag till då jag har ont i magen och inte vill ta mig upp till rema. Så därför kommer lördagens bilder! :)


Nej, jag lär mig aldrig att man inte ska fota med blixt mot en spegel. Dessutom har jag en video där Ida står och posar ett bra tag. Det tar ett tag innan jag fattar varför blixten inte kommer; Jaha, jag filmar, hmm... öhhh. *klick* Fint!

Och här har ni en blid på vårt flitigt använda eluttag. Ja just det ja, uppe i hörnet ser ni mig och Ida! ^^ Jag kommer bli nästa Bingo Rimér! Lovar!

Ifall man bor i ett land där det inte exicterar något så fiffigt som partyhattar, gör man egna. Mycket finare än vanliga köpe! This one is mine!


Jag gjorde kräftor på alla 8 hattar. Det var ett slit innan jag fick till den rätta kräftlooken ska jag tala om! Först såg det ut som en val och sen en scorpion, men här ser ju varenda människa, klart och tydligt dessutom, att det är en glad, blåögd kräfta! Eller hur? (uppmanade min och tonfall)


Jag pimpade Idas kräftis-festis-hatt. I♥A. Ifall hon mot all förmodan skulle glömma att hon älskar mig! ^^

Det är farligt att släppa iväg mig och Emma till Europris. Typ Norges svar på rusta. Vi var på väg hem med både en utedusch och en pimpad toalettborste, men det slutade med glitterpennor, klistermärken och denna kolosalt fina manick! Våra hjärtan smalt lite när vi såg denna. 70% rea med! 60 rikstaler och den var vår. Lyckan var gjord!

Världens bästa Iceis och norges finaste jenta!

Maren [Maa(a som i a b c)rän], Lojsiluu och NyaLouise! ;) NyaLouise lanagr posen!

Jag blödde, det sista Hello Kitty-plåstert räddad kvällen och min vita tröja! :)


Amanda - KRÄFTIS!

måndag

Tjoho! Ny vecka och min rygg är röd som en kräfta. Det är fint, och gör ont!
Jobbet har gårr bra idag, mycket att göra så det har gått fort! :)

Imorgon jobbar jag till 6 och sen är det personalmöte klockan 8, sen är det ledig-onsdag! :D Wiho!

Amanda - PUSS

bildregn 1

Min kamera har inte använts under hela min fina semester, så när jag nu tog fram den blev det en glad överraskning då jag upptäckte dessa bilder! :)


Fina, fina, underbar, psyko-pappa

I solen på Beverlys uteservering

Glada unge! ^^

Påväg hem, andra stoppet för dagen: Lunch-rast

HELLEMANNA! ♥

Daddycool i ett pyttelitet nötskal

Åter igen, samma smickrande pose!

Lillebror ♥

En av Anton sjuttioelva skaka-på-huvudet-och-ta-kort-bilder

Fem sånna här tallrikar med glass blev det för trillebror Gustafsson. Endast två i liknande storlek för storasyster Gustafsson! ^^

Vaniljsås var obligatorisk för varje glasstallrik!

Jag retade mamma för dubbelhakan..

Därmed blev det detta resultatet på nästkommande bild! ^^


Jag saknar er så mycket när jag ser dessa bilderna!

Amanda - Jag älskar er så!

torsdag

God morgon gott folk! :)
Klockan är inte ens 9 och jag sitter nyduschad och sminkad och käkar lyxfrukost. Mannagrynsgröt med färska hallon och blåbär, macka med ost, skinka, gurka, tomat och böngroddar, och till det en smoothie som jag köpte på rema igår. Inte illa va? ;) Det är faktiskt så att jag har hunnit med att städa också! Torsdag idag, och på Breivikveien betyder det städ-dag. Och eftersom jag slutar sent idag gick jag upp tidigare. Louise idiotförklara mig varje gång jag gör det. Det är dessutom tur att hon inte ser min frukost, då hade hon skakat på huvudet och sagt att det var så typiskt mig, att jag orkar, bla bla bla... ^^

Nu ska jag kolla på HIMYM!

Amanda - Wihooo

första dagen på jobbet...

...och jag har kommit på två saker:
1. Jag har saknat min underbara bossy, Linda
2. Jag Har glömt hur kul det är att jobba när varor väller in och Lindas to-do-list täcker en A4

När jag sätter min fot innanför Pytt & Pannes väggar vid lunch idag tittar Linda upp från kassan, slår ut med armarna och halv skriker: Välkommen tillbaka! Har du saknat mig? frågar jag. Jaaaa!
Haha! Söt är hon! :)

Amanda - God Natt! ♥

stavanger

Tillbaka i lägenheten och norge-livet. Har hunnit packa upp, handlat, duschat och gjort mig iordning. Nu återstår bara matlådan. Kan vara svårt att fördriva en timme med att sno ihop en sallad...

Amanda - PUSS

aaaaah hahaha!

Kolla vad jag har gjort! ^^

var och klippte mig igår. Var så trött på det och när frisören frågade vad jag ville göra med det sa jag att hon inprincip fick göra vad hon ville. Det resulterade i att ca 30 cm hår skalades bort från vänstra sidan av mitt huvud.
HAHA! Kan inte fatta att jag gjorde det! Men jag tyckre iaf att det blev skit-tufft! ^^

Amanda - PUSS

RSS 2.0