laila bagge



Halv 11 skulle jag vara hos synsam för synkoll och glasögon-utprovning. Mamma körde mig in, efter synsam gick vi inom systemet och jag köpte cider till ikväll! :)
När vi satte oss i bilen frågade mamma om vi skulle köra inom Victoriagatan och jag fattade precis vad hon menade för vi har snackat om det innan. Guldsmeden på Victoriagatan säljer Laila Bagge för Rock by Sweden.
Jag har ju redan ett halsband, och nu har jag en ring med! :D

Amanda - Svart, glittrig, SKITSNYGG! ♥

dagen

Har spenderat dagen inne i stan tillsammans med Ida. Shoppade både lite nödvändiga och inte lika nödvändiga saker. Dom där två legginsen t.ex. var jävligt nödvändiga! Mina nuvarande ser ut som nylonstrumpebyxor, så genomskinliga är dom, och sen kan jag inte räkna alla gånger jag fått sy ihop dom då dom gått sönder. Så det var ju en godkänd inhandling! Jeansklänningen inne på MQ, not so much... Men jag försvarar mig med pappas favo-fras: det var REA! 199 kr var väl godkänt för den tycker jag! ;)

Nu ska jag till konsum och köpa läsk tills ikväll. ^^ Kan kanske bli en twister när man ändå är där! Har suktat efter det hela dagen! :D

Amanda - FIESTA!

alfred...

Alfred kom knackade på dörren in till mitt rum. Så här ska jag gå på stan! Han har matchat Burger King kronan av papp med en röd-blommig mask för ögonen. Ska du följa med? Jag väntar lite med att svara för för mig är det svaret en självklarhet, men han står kvar i dörrposten. Jag skulle inte tro det va?

Amanda - Han har iaf inte valt bebis-mössan...

måndag

Klockan är 20 i 7 och jag slutar om 20 minuter. Eller jag hade gjort det om jag inte var på semester. ^^ Satan vad skönt det är. Har stått i köket största delen av seneftermiddagen. Har bakat kanelbullar och plockat iordning. Mamma kom in och tog ett glas vin och då passade jag på att ta en cider. Härlig känsla det där, att ta en cider bara för att man vill, kan och har lust. Underbart god var den. Rekordelig winter cider, var det, så den passade ju sådär, men va fan. Det duger i krig! :D

Gick till konsum för att köpa jäst och pärlsocker till bakandet innan. Det var inte en jävel jag kände igen. Okej, jag är inte konsum-stammis som Pettson och Sof, men jag har ju alltid hejat lite extra bara för att jag bor i området liksom, och för att jag känner igen personalen. Nu gjorde jag inte det, blev lite ställd men bestämmde mig för att det inte skulle förstöra min lilla tripp och hejade igenkännande ändå. Dom tittade lite konstigt på mig men hejade iaf tillbaka. Känns som att detta är en bra början på en 3 veckor lång kund-personal-relation! ;)

Det blir grillade hamburgare till kvällsmat. Jag hoppas att vädret tillåter att vi sitter ut på altanen. Men på den fronten ser det ganska kritiskt ut...

Amanda - Stranden imon (alla fingrar i kors)

hemma


Kolla vad som väntade på mig (helt oöppnade, kors i taket) här hemma!
x5.
Mohahahahaha!
Nykter sommar som fan kommer detta att bli! ^^

Pappa som fixat fyra stycken 1litrare till mig i tyskland. Och så har han fixat trådlöst internet, med hjälp av Simone då..

Amanda - Världens bästa pappa! ♥

<3



Amanda - Mamma är här

ååååååååååååååååh

12 mil kvar för en halvtimme sen. Snaaaaaaaaaaart!

Jag har packat klart nu. Nästan iaf... Lite småsaker som ska ner, men sen så. Nu ska jag strax äta så att jag har det gjort.

Kom på att jag gjorde en tabbe igår. Jag som trodde att jag kollade Entourage i rätt ordning, det visade sig att jag hoppade mellan både säsonger och avsnitt... Inte konstigt att jag tyckte att det var "fristående avsnitt"...

Amanda - Gaaaaaah!

kvällsmat:

stauvade makaroner med för tjocka och för svarta skivor falukorv... Entourage gör det hela dock mycket bättre!

Jag kan inte fatta att dom kommer imonkväll. Om ca 24 timmar får jag krama och pussa på mamma och pappa. Och om ca 24 timmar ska jag krama och pussa på mina inte så villiga bröder. :D Jag hoppas att jag iaf kan få en kram nu när jag har ägnat min bakis-söndag åt muffinsbak för deras skull!

Amanda - PUSS

entourage


Ny serie gott folk! Eftersom att Tv-shak is no more och jag inte kan kolla på Despan. (Btw, jag ska såååå köpa iaf de första tre säsongerna av DH på Ullaredet!)
Any ways... Den nya heter Entourage och är grym! Älskar att David skriver vilka serier han tittar på på facebook och jag älskar att han har utmärkt serie-smak!

Amanda - Vince är sjukt het dessutom!

imorgon

DOM kommer imorgon. Jag förbereder här hemma. Storstädar palatset liksom. Går med dammsugaren i ena handen, damvippan i anda och lyfter soffan, där fruarna ligger, med lilltån. Can you see the picture?
Nej, inte jag heller. Men jag ska faktiskt baka muffins. Främst till mina bröder, för att jag är en sån underbar storasyser, sen till pappa för att han kommer att ta även om han inte får, sen till mamma, för att kommer vilja Ernsta en när hon ser dom, och sist till mina bakis-fruar, för att dom kommer att stå som ivriga valpar och vill slika skålen.
Så där har vi prio-listan! ;)

Amanda - COLA!

Senario: när Emma sa att jag var fet

kl. 01: 23 (cirka) i natt:
Asagro svensk columbian: Den är fet! (Pekar på mitt ap-snygga Laila Bagge-halsband)
Jag nickar och håller med.
Emma: Hon är ganska fet!
Jag kollar på Emma.
Emma: Nej!! Jag menar inte att du är fet fet. Jag menar att du är feeet.
Jag: Twice asså??
Emma: Jag menar att du är fet-cool.
Jag tänker: This is soooo going on my blog!

Amanda - You should read my blog! ^^

helg

tjoho!

Lite spontan utgång från min sida igår. Dom andra hade bestämmt sig i fredagskväll och jag fick lite feeling en timme innan bussen gick.

Tog bussen ut till Tananger kvart över 7. Satt på förfest hos Maren ett tag innan vi gick till "Killen med huset med stort H". Lilla. Men jag och Emma tröttnade och bestämmde oss för att åka hem. Efter att Emma kissat i en nerförsbacke och jag fått en mindre allergisk reaktion efter att kissat ute på en åker bestämmde vi oss för att stan är ett bättre alternativ för oss två... Sagt och gjort. In på Beverly och sen in till Burger King där vi hittade en asagro svensk columbian. Efter att Emma lugnat ner honom och hindrat personalen att ringa polisen gick vi hem åt med varsin hamburgare. Påvägen fick Emma fyllehicka och kissade åter igen i nerförsbacke nere vid "drog-stället".

Amanda - Jag är hick as-hick-förbannad hick!

nya brills och nagellack


Rita, Sivs dotter säljer solbriller. Jag sa till Siv att hon skulle ta med alla rosa hon kunde hitta. Visst är dom coola?!
Emma tyckte att det var fjortisvarning, men fuck her! Dom är så fula att dom är snygga! ^^
Har för övrigt nytt nagellack med. Grått. Sommrigt och fint! ^^

Amanda - Tacos

100708

Igår:
TV:n är på utan ljud och karate kid visas. När vi var på eclipse visades trailern för nya karate kid.
Någon: Vad är det för film?
Emma: Karate kid.
Louise: ÅH! Den nya!?! Den vill jag se! (skriker som bara Louise kan)
Till saken hör att karate kid (gammla) spelades in 1984.... Den såg med andra ord inte jääääätte ny ut.
Herre gud, vad vi skrattade!

Amanda - PUSS

onsdag

Morning snunshines!
För ovanlighetens skull har jag lite tid över så här på morgonkvisten. Jag hann till och med kolla facebook en snabbis! Det är inte illa! Det blev jordgubbar till frukost. Så jädrans gott!

Jobbar till 4 idag. Jag älskar att jobba till 4. Särskilt med två kvällar innan i veckan! Sen imorgon jobbar jag bara till 2, fredag till 7, lördag 4, ledig söndag, måndag 7 och då kommer dom! :D

Amanda - PUUUUUUUUUUSS

tisdag

Ojojoj, veckan går fort, redan tisdag! Herregud vad det går sakta när man vill att det ska gå fort! Jag vaknade och trodde att det var fredag. Varför gör jag alltid det? Åh detta kommer att ta död på min dag! :´(

Börjar 12 idag, vilket betyder att jag får kolla två avsnitt av HIMYM! Wiho!

Amanda - wait for it...

måndagkväll

Jag och Emma är djupt deprimerade. Inget true blood ligger uppe på watchxonline än. Stor gråt och tandagnisslan! Emma tittar på mig med stora tårfyllda ögon och darrande underläpp. Jag tittar på henne och frågar med skakig röst som brister efter halva meninegn: Får man *snörvel, host, buhu* göra så? Stor skakning på huvudet med ansiktet gömmt i händerna. Ni förstår tragedin. Stämmingen i lägenheten är låg.

Det enda som får mig på lite bättre humör är att om 6 dagar 22 timmar och cirkus 32 minuter (om mina tidsplaner stämmer) så kommer dom. Dom med stort D. Dom med stord O och M. Wiho! Jag älskar det! :D

Amanda - Baney får ställa upp som wing man när Eric sviker mig! ^^

100705

2 år sen. Allt jag säger..... ^^

God morgon världen! Finaste dagen i Stavanger ever, på något mirakulöst sett har vi alla fått ledigt från våra jobb så vi ska dra ner till stranden och ligga och sola där hela dagen!

Eh, hrm, host. Nej, så är det verkligen inte, man jag ville bara göra er hemma i halmstad lite avundsjuka. Hör att det är strålande sol och strandväder. Kul för er! Här duggregnar det på tvären och jag ska jobba till kl 7 ikväll. Wiho! Jag är så peppad för denna arbetsvecka!

Det enda bra med dagen är att Ida är tillbaka och att la familia kommer om exakt en vecka!

Amanda - PUSS

kväll

Nu har det hunnit bli kväll. Igen. Dagarna går så fort! Men det gör inte mig något! Då kommer mammie, papps, Anton och Alfred snart! :D

Till kvällsmat blir det något så inspirerande som macka med ägg och kaviar, och till det blir det mannagrynsgröt med jordgubbssylt. Kvällens dryck: Snyltar på Sofs hittade burk med te! ^^

Nu är jag nyduschad och insmord i doves brun-utan-sol-body-lotion, så nu luktar jag gott igen! Jag, Emms och Sof hade en liten tävling om vem som luktade äckligast innan. Kvinnligt va? ^^ Det lät ungefär: "Jag luktar fan babbe" "Då luktar jag som babbe-föreningen" "Då luktar jag som babbarnas-ordförande" "Amen då luktar jag som babbarnas kassör då!"

Amanda - Vi alltså!

söndag

God eftermiddag!
Vi la oss nere vid godalen i solen. Jag har köpt en mjuk vollyboll på jobbet som vi kastade gris med. Jag vann första gången och andra gången blev det oavgjort mellan mig och Sof, vi orkade inte mer... :P Vi hade även planer på att bad, men den lilla viken var full av brännmaneter, så vi stod bara i den steniga strandkanten och badade fötterna.

Sen började blåsa så mycket att vi tillslut låg och huttrade, då bestämmde vi oss för att gå hem. Nu har jag bakat muffins. Chokladmuffins med choklad i och chokladglassyr på. Det är något för fröken Petersson när hon kommer hem ikväll! :)

Nu ska jag kolla ett avsnitt av... datadadaaaaa.. How I met your mother! ^^

Amanda - Barney Stinson ^^

100704

4th of July idag. Och imorgon är det exakt två år sen jag och mammie var på Bossen. :)

Any ways... Godmorgon!
Strålande sol och klarblå himmle i Stavanger idag. Har redan varit ute och gått en runda och nu sitter jag på balkongen och äter frukost. Tjejerna håller på att göra sig iordning för "stranden" (=en gräsplätt vid en vik). Ska strax gör det jag med. Ska bara köka upp först! :)

Amanda - PUSS

how i met your mother

Jag kan inte sluta kolla! Det är så satans bra! Jag älskar det!


Amanda - This is going to be ledgen - wait for it - dary!

100703

Ledig lördag idag. Vad jag älskar lediga lördagar! :) Dock är jag ensam hemma. Eller jag är det snart. Emms ska snart åka till jobbet. Jag ska kanske in till stan för att reklamera min trasiga midsommarklänning och kolla snygga VPILF. Mitt och Emmas nya ord. Det är aaaaaaasbra! HAHA!

Amanda - Swarley ^^

juli

1:a juli idag. Josse fyller år idag också! :) Och imon är min sista jobbdag denna veckan. Och denna helgen är den sista jobbfria helgen innan la familia kommer. :D

Amanda - Som den kloke saknrar dåren

RSS 2.0