jaaaa!

Nu är vi äntligen klara med det fördömda projektarbetet! Jag har vatt så trött på det nu ett bra tag så att jag velat spy på det. Som tur var gjorde jag inte det för då hade datorn krachat och vi fått börja om från ruta ett! Tackar min tåliga mage för detta... Om jag är flummig beror det på att jag suttit och rättat arbetet nu i nån timme. Innan de hade vi spinning med Julia. Det var väldigt roligt, dock höll jag på att svettas ihjäl och gå under av andnöd, men det hör visst till har jag hört! ;)

Imorgon ska jag baka cheescake hela dagen lång, för på kvällen kommer släkten för att fira lilla mig! Jag kan inte påstå att jag kommer hata det! :P

Nu sitter vi på skolan (ja, fortfarande) jag som lovade mamma att jag skulle laga mat ikväll, så blev det inte!

Amanda - Hungrig!

25 mars

Tjoho!
Idag är det inte vilken dag som helst, utan det är min födelsedag! Dessvärre är jag inte lika lycklig och spänd över det som för 10 år sen, men man vänjer väl sig med åren? Det har iaf varit en bra och solig dag, och då blir man ju (nästan) alltid glad!

Min söta familj kom in och sjöng för mig kl 5 i morse, de var inte så pigga... Mycket fint fick jag med! En rosa morgonrock, en väska till balen och de tre sista twilight-böckerna! ÄLSKA!

Amanda - hihi!

Fredagen bilder

Hemma hos Lovisa


Louise, Emma och Louise sitter och äter...


Sofie tog med sig kakor och gott från skånskan


Ida och Louise var på G :D


Patrik och Erik gosar :)


Martin pussar på Jacob, mer kärleksfulla killar får man leta efter!


Bella och Lovisa :)


Mycket dricka blir det, men killarna är glada ändå!


Ida skulle blanda redbull/vodka till killarna, av misstag hamnade det lite vin i smeten med... Att dömma av minerna var det inte allt för uppskattat!

Amanda - Härliga helg!

Helgen

Det har varit en fruktansvärt intensiv, men väldigt roliga och mysig helg. Det började i fredags, som var en helt underbar dag ute på Kurorten. Solen sken och vi såg det blå havet utanför klassrumsfönstret. På eftermiddagen fick vi varsin body scrub så att vi blev lena och fina! :D Sen gick vi en promenad i det fina vädret, Malin, Gemina och Suss badade, jag badade bara fötterna, men det var skönt! Sen var det hema för att göra sig i ordning för kvällen. Idas kompis Martin från stockholm skulle komma ner med några kompisar, så det skulle bli lite för fest med tacos hemma hos Lovisa i Sandhamn. Därefter var det in till Moon i stan, där stannade jag dock inte så länge, ringde mamma som kom och hämtade mig. De hade precis vatt hos Linnéa, min kusin i Ängelholm, som fyllt år.

Igår åkte ja, Ida, Lovisa, Emma, Axel, Martin, Erik, Jacob och Patrik ut till ön för att grilla. Vi tjejer, och Axel, bestämde att vi skulle grilla korv. Killarna däremot gjorde upp värsta festmåltiden med potatissallad och fläskfilé. Det blåst kallt där ute, men det var defenitivt värt det! Sen var det bara att ladda för fest igen, för på kvällen skulle vi ut igen, denna gången till B&B. Det var förfest hemma i Idas källare, det gick hyffsat smärtfritt, förutomlite redbull/vodka på golvet. Men jag har en känsla av att den låg bättre på golvet än i Patriks mage... När vi kom in till stan gick några av oss in på BM för att shotta och spela bort pengar. Sen bowlade vi, spelade biljard och dansade hela natten lång inne på B&B. Vi tog taxi hem till Ida och där hade vi lite efterfest. Jacob korkade upp igen och vi var vuxna och satt och snackade politik till klockan 5 på morgonen, då var det bara jag, Ida, Jacob och Erik som var vakna, så jag och Ida bestämde att vi skulle kolla lite på One Tree Hill. Det blev inte så mycket med det eftersom man blir ganska trött när man lägger huvudet på kudden...

Jag vill inte påstå att jag sovit som en ängel, eftersom att jag, Ida och Erik låg mellan sofforna i Idas källare på några sittdynor. Martin sov ensam i sängen och Patrik och Jacob tog varsin soffa. Behöver jag säga att det var trångt?

Idag gick vi upp vid 12, gjorde frukost och satt och chillade i sofforna och åt frukost. När killarna hade åkt cyklade jag, Ida och Sofie in till Hemmakväll och bunkrade upp för kvällens Beck-film.

Nu ska jag till mormor och äta, för hon fyllde år i måndags. Bilder från fredagkvällen kommer :D

Amanda - I got a shiny saw blade, all I needs' a volunteer...

Torsdag...

..som kunde varit en helt underbar vårdag, men tack vara min favoriserande lärare blev den inte rikigt lika underbar som vädret. Nu ska jag trösta äta lite ;) för att sedan gå bort till frennehallen och inhandla mjölk till mina stuvade makaroner som för övrigt ska bli kvällsmat till familjen. Näringsämnena flödar....

Amanda - Surprise, Surprise c'mon open your eyes...

JAAAAA!

Yes! Jag klarade det muntliga och det praktiska certifieringsprovet! Nu väntar jag på att det skriftliga ska rättats, och om jag blir godkänd där är jag certifierad massör! Coooooolt! Om jag får säga det själv.... ;)

Amanda - Andra avenyn och godis nu! :D

Certifiering

Jag är så jävla nervös! Helt galet rastlös, kan inte göra någonting. Jag har lovat mamma att jag inte ska plugga i dag/kväll eftersom att man inte ska plugga dagen innan ett prov eftersom att man då bara rör till det, men faktiskt är det de jag helst vill göra! Trot eller ej! Om ett dygn är det klartt! Finns det någonsom helst möjlighet att hoppa över den 17 mars 2009?

Amanda - Tips på hur jag ska överleva morgondagen är varmt välkomna!

Myssöndag!

Tjoho!
Eftermiddagen har varit toppen! Först var jag med Ida och Exa ute vid ön. Vi körde inom Netto och inhandlade proviant. Man skulle kunna tro att vi handlade mat till ett helt kompani, men icke! När vi gått halvvägs runt sjön satte vi oss ner, tryckte en varsin cola, vetelängd och lite kakor. Vi skämdes lite när det kom några hurtiga motionärer och skrattade när den ena personen efter den andra som vi kände kom och gick förbi. Vi hade nämligen resonerat som så när vi var inne på Netto, att det spelade ingen roll hur mycket vi köpte, ingen som vi känner kommer gå förbi där ute i ingenstans. HA på oss! Det var i vilket fall som helst en väldigt mysig eftermiddag med lite för mycket moln.

Precis när jag kom innanför dörren här hemma skulle mamma och Alfred åka och kolla på handboll, mamma frågade om jag skulle följa med. Jag övervägde att stanna hemma, men då hade jag vatt tvungen att plugga, så jag följde med. HBP vann solklart. När jag och mamma satte oss på ungefär samma platser som igår frågade mamma om vi skulle gå ner till cafeterian och köpa varsit liv. Halmstad sporthall 3 gånger på en vecka, då är det illa mendade hon. Jag kan inte annat än att hålla med, inte minst för att vår sporthall står och faller med drott. (stabil nergång då med andra ord...)

Amanda - Gunvald Larsson next! :)

yes!

Idag har jag letat som en tok efter min laddare till kameran. Har till och med rotat igenom brödernas, mammas och pappas lådor, vatt uppe på vinden och vänt uppochner på mitt rum. Utan resultat. Så kom jag plötsligt på att jag haft den hemma hos Ida när vi gjorde oss iordning innan vi skulle in till Sofie på nyårsafton, så jag ringde henne. Och tror ni inte att den låg hos fröken Petersson? Jojemen! Skönt att den är tillrätta så att jag inte behöver oroa mig för den!

Nu sitter jag på msn och snackar med min söta moster. Egentligen skulle vi till mormor imon för hon fyller år, men eftersom pappa är sjuk fick vi inte komma för min moster och hennes man. Dålig stil! Så det sitter vi och bråkar lite om! ;)

I eftermiddag ska jag och Ida gå en sväng ute på ön. :D Ska bli skönt i det fina vädret! Nu har jag precis skrivit klart Vårdpedagogiken som ska vara klar tills imon. Nu ska jag bara lära mig den med! Fast det är inte så långt som tur är!

Amanda - Har på mig högklackat och joggingbyxor ^^

Godmorgon

Oj, klockan är bara halv 10 och jag sitter vid datorn. Har till och med redan ätit frukost, det blev pizza som var kvar sen igår, så nu är jag mätt! Igår pluggade jag nästan hela dagen, bortsett från kvällen och när jag och mamma var på drott. De förlorade, ganska stort också... Idag ska jag plugga igen, kolla när HBP spelar och senare ikväll ska jag kolla på Beck (eller snarare, jag ska kolla på Gunvald Larsson ^^)

Nu ska jag lägga mig i min älskade säng och kolla på TV en stund innan jag tar tag i mitt liv.

Amanda - Chained to this earth we go on and on and on

Check

- Plugga muskler
- Plugga töjningar
- Plugga muskelfysiologi
- Plugga näringslära
- (Plugga näringslära (igen))
- Skicka iväg psykologiarbetet till Stefan så att han kan ge det till Susanne
- Kolla Twilight
- Städa mitt rum
- Pluga P100
- Plugga näringslära (igen, igen)

Oj, vad duktig jag är! Nu har jag gjort allt på min to do-list. Som går att göra vill säga. Ändrade planer inför ikväll, ska va hemma hos Ida med Emma och kolla film och mysa! :D

Amanda - We reach for starlight all night long, but gravity's too strong

kocken!

Nu har jag pluggat duktigt, får jag nog allt lov att säga! Har gått igenom alla muskler och jag klarade av allihopans! :D Jag skev ut en liten del av ett skriftligt certifieringsprov och gjorde det. Sen hade jag tänkt att börja med näringsläran, men wips, så hade uppgifterna åkt bort från schoolsoft så jag var tvungen att messa Linnéa och fråga om hon kunde skicka de till mig. Hon sa att hon skulle göra det snart, så undertiden tänkte jag att jag skulle börja med den andra näringsläran, men se, det gick inte heller. För de papprena jag har fått stämmer inte överens med frågorn. Så istället började jag på den tredje näringsläran. Då kom jag på att jag var hungrig, så jag gick ner och letade igenom kyl, frys och skafferi efter något att äta. Jag hade fört tänkt tina och värma något från frysen, men så såg jag några färska lassangeplattor som blev över när jag gjorde kräftlassange i onsdags. Så de plockade jag fram i hopp om att hitta något att ha till. Jag letade genom frys och kyl ännu en gång och där, längst in i frysen låg ett paket med kycklinghamburgare. Gud vet hur länge de har legat där, men de hade iaf inte gått ut så jag tog fram dem också. Kycklinglassange, tänkte jag, visst skulle det kunna vara en rätt? Nu är det de i vilket fall som hälst. För min fina kycklinglassange står i ugnen och buttrar. :D Jag är stolt över mig själv att jag är så kreativ! Haha!

Undertiden jag letade igenom kyl, frys och skafferi gjorde jag en underbar upptäckt. Igår när mamma vatt och handlat hade hon köpt majs, champinjoner, avokado, 1500gram köttförs, natchos, tortillia, tacos krydder och creme fraich. Kan det vara så att vi ska ha tacos ikväll, måntro?! Jag håller alla tummar jag har för det, för jag är galet sugen!

Ikväll ska jag och mamma mysa framför så ska det låta och hoppas på att vi slipper undan magsjukan. Det finns dock en risk att vi inte gör det, för varken hon eller jag kännde oss lite sjuka igår. Hoppas att det bara var en tillfällighet!

Amanda - Maaat!

Påfyllning av lista

- Plugga muskler
- Plugga töjningar
- Plugga muskelfysiologi
- Plugga näringslära
- Plugga näringslära (igen)
- Skicka iväg psykologiarbetet till Stefan så att han kan ge det till Susanne
- Kolla Twilight
- Städa mitt rum
- Pluga P100
- Plugga näringslära (igen, igen)

Hmm... Nu har det gått ungefär en timme och jag har bara lyckats kryssa av en sak. Dessutom har det kommit till två saker, så jag har knappst vatt effektiv. Tror att jag ska börja med att städa rummet, nån tvångstanke jag har att det måste vara rent och snyggt runt om mig när jag pluggar. Eller så är det kanske bara för att skjuta upp det tråkiga?

Amanda - Jag tänker på er! ♥

God morgon!

Jobbig dag igår... Tur att Linnéa och Jonna var där. Jag älskar er så mycket mina fina flickor! ♥

Idag är jag ledig och det känns väldigt välförtjänt vill jag lova! Eftersom jag har gått upp strax efter 5 nästan alla dagar denna veckan vaknade jag halv sju imorse. Jag vaknade pigg, men 6.30 en ledig fredagmorgon är min första tanke inte precis att ta en joggingrunda, så jag låg kvar en timme och spelade The Sims på min mobil. Sen gick jag ner och gjorde iordning frukost medan jag lyssnade på Working on a dream-plattan och lästa HP. Nu tänkte jag ta en promenad i snön innan jag börjar med dagens schema!

- Plugga muskler
- Plugga töjningar
- Plugga muskelfysiologi
- Plugga näringslära
- Plugga näringslära (igen)
- Skicka iväg psykologiarbetet till Stefan så att han kan ge det till Susanne
- Kolla Twilight
- Städa mitt rum

Förresten, min pappa har fått maginfluensa. Damn! Gissa vem som proppar i sig pepparkorn och undviker att andas pånedervåningen? japp, det var jag det ja! Jag fullkommligt vägrar att bli sjuk lagom till certifieringen! Det funkar liksom inte så!

Imorgon ska jag och mamma gå på Drott igen! De vann ju sist vi kollade, så vi kan ju inte bryta ett vinnandkoncept!


I turn back for a moment and catch a smile that blows this whole fucking place apart
Queen of the Supermarket, Bruce Springsteen


Amanda -
Dååååligt


Studentmössor

Idag har vi fått våra studentmössor! :D Det var himmleskt! Jag är jättenöjd med mig och jag längtar som få tills jag får använda den på riktigt! :D

Annars har dagen inte vatt så intressant. Jag, Linnéa och Jonna pluggade från halv 8 i morse till kl 20 i 3. Nonstop! Vi tog bara paus för frukost och lunch. Det var dock inte problem fritt. Skolan är för fattig för att orka köpa word, så istället har de något annat skit som jag, om jag hade kunnat, hade stypt! De går inte att göra normala punkter och sidnummer är ju bara att fetglömma! Det blir inte bättre av att Jonna och Linnéa sitter på varsin sida om mig och skrattar åt mina utbrott...

Nu är vi alla fall klara, jag skulle bara fixa det sista på min dator, typ punktlista och sidnummer, men självklart går B-programmet inte att öppna här. Jävla skit sak! Så nu vet jag inte vad jag ska göra rikigt.

Amanda - 6 dagar kvar :S

tisdag

Tjoho!
Nu har jag skrivit klart GI:n och pluggat muskler och töjninar på Alfred, så jag är nöjd! Ska till Harrys ikväll med pappa, Anton och Alfred, jag gillart!

Nu måste jag göra mig iordning för det käns sådär aktuellt med mjukisbyxor och mascara långt ner på kinderna! ^^

Amanda - Om en vecka är det certifiering! :S

Studenttröjor

Idag fick vi studenttröjorna i skolan! Vi hade nyss haft en väldigt upprörande disukussion angående PS-balen och alla var smått frustrerade på att PS tror att de äger världen. Men så kom Maggan inhasandes på en kartong och i den låg våra efterlängtade studentkläder! Hela klassen blir jätte glad och samlas runt Maggan och Emilia som delar ut paketena. När jag får min och klipper upp plasten ser jag att min tröja är helt vit, bortsätt från namnet på luvan. Trycket som ska finnas på bröstet är alltså inte där och plötsligt blev jag deprimerad igen. Så jag ringde abc-gruppen när jag kom hem och de sa att jag var tvungen att skriva ut ett reklamationsformulär och skicka det tillsammans med tröjan upp till stockholm. Hur som hälst var de trevliga och beklagade misstaget, så jag kunde inte vara rasande på dem. Dessutom fick jag ju min efterlängtade absolut-tröja! ♥

Jag och Jonna stannade kvar och hade möte med vår p100 handledare, Susanne. Vi trode att hon skulle strypa oss med sina bara händer men hon verkade kolugn och sa att vi hade bra koll. Självklart nickade vi och log, och när hon kommit utom hörhåll knäckte vi oss. För koll är det absolut sista vi har på vårt projektarbete. Tur att skenet kan bedra ibland! Efter mötet gick vi upp och åt med alla småbarn i tvåan och ettan ;) och sedan gick vi ner och pluggade NL. Vi gjorde allt vi kunde, eftersom att Linnéa har boken, sen bestämde vi oss för att belöna oss självla med en fika på nyrenoverade espresso house! Om det var gott! :D

Amanda - Ikväll ska jag och mamma gå på drott :)

Söndag

Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska ta mig till. Jag blev nyss frisk från maginfluensan och nu har jag åkt på dubbelsidig öroninflamation och feber. Om jag kanske skulle kasta mig själv i nissan?

I fredags var det förfest hemma i Rasmus källare, för att vi sedan skulle vidare till moon. Jag gick dock inte in eftersom att mina nya skor gjorde förbannat ont. Det var ganska tur det iofs för när Ola kom och hämtade mig fick jag jätte ont i magen. :( Igår gjorde jag inte så mycket. Pluggade lite fram till klockan 3 då jag började känna mig lite dålig. Jag gick och la mig och sov till kvart över 5, då mamma väckte mig. Hon tyckte jag var klen som var bakis klockan 5 på eftermiddagen, varpå jag hävdade att jag inte alls var bakis. Dock trodde hon inte på mig utan klappade mig lite på armen. Då upptäckte hon att jag hade feber. Jag svarade att jag bara var bakis och då fick hon jättedåligt samvete. Tyckte jag var kul.

Gårdagskvällen spenderades framför datorn med Twilight kollande och glassätande. Sen gick jag och la mig 10 över 9 för jag var helt slut.

Igentligen ska jag till Olas farmor idag, men jag får nog tyvärr lämna återbud :(

Amanda - Min kamera är sönder och jag hittar inte laddaren heller :/

Linnéa + Jonna + kompis + maat = inte plugga

Tjoho!
Igår kväll, eller igår igentligen, fyllde min moster år, så vi var där på kvällsmat. Åkte nästan dirket när jag kommit hem, hann bara göra mig i ordning och så. Så det förklarar bristandet på inlägg igår. Hos min moster var det trevligt, som vanligt. God mat och tårta är aldrig fel!

Idag har jag igentligen varit ledig, men jag, Jonna och Linnéa, även kallad guldtrion av en viss fröken Alzén, har suttit i skolan och pluggat P100. Det var väldans jobbigt eftersom att koncentrations nivån var väldigt nersatt. Anledning till detta kallas kompis och maat. Tyvärr satt jag med ryggen vänd mot spektaklet, så jag såg inte mycket, och när jag väl gjorde det... Ja, vi kan kalla det fel tillfälle. som vanligt med andra ord. Där med hade jag ibland vissa svårighter med att kontakt mina damer, men då gäller det bara att sätta huvudet mellan deras ögon och kompis/maat så hade man deras fulla uppmärksamhet igen! Haha... Trots detta: Jag kan inte klandra dem! Ifall jag hade haft (o)turen att sätta mig på det hållet hade jag antagligen gjort samma sak.

Ikväll vill jag träffa min Ola! Jag har inte träffat honom på snart två veckor! Mycket dålig stil av min maginfluensa och certifieringen, måste jag säga!

Annat att anteckan: Jag har läst ut om jag kunde drömma, hallelujah och amen! Mer utvärdering behövs inte!

Amanda - Glass?

Pluggdag

Tjoho!
Jag är besatt! Bara så att alla vet! Objektet för min besatthet stavas O M  J A G  K U N D E  D R Ö M M A. Yes, boken bakom filmen Twilight, som för övrigt är en utav mina favorit filmer. Jag trodde inte att jag skulle vara så galen i den eftersom jag redan sett filmen, men ack så fel jag hade då!

Idag har jag inte gjort mycket annat än varit i skolan och pluggat. Direkt när jag kom hem satte jag mig vid hemtentan i massage, och där satt jag tills magen kurrade. Då fick jag lite abstinens och satte mig vid datorn för att dregla över Brolle när han sjunger Cornelis Vreeswijks Hönan Agda. Sen gick jag ner bredde mig två smörgåsar och kokte en kopp te och satte mig och läste 2 kapitel ur om jag kunde drömma. (ett par sidor var menigen)

Nu är iaf massageupg:n klar, så jag kan läsa hela kvällen, nästan.

Amanda - Maaat!

RSS 2.0