Sista?

Kan detta vara det sista inlägget innan aiya fucking napa? Antagligen inte. Ska snart till maxi för att inhandla det sista. Typ strumpbyxor och rakhyvlar. Sen till farmor och sen kommer JonnyPonny hit och vi ska myyyyyyyysa! ♥

Ha det bäst här hemma i Sverige!

AmandaLOVE! ♥

i natt!!

I natt smäller det. Kl 02:00 lämnar jag, Linnéa och Jonna kära gammla Halmstad för ett (förhoppningsvis) soligare Napa! Under turens gång upp till Gbg sk avi hämta upp Emma och Ida, och möta med Andersson, Gemina, Julia, Heydeck, Sanna, Sandra och Christine. Aaaaaah! Jag kommer älska det! :D

Men som jag har tjatat om innan har jag lite saker att stå i, och högen växer ganska stadigt känner jag... Så frågan är: Varför i helvette sitter jag här?! Lätt! För att jag inte orkar ta i tu med resten av mitt liv!

Amanda - Dålig Judas!

bilderna


Plutten och mormor utanför kyrkan


Vist är han stilig i skjorta, kavaj och det nya halsbandet? :)


När Alfred gick på förskolan gjorde han denna vackra vas och gav den i julklapp till Hanna. Han förklarade mycket noggrant att det var djävulen och gud som skakade hand och Jesus stod och tittade på. Efter en vindsränsning i det Heijelska hemmet fick han nu tillbaka den på, passande nog, konfirmationen. HAHA!


Tårta, med töntig konfirmand som mamma köpte på ren jävelskap. ^^


Snappsvisa var det här! Henke, Josse och David!


Jag har snyggheten i släkten - as you see!


Rödvinsfläckarna blev allt fler ju längre kvällen gick.... Skitskoj!


W O N D E R F U L! HAHA!!


Förlåt David, men du är galet lik dina farbröder. Alla tre!

Amanda - Jag kan bara älska er! ♥

Hysterisk dag!

Halv 2 skulle vi vara på konfirmation i plåtkyrkan, trodde vi. 20 i 1 ringer Alfred. Mamma, förresten. Det är klockan 2. Vi hade bestämt att vi skulle åka vid 5 i 1 för att få bra platser. Tur för oss att vi hade 6 st reserverade stolar. Inte så tur för resten av släkten... Hur som hälst blev det jävligt jäktigt. Jag blåste håret i en nervevad bilruta och hade baar ett lager mascara. Om jag var glad på honom! Om jag funderade på att lägga fälleben för honom bär han gick ner för altargången! Hur som hälst satt vi inne i kyrkan i två hela jävla timmar, sen bar det hem och jag vår så hungrig att jag höll på att dö. Hade ätit en macka till frukost och det var det, så jag blev lite på lyset av en 4,5 cider. Som tur var rättade det till sig när jag fick mat i magen. För våra gäster däremot gick det bara utför. Sista delen av kvällen satt jag, David, Josse, Henke, Fredrik, Evelina, mamma och pappa ute på altanen. Det var jag och Josse som var nyktra. Alla andra hade någonsorts fläck på kläderna.  Evelina hade spillt ner sina vita byxor med både kaffe och röd vin, och Henke sin rosa skjorta + vår vita filt med rödvin. Under kvällen gick jag under namnet Judas, för Henke tyckte att jag gömt rödvinsflaskan för honom, så att han ist var tvungen att dricka öl. Jobbig sits.

Hur som hälst har det varit underbart kul! Jag sa lägga upp lite bilder, men långt ifrån alla då det blev hela 86 kort på denna afton.

Amanda - a.k.a Judas! ^^

lördag

Igår passade jag Jens och Pär. Vi kollade på massa tecknade serier och mumsade på chips och godis. I ett avsnitt av något som jag inte kommer ihåg vad det hette var det jordbävning. Jens frågade mig lite om jordbävningar och om varför det hände, så jag förklarade för honom. När de sedan har gått och lagt sig i sin våningsäng och jag sitter i soffan och dreglar över George Clooney hör jag hur de pratar. Jag går fram till dörren och lussnar, utan at öppna.

Pär: Jeeens, vad är jordbävning?
Jens: Det är när jorden skakar, Pär. (med en jag-vet-allt-röst)
Pär: Kan det hända i vårt rum?
Jens: Nej.
Pär: I mammas och pappas?
Jens: Nej.
Pär: I Amandas?
Jens: Nej.
Pär: Kan det hända i skåne?
Jens: Ja, det kan det Pär.
Pär: Tur att det inte jordbävade när vi var där på kalas idag, Jens!
Jens: Ja, det var tur Pär!

Jag blev helt rörd när jag hörde dem prata sådär. Pär var lite orolig och storebror tröstar honom och gör honom lugn. Åh, Pluttisar! ♥

Jag börjar tvivla på att jag hinner packa klart i tid tills vi åker... Idag ska lillebror konfimeras, så efter det blir det kalas. Imorgon ska jag baka bullar och sy upp min klänning. Och i morgon natt åker vi. Hälst ska jag dessutom ha hunnit packa innan Jonna kommer hit, men det ser nästan ut som en omöjlighet!

Amanda - Jaha, what to wear today?

städaaaaa

Nu har jag städat mitt rum och hallen här uppe. Det gick sådär med tanke på att Anton, Alfred och Simon satt här och spelade guitar hero. Lagom arg är jag på dom nu, Anton och Alfred då.. Om man spiller ett helt glas O'boy på bordet lägger man väl inte den svarta duken över så att den inte syns? Eller? Har jag fel?

Snart kommer Anna och hämta mig för ikväll ska jag mysa med mina pluttisar! ♥

Amanda - Jag börjar bli sjuk :(

staden

Jag känner mig lite ensam här i Halmstda måste jag säga! Inte minst när det är 57 miljoner människor inne i stan och jag måst spendera en timme där, utan pengar dessutom. Skulle växla pengar till resan, men så hade de inte euro så jag fick vänta en timme och 10 minuter. Jag tror fan jag var inne i varenda jävla affär. Jag var för fan inne på Pfaff, skulle dock köpa tråd till klänningen, men ändå! :P

Nu är jag iaf hemma, mamma har laddat hem spotify så jag sitter och lyssnar på Milow med ayo technology. Grym är den! Kommer att tänka på förfesten hemma hos Emma med Ida och Louise. Då lyssnade vi sönder denna! Haha!

Amanda - Om man skulle ta och kocka lite kanske?

oth, ja, nu börjar jag igen...

Satt och zappade runt på TV:n efter maten. Där fanns INGENTING! Dirty Dancing 2 har jag numera på DVD och såg den förra veckan, så reklampauserna var inte fullt så lockande. Såg även You me and Dupree förra gången den gick på TV och tyckte inte att den var så mycket att hurra för då, så en andra chans var jag inte villig att ge den, sen var ju det de där med reklampauserna... Så ist bestämmde jag mig för att kolla One Tree Hill, som gammla goda tider! Bestämde mig ganska omgående för When it isn't like it should be, 18:e avsnittet i säsong 3. Hela gänget är ute i Rachels stuga och Pete Wentz kommer och hälsar på.

    
K Ä R L E K

Amanda - Nu till mitt livs andra stora kärlek, Twilight!

tjo

Torsdag idag, som bekant. Men det känns som om det vore lördag. Eller söndag. Jag har galet tråkigt i alla fall... Mina GC-vapendragare är hos turkarna, desutom måste jag städa här för på lördag ska Alfred konfimera sig, och då ska huset skina, på mammas order. Imorgon hinner jag inte för då ska jag baka bullar, växla pengar, köpa tråd till balklänningen som farmor och Britt ska lägga upp, köpa present till Alfred, kolla på ögonskuggor till balklänningen och på kvällen ska jag passa mina småttingar, Jens och Pär. :)

Snart åker Spa 3 + Emma och Ida till Aiya Napa! ♥

Amanda - Palla...

Morning

Igår var det DBGY:s vårfest och det var sjukt kul att dansa runt på socitén med klassen, och inte minst med alla lärare! :D

Efter att vi hade haft redovisning i P100 mellen 10-12 åkte jag och Jonna med hem till Gemina. Där satt vi och mös i solen och hade högläsning ur Vecko Revyn. När jag bränt mig på knäna gick vi in i Geminas lilla stuga och gjorde oss fina inför förfest hos Jennifer. Gemina körde rääser till tvååker där Jennifer och Linnéa Andersson redan befann sig. Sen körde vi in till stan, jag och Gemina ville ha tuggummi så vi gick in på kvantum, men där tittade alla på oss i våra fina klänningar och vi blev liiite obekväma, så vi körde till pressan ist. Där träffade vi Sanna och Sandra som åkte med oss till socitén.

Väl inne på socitén blev det bubbel och lite mingel innan vi satte oss till bords för att äta. Sen blev det dans till fötterna skavde och alla andra gick in till stan för att festa vidare på krogen. Då kom min mor och min fra för att hämta mig och Jonna, eftersom det inte var lika kul när de gammle gått hem! ;)


Hemma i solen hos Gemina


Jonna, Julia, Sandra, Sanna, Elin, Linnéa och Jennifer inne på socitén


Sandra, Sanna, Elin och Hanna :)


Fina flickor! Gemina är fin i håret tack vare mig! ;)


Jag hade söta Hanna till bordet och jag gillar det, särskilt när hon välter glas och har sig! ;)


På min andra sida satt Andersson :)


Vid det andra Spa-bordet satt Sofia Bengtsson, Maggan, Sara, Emilia, Sofia Christiansson, Malin Gustafsson, Malin Leonsson och Jasmine. Jonna leker paparazi! :P


Lisa satt också vid andra bordet. Hanna tycker om att ta foto när jag gör det. Härmapa! ;)


Maggan, Sara och Jonna finar sig!


Julia, Sandra och Sanna skulle ta ett seriöst och fins kort, och så kom Heydeck och förstörde..... ;)


Hannas omtalade glasvältning! HAHA! Rätt i tallriken!

Amanda - Tack för en trevlig kväll Spa 3 + alla sötjävlar till lärare! :D

tillbaks till skolan

Idag har jag varit i skolan för första gången på 5 veckor. Har ju som bekant haft praktik. Att det var en höjdare kan jag inte påstå! Först var det psykologi med betygsamtal, och vår kära Sussanne, läraren, babblar på tok för mycket. Sen var det klassrmöta - inför studenten. Om vi säger såhär: man kan bli tokig för mindre! Herre Jesus. Sen gick vi på stan en runda för att kolla lite allt möjligt. Vet egentligen inte vad vi kollade, men vi blev kvar ett tag. Sen åkte jag, Linnéa, Elin, Hanna, Gemina och Jennifer upp till PS där vi hämtade ut balbiljetterna.

Man kan inte ge nogon större eloge till PS studentkommitén för hur de sköter det hela. Om en tsunami är en katastrof finns det inget namn på denna, vad ska jag säga, sammansättning av männsikor. För det första beter de sig som svin, för det andra kommer de 30 minuter för sent, om de kommer alls vill säga. För det tredje kan de inte ge någon som hälst vettig information. Nu hoppas jag bara att jag i framtiden slipper att ha någonting med dem att göra!

Nu till roligare saker: imorgon är det DBGY:s vår bal. Alla treor från alla våra skolor i länet ska komma + alla lärarna. Det kan bli väääldigt trevligt! :D

Dessutom: om en FUCKING vecka är de bästa på Aiya Napa och tar nog en drink vid detta laget!

Amanda - Hem till Ida och pussa på henne innan alla turkar gör det! ;)

bilder


Flickorna är taggade och redo för att jorka upp. Från vänster: Linnéa Andersson, Gemina, Jennifer, Jonna och Linnéa Alzén


Älsklingen för kvällen


Gemina är dealer, och hon älskar!

Andersson är taggad på foten


Kvällens roligaste bild kräver en förklaring! Jennifer fick en allergisk chock av vinet och var alldeles röd och varm i ansiktet, så hon svalkade sig med mina och Geminas öl. Sen fick hon, som många andra gånger under kvällens gång ett skrattanfall! Sjukt rolig!


Nej, de drack inte fanta hela kvällen. De började med Jäger och slutade med Jäger. Under tiden "in between" var det Jäger. Rent....


Saning och konsekvens. Linnéa hångla med Linnéa löd uppmaningen!


Liiite för mycket barcardi, liiite för mycket jäger, liiite för mycket vin, liiite för mycket vi i ett nötskal..


Gemina Blodigeln Dubar. Jag har ett sugmärke på halsen som fan i mig är infekterat! HAHA!


Sängen gick sönder. Jag kommer inte ihåg hur dock.


Mina laga!


Vi fick besök av Sanna och Julia och Alzénius snodde min sjal, som jag vid det tillfället hade stort behov av... :P


Julia räddade mig från den sista, dödande ölen och i utbyte fick jag ett äpple. Men lite skal fastnade mellan tänderna så jag gick på skattjakt. Hittade inte det jag sökte, men väl en tepåse-hållare som fick tjänstgöra som tandpetare.


Linnéa fick ta mitt äpple när jag sprang ut i koridorerna.


HAHA! Hallooo knullruffs!


Andersson spillde.... och hon har hål i byxorna!


Våra gäster var nyktra, tro det eller ej.. ;) Julia, Sanna och Sandra

Dagen efter...

Jag fick inte ner någon frukost, bara tre centimeterstora bitar annanas. På stan satte vi oss på en uteservering och tog en "återställare" i form av den gyllene bakis drycken, coca fucking cola. Jag satt och knaprade på saltlakrits.


Jennifer och Alzén. Linnéa var galet dålig :(


Gemina


Suss och Maria hade köpt nya brills xD


Jag hade pizza-cravings så jag, Effen och sjuka Linnéa gick och satte oss på en mysig innegård så att jag fick min pizza.


...och vilken pizza sen! K Ä R L E K ! !


På TIGER köpte Jonna rosa brills...


...och Andersson och Gemina köpte såpbubblor.

Amanda - Det var det, titta och njut av härligheten!

hemma igen

Igår åkte hela Spa 3 till Danmark, helsingör och borupgard. Först spade vi lite. Satte och myste uppe på taket i hottubs och sen gick vi in för att bada bubbelbad och anat smått och gott. Efter duschen tog jag, Linnéa, Linnéa, Jonna, Gemina och Jennifer en runda på helsingörs förortsgator för att hitta en mataffär. Tankarna var inte riktigt inställda på mat eftersom att vi var i DK och där säljs sprit rätt i butiken. Sånt gillar vi! :) Först hittade vi inget annat än gamla hus som stog och möglade, på tillbaka vägen ser Linnéa en seven eleven butik. Japp, där var den nödproviant vi behövde! :D Vin, öl, barcardi razz, jäger, chipps och x antal liter läsk. Sen var kvällen räddad!

Vi åt middag nere i hotellrestaurangen med hela klassen. Maria, vår lärare var heltokig och rev ner bestik och välte stolar. Om vi hade ont i magen efter det! Sen bar det upp på Geminas och Jennifers rum där vi började spela dealern, som sedan över gick till jag har aldrig, som sedan övergick till sanning och konsekvens, som sedan över gick i att sängar förstördes som senare övergick till totalt kaos och råhångel! Den sista bilden jag hade i mitt huvud när jag somnade i natt var en lagom full Linnéa Andersson med solbrills på och en skål i borstat stål på huvudet med en Jonna i knät som ville tröstas... Ojojoj!

Amanda - Japp, bilder kommer, varesig ni vill erlle inte!

god morgon

Vaknade för en stund sen, har hunnit tvätta bort det resterande sminket från igår och snackat med Ida, stora bedrifter! Nu sitter jag med min Marilyn Monroe-kopp med O'boy i och lyssnar på Candy's room. Surprise!

Provar mina nya träningsbyxor och en stor munktröja jag köpte igår!

Amanda - Mysa med Ida, Emma och Louise på skånskan idag! :)


Imon

Nu har jag både lagat mat och diskat. Japp, mina föräldrar älskar mig mycket just nu! ;) Nu ska jag bada fötterna och göra dom fina med det svarta nagellacket jag köpte på staden idag. :) Tror det kommer bli snyggt i mina svarta älsklingar imon!! Jag vet inte riktigt vad jag ska ha på mig imorgon när det vankas partaj, men jag känner mig rockig så jag vill ha nått tufft. Om man skulle ta och hitta något i Ullared kanske? Pappa betalar har jag hört! ;)

Jag och mamma var lite orolig för hur det skulle gå när pappa är själv med oss "barn". han kan ju inte gå iväg och köpa glass till sig sjävl när han är barnvakt! ;) HAHA!

Amanda -
A bed draped in sunshine, a body that waits for the touch of your fingers

torsdag

Bra dag idag! :) Jag gick från praktiken tidigare idag för jag skulle till frissan och snacka om balfrisyren. Jag hade först tänkt mig en fin uppsättning som såg lite slarvig ut med luggen uppsatt. Jag berättade det för Diana, frisören på tylösand, och då tyckte hon att jag skulle ha mer som en moikanfrisyr, med jättemycket och stor lugg och sen strama flätor på sidorna. Så det sa jag till frisören och hon tyckte det lätt jätte bra. Vi kom fram till att allt ska sluta i en toffs där bak, och i toffsen ska det va flätor, lite våfflat och sånt så att det blir lite häftigare. Tror det kommer bli skit tufft!

Mötte upp mamma på stan så att hon skulle betala frissan, sen gick vi och kollade på halsband, också till balen. Hittade ett inne på glitter. Kan lägga upp en build på det sen för det går inte riktigt att förklara... :P

Ändrade planer tills imon! Inga gäster på kvällen, utan jag, pappa, Anton och Alfred åker ist till Ullared när jag slutat kl. 3. Sen blir det U N D E R B A R på kvällen! Jag är taggad! :D

Just nu sitter jag och diggar till Candy's room, ska snart laga kycklingsoppa. :)

Amanda - She smiles pretty, she knows I wanna be Candy's boy

k ä r l e k

So you fell for some jerk who was tall, dark and handsome
Then he kidnapped your heart and now he's holdin' it for ransom
Well, like a mission impossible I'm gonna go and get it back
You know I would'a taken better care of it, baby, than that

I'm A Rocker, The River 1980, Bruce Springsteen (as usual)

Amanda - I got a 007 watch and it's a one and only

today

Jag vet att det är dålig uppdatering här, men jag hinner inte riktigt med allt, praktik, träning och ont i fötterna, jobbigt för Amnada!

Hur som hälst, jag blev kär idag. Totalt helt jävla kär! Fick in en liten gullig bebis på receptionen i morse och jag fullkommligt smalt när den (vet inte om det var en tjej eller kille ^^) gnydde till, vaknade, drog ner filten som var för och kollade på mig med världens gulligaste och gladaste ögon. Kände mig skit töntig när chefen + några till kom och jag stog med huvudet ner i vagnen och pratade med bebisröst. :P Hur som hälst, han/hon gjorde min dag! :D

Sen har jag haft behandlingar mest hela dagen. Bra det! :)

När jag stog här hemma och kokade ris ringde det på dörren, många gånger i rad, så jag trodde det var min lillebror som jävlades. När jag öppnade och tittade där jag trode han stod fick jag kolla ner lite för att se personen. Det var min sötnos till granne. "Bus eller godis" innan jag ens hann öppna munnen. Jag: "eeh, det är inte rikigt rätt årstid för det och man måste ju vara utklä..." SMACK sa det och jag fick dörren i ansiktet. Jaha, tänkte jag, eftersom jag vet vilka humörsvängningar den lille kan ha, så jag gick in igen för att kolla till riset. Pling, pling, pling, pling, pling, pling... Jag går och öppnar igen. "Kan du alfabete?" Jag: "Jaaa.." "Säg!" Jag, lite förvånad: "va?" "S Ä G" Så där fick jag stå och rabbla alfabetet medan riset kokade över...

Fullt schema denna veckan. Imorgon (onsdag) ska jag och Ida spinna som vanligt, om allt går vägen. På torsdag ska jag sluta redan vid två för kl. tre ska jag va hos frissan som ska fixa min balfrisyr. På fredag ska jag börja tidigare, först behandlingen kl 9, så jag får åka när jag vanligtvis brukar gå upp. Jobbigt att vänja sig vid att gå upp vid 8 ^^ slutar hur som hälst tidigare med, så det är ju skönt det! Sen blir det lite kalas här hemma för jag har namnsdag ^^ Sen blir det en vild natt på stan med mina brudar! :D På lördag är det bakisdag och på söndag blir det Danmark med klassen! :D

Amanda - PUSS

loppis

Idag har jag ståt på fyndtorget live med mamma, pappa, min moster, Calle och Hanna. Mamma svor på att hon skulle kasta ut mig om jag köpte något, men lyssnade jag? Nej då, det gjorde jag inte! :) Jag köpte en sjal, (som aldrig varit använd) två te-koppar och ett armband. (De två sistnända var dock fråb våra bord så det räknas ju inte som köpt ^^)


Jag och mina fynd! ;)

Ikväll vill jag hälst ligga hemma och äta min Ben&Jerry som ligger i frysen hos Peterssons, får se hur det går med det!

Amanda - 41 shots

Skvaller från tyllan

Någon som är intresserad var Per Gessle laddar upp med innan sin spelning ikväll? Jag har svaret! Jag har nämligen socialiserat med Fru Gessle idag. Hon skulle hem och koka pasta och steka kyckling för han ville ha mat kl 4.

Amanda - Tacos, nuuuuuu!

fest-torsdag, bra torsdag!

Igår hade jag behandlingar heladagen, så jag trodde att jag skulle va helt slut i kroppen och att jag skulle somna sekunden jag satte mig på bussen. Men mina planer stördes av ett sms från Ida. Ska du med ut ikväl, kareoke. löd medelandet. Även en förfrågan om Eurostop så Ida kom och hämtade migvid halv 6 för att hon skulle köpa kavajen hon tittat på ett tag. Under resan till stoppet dunkade vi partymusik och vi blev båda jävligt pepp på utgång, och så belv det!

Först bar det hem till Jocke, Paulas kille, där vi förfestade med rymningsbenägna katter, vidare till Mårtensson där kareoken var i full gång. När det var slut på skönsången satt vi och pratade med några GBG:are. En friade till mig för att jag gillar älskar Bruce Springsteen. Sen blev det efterfest med skumpa. Min mobil var populär, den fick namnet Den rosa. :D Sen köpte jag ocvh Ida korv eftersom både Donken och Kebbabkungen var stängda.

Hur som hälst - en superkul kväll!

Ikväll ska jag och Ida ta en tripp till Viddan för att bunkra upp med massa gottgott!

Amanda - I swim through your veins like a fish in the sea

OMG

är det tillåtet att gå till praktiken i joggingbyxor? Eh, ja! Om man är galet bakis får man det! Herre jävlar i havet vilken kväll det blev igår! Har jag haft så kul ute i Halmstad någon gång? Det är fan tveksamt! Dock blev det lite för mycket att dricka på en vanlig torsdag.... Cider, öl, GT och champange, konstigt att huvudet inte riktigt är med på noterna?

Tillråga på allt har jag Follow me på huvudet efter kareoken igår.

Amanda - Någon som sa G O D I S ? !

tisdag

Lång dag idag på praktiken. Hade behandlingar till halv 6, vilket är 1,5 timme för mycket ;)

Nu ska jagfixa lite med Linnéas blogg. Lovade att jag skulle göra det i helgen, men glömde det. :( Dålig kompis jag är!

Amanda - En cykelrunda sen får det nog bli! :)

Dagens...

...roligaste: Leka kelen katt och reta lillebror som spelar GTA till vansinne
...mest patetiska: Träningsvärk i ryggen efter laserdomen igår
...långtråkigaste: Raderat näst in till alla sms sen Gran Canaria, det tog 1,5 h
...mest nervösa: Mamma tävlar för första gången på typ 30 år...
...cravings: H E M M A K V Ä L L S G O D I S ! ! !
...bästa: Bruce Springsteen
...hetaste: Bruce Springsteen
...mat: pannkakor :D

Amanda - Så nu ska jag gå och äta!

Yesterday

Igår fick jag och Ida våran överrasking av Emma och Sofie. Klockan kvart över fyra (prick) skulle vi vara hos Sofie, tillsammans med trosor, strumpor, glassburk och en vattenflaska, som vi båda självklart glömde. När vi väntade utanför Sofies hus disskuterade vi vad de skulle hitta på med oss. Jag föreslog bungyjump, men blev glad när det visade sig vara fel. Vi åkte upp till slottsmöllan och spelade laserdome, först med ett helknäppt svensexe-sällskap och sen med några andra, som inte alls var lika roliga, de stog stilla och gömde sig på samma jävla ställe, längst upp och sköt ner en när man minst anade det, sen var det gömda bakom något plank igen. De var tråkigt. Dock skrämde jag skiten ur en kille när jag lyckades ta mig upp. Det var kul! HAHA! Efter att ha svettats klart inne i värmen var det dax att bege oss hem till Sofie igen. Där blev det hemmagjord pizza med italienskt tema. Oj vad gott det var! :D Sen gjorde vi oss iordning för en sväng in till tre hjärtan. Kvällen slutade på Donken mmed en cola och tre cheesburgare. Mycket lyckad kväll må jag säga :D Tack tjejer, ni är U N D E R B A R A !

Nu sitter jag och har galna cravings efter hemmakvällgodis. När Ida ringer, och det snart hoppas jag, ska jag föreslå en tripp dit :)

Amanda - Lycka till mamma! ♥

tjoho!

Jag har hittat en bikini! L Y C K A ! Jag är lite osäker på om jag ska köpa en annan, enfärgad underdel, eller behålla den jag fick med. Den jag har nu känns lite för hög och sitter inte jättebra, så jag funderar på att köpa en rosa underdel. Det kostr ju inte så mycket liksom. 100 spänn, max!

När jag var på HM fick jag ett sms av Sofidofi. Va hos mig kvart över fyra, tag med trosor, strumpor, glassburk och en ryggsäck att bära allt i. Ida gissar att vi ska campa i Holm. Jag tror vi ska bygga sandslott på stranden ;) Spännande brudare!

Nu ska jag göra en smothie för att sedan ringa Ida och disskutera eftermiddagens bravader! :D

Amanda - Ett steg närmre Napa!

Lördag

Gårdagen fylldes med fylleångest så jag stannade inne hela dagen. Framåt kvällningen gjorde jag potatisgratäng som avnjöts med familjen på altanen.

Valborg var trevlig, dock slutade det lite kaosartat, men det är sånt som händer och det är glömt nu! :)

Nu har jag slängt på mig pappas gammla skjorta och ska snart dra in till stan för att framkalla ännu mer ångest. Har bestämt mig för att hitta en bikini idag. Det gäller att ha en positiv inställning. Förra veckan gick ju inte så bra, så nu ska jag ta med mig mamma och hennes kontkort och ta en runda i de lite dyrare affärerna för att se om det finns nått där. Ifall det värsta skulle hända får jag helt enkelt ställa in Aiya Napa... :P

Ikväll ska jag umgås med mina älskade, älskade vänner. Och jag har ingen aning om vad Sof och Emms har hittat på för något skoj, men jag vet att både jag och Ida kommer älska det! :D

Amanda - Mamma, kom hem nu då!

RSS 2.0