jag lever

...ville bara medela er om detta. Dock har jag miljoner saker att göra för imorgon flyttar jag till Stavanger!

Amanda - Packningen går inget vidare...

i natt

sms-konversation från inatt: "Jag kör nu..." "OK, Baby, OK"

Amanda - Ett annat verk av Mr. Lundell :)

Högtryck

Baby är så blond on blond, som en sol där inne i dunklet, en gloria

Amanda - Ulf Lundell

frulle ;)


Chibbe, creme fraich, coca cola, Grey's Anatomy och Sjunde Himmlen. Var det nån som sa bakis?

Amanda - Amen!

090828 kl. 10:31

Kors i taket, Anton plockar ur diskmaskinen!

Amanda - Jag som trodde han hade slutat att förvåna!

rubrik

Om jag innan var osäker på att flytta är jag i alla fall det inte längre. Halmstad är en jävla incest stad där alla legat med alla. Jag lovar att om man sitter på en förfest och drar ett namn, vilket som hälst ur telefonboken, kan jag garantera att åtminstone en person på festen känner till denne människan. FY FAN!

I Stavanger känner jag 3 människor. De andra tusen människorna är totalt okända för mig, åh gud så härligt!

"Om jag inte mår dåligt när du är borta har jag antagligen aldrig älskat dig på riktigt..."

Amanda - Idag ska jag hämta min bebis! ♥

true blood

Jag trodde att True Blood var typ Twilight i serie. HA! Där fick jag! Brutalt är det enda ord som kommer till min hjärna. Men aldrig att jag missar nästa avsnitt!

B negative, självklart måste vampisarna veta vad de dricker! haha!

Amanda - Nästa: Elgiganten, Expert, OnOff, Siba, and so on and so on....

090827

Godmorgon!

Jag hade en jättefin eftermiddag med Carro igår. :) Vi drack kaffe, bakade kladdkaka, snackade, var ute med Ellie, snackade och åter snackade!

Idag ska jag och mamma kolla på en laptop.

Amanda - Mamma och pappa är bäst!

c & a

Jag och Carro hade först tänkt att ta en promenad i det fina vädret, sen tog det fina vädret slut, så ist instalerar vi oss i familjen Östermans kök. Tanken är att vi ska baka och sedan äta, men frågan är om vi hinner baka. Mycket möjligt att smeten hamnar i våra magar! HAHA!

Amanda - Jag längtar tills på torsdag! :)

vår fina, fina, fiiiina lägenhet

Ida har bifogat bilderna som Emma och Louise tog på vår lägenhet. Bara så att ni förstår exakt hur mycket fjärilar som bor i min mage, kan jag säga att jag står i vårt nya hem om en vecka!













Amanda - Vi vet att soffbordet inte kan beskrivas med ord...

090826

hoppsan,vad hon var uppe tidigt tänker ni nu! HA! Jag har vatt uppe sen 06.40 säger jag då! Har vatt hos tandläkaren, idag igen. Jag tror bestämt att min tanläkaren tar världsrekord i söthet. Hon såg i min journal att jag var där i måndags och frågar mig om det har blivit bra. Jag svarar att det har blivit bättre, men att det inte är bra. Okej säger hon, jag ska kolla på det. När jag öppnar munnen säger hon: Men lilla gumman, om detta är bättre, hur såg det då ut när det var illa? Herre gud vad du har ont vännen! Jag: Jag vet! Snyft, snyft!

Idag ska jag förhoppningsvis leka med Carro :D Kan det ha vatt ett år sen sist? Ungefär. Det är väldigt obraigt gjort av oss!


Det var på den tiden vi spenderade hela dagar framför webcamen. HAHA!
Men fan vad kul vi hade! ♥


Överraskning of the year: Fröken Ida Marie Petersson har uppdaterat sin blogg. Läs den på idispidis4.blogg.se

Amanda - I'm happy today :)


telefonköer

Eftermiddagen har jag spenderat5 med en telefon fastklistrad vid mitt vänstra öra. Jag har suttit i diverse olika telefonköer i säkert 1 timma. Först var jag tvungen att ringa folktandvården eftersom att jag fick en kallelse till den 11 spetember, men då är jag inte hemma, så jag fick ringa och boka om, så jag ska dit imorgon klockan 8.30. Ett jävla springande till tandläkaren om du frågar mig, men what to do?

Sen var det telefonkön hos försäkringskassan och där kom jag fram till en snorkig kärring, och sen var det if som skulle bemödas med ett samtal. Där var jag 16:e i kön från början och jag tänkte yes, då går detta fort! Åhnä! Det tog längst tid, men det var värt väntan för tjejen jag pratade med var jättetrevlig. Fan vad mycket gladare man blir då! :)

Nu ska jag ringa ett annat samtal och eftersom att det är hem till familjen Petersson riskerar jag även där att hamna i en telefon kö! Bajs!

Amanda - Jag är stolt över mig själv! :)

varför jag älskar ida

MAXI högskolan igår, Ida och jag står mitt i korridoren med godis. Ida stelnar till. Amanda, känn på min röv, den är asspänd! Jag tittar mig runt omkring och är lite orolig för vad folk ska tro. Inte här, ditt jävla pucko Ida: Jo, Amanda, för helvete, känn innan jag får kramp!



Amanda - P U C K O P U L L V E R ! ♥

nuuu....

nu får jag Ä T A !

Amanda - missa INTE tre blood på Onsdag! Det ska inte jag göra!

tandläkarbesök

Att säga att jag och Fröken Petersson har spenderat pengar idag är så mycket en underdrift som man kan komma. Smällde 300 spänn inne på apoteket. Så kan det gå... Nu är jag totalpank men får fetelönen på torsdag, så på fredag ska jag och Ida ta en shoppingrunda. Vi har redan spanat in allt vi ska köpa. Ska bara hitta det förbannade nitskärpet med, sen är jag fit for fight! :)

Ida var så snäll att hon följde med mig till tandläkare. Dock var det lite mummel om att jag var töntig, men hon gjorde det! :) När vi väl var där var de 20 minuter försenade eftersom att jag blev insatt på akutlistan var jag inte allt för arg, utan var glad för den tid jag fick. Väl inne i stolen fick jag reda på att min visdomstand växer snett så att det är ett hålrum mellan visdomstanden och den vanliga tanden som det lätt kan komma in mat i och därför bli infekterat. Och det har det lyckats bli. Så hon (tandläkaren) var tvungen att skölja igenom detta hålrummet med koksalt och till de använde hon världens läskigaste verktyg. Det såg ut som en spruta med en nål på 1 decimeter. Jag höll på att få en hjärtattack men hon förklara för mig att hon inte ska sticka mig, utan bara rikta den mot rätt ställe. Puh!

Jag är vrålhungrig men jag får inte äta än. Har fått nått bakteriedödande medel som jag inte får skölja bort med varken mat eller vatten. Jag som tycker att en ibumetin skulle suttit fint mot den stegrande värken, men inte då.

Amanda - PUSS ♥


jag har hört...

...att det är tillåtet att ha sletna, stora linnen och oduschat hår till ett par RayBan wayfarer. Det blir lite Kirstin Dunst-look. ;) Jag nappar!

Amanda - See you

090824

Godmorgon gott folk! Jag vaknade 09:28 gick upp satte på Bruce på spotify, la mig i soffan och däckade till Ida ringde för 10 minuter sen. Väldigt obra!

Nu har jag hunnit trycka i mig några köttbullar och ska snart göra mig iordning för staden. Jag och Ida ska göra några Norge-ärenden och sen ska jag till tandläkaren, för jag tror inte att det är en visdomstand jag håller på att få, jag tror att jag har sprungit på en inflamation. Så det är bäst att kolla upp det innan Stavanger.

Nu har jag slutat jobba. Känns skummt! Bjöd mina tanter och min gubbe på muffins igår så de blev nog glada! :)

Igår spelade jag, mamam, Anton coh Alfred med andra ord. Like allway! Ett spel där man ska förklara ett speciellt ord för sin lagmedlem. Jag och mamam var i ett ag och på min bricka stod det Karl-Alfred. Nu råkar det vara så att det är min lillebrors halva fullständiga nanm. Karl Helge Alfred Gustafsson heter han, så jag pekade, i god tro om att min mor skulle sätta den direkt, på Affe. Hon börjar bra med "Alfred", "bra, mer?" sa jag. "Ehh. Oskar? Anton? Alfred?" Hysteriskt: JAG VET INTE VAD HAN HETER! Haha! Fy fan vad hon kommer få höra detta! ^^

Amanda - 8 dagar till Norway :)

090822

Jag håller på att få en visdomstand. Smärta! Jag har gått och grinat över det ända sen i onsdags, tillslut blir mamma så trött på mitt tjatande att hon frågar om hon ska köpa med sig en bitring påväg hem från jobbet. En sång ring av typ gummi som bebisar biter på när de fått tänder för att det kliar så mycket. En sån tyckte mamma att jag skulle ha. Tack!

Amanda - It hurts like hell, actually...

kräftskiva

Idag har jag jobbat hela dagen, en lugn men händelserik dag. :) Ikväll kommer Håkan, Annette, Simon, Mimmi och Myzack på kräftis.

Amanda - What to wear?

the love of my life

Jag var bara T V U N G E N !





Visst skriker dom bokstavligttalat A M A N D A ?!
Kärleken är enorm och kan ej beskrivas med ord! När alla andra sviker kommer mina blommiga gummisar alltid finnas där för att trösta mig! Åhh!
Titta som de glänser! ♥

Amanda - Rosalita Gummis you're my stone desire ;)

090821

En fruktansvärt sliten dag. Jag och Ida har bakat, jag åt mina tanter och min farbror och hon åt Axels fotbollslags cup imorgon. Lagom till vi va klara kom lilla Emma. Hon passade så klart på att äta, och det var hon inte ensam om! Vi låg och kollade på Pretty Woman och snackade om allt och inget. Och töntade oss. Om jag nyser två gånger i rad säger Emma prosit, prosit, jag säger tack, tack, Emma säger varsågod, varsågod, Ida säger prosit, prosit, jag säger tack, tack, Ida säger varsågod, varsågod. Och det roliga är att det kommer hel automatiskt. Som att färdas bakåt i tiden till grundskolan. :)

Igårkväll vågade jag inte kolla på åter till cold mountain eftersom att det blev så sent. Får börja kolla på den när det är ljust ute idag ist. :) Jag är töntig, jag vet det!

Amanda - My tires were slashed and I almost crashed but the Lord had mercy


filmmys med migsjälv

Nu ska jag cykla en runda, eftersom att jag har feteskoskavet, chocker, och inte kan gå. Sen ska jag lägga mig i sänge med Jude och kolla när han är otrogen mot mig. Men det är ju bara på film :)



Jag: Åh, jag vill se Åter till Cold mountain, jag har inte sett den!
Ida: Ja just det, det är den när han dör i slutet!
Åh, tack baby!
Amanda - It''s a hard life...

love

Grattis på fördelsedagen morfar, vi älskar och saknar dig!

Amanda - ♥

vill ha

jag vill ha ett tunt svart nitskärp med silvriga nitar. Kan det vara så förbaskat svårt att hitta. Såg att Stinalee hade ett och hon köpt det på modekungen, gick gnast in där och tittade, men det fanns bara i vitt kvar och det känns väldigt ocoolt!

Amanda - Mina shoppingvisioner når taket nu...

just nu...

...ska jag gå ner och steka pannkakor till frulle! :)

Amanda - Vanliga eller amerikanska?

090820

Vill börja detta inlägg med att berätta att Anton börjar skolan idag! Mohahaha!

Igår, hemma hos Ida, blev det Pearl Habor och som jag bölade. Det var inte lite snyftningar här och var, utan jag totalt stor-tjöt!
Rafe: You can't die, do you know why? You're going to be a father
Danny: No, you are
Och så dör han och vad heter sen ungen? Jajamen! Danny. Åååååh!

Eftersom att Becka också börjar skolan idag var hon hemma och hon satt nere i källaren med oss. Jag och Ida var oense om vilken film vi skulle se så jag frågade Becka, varpå hon svarar, med käften full av chips, salami och brieost: Jag kom bara ner för att äta! Ja, det är bra att du är ärlig!

Amanda - Jag ♥ GUMMISARNA!

090819

Ullared stod på schemat, men ingen resväska kom med hem. Dels för att vi var för snåla och.. ja, vi var helt enkelt för snåla! HAHA! Ida och Amanda i ett nötskal?! Vi fick i alla fall landets snyggaste gummistövlar med oss hem. Lycka!

Ikväll ska jag och ida leka sofistikerade affärskvinnor och äta ost och kex. Men mina chibbe kommer även med på ett hörn! Nu förtiden är jag inte alls sugen på godis eller nått sött, utan jag skule kunna döda för en påse chips. Jag spelade upp 85 kr på liseberg, bara på estrella-hjulet! Tillslut erbjd David sig att stanna på närmsta mack. Taget sa jag, och sen åkte vi hem! ^^

Nu vill jag att mamma ska komma hem så att jag får visa mina gummisar! :D

Amanda - By the time we meet the morning light I will hold you in my arms

090818

Imorgon ska jag och Ida till Ullared för att shoppa inför Norge. Stoooor resväska är högst på listorna!

"Jag såg kvart i 12 igår att du skulle ha huvudvärk idag." - David Judas Lydén

Amanda - Off to work

helgen

Jag har haft en underbar helg! Lördagkvällen spenderas hemma hos familjen Lydén med David, Josse och Jasse. Tillsammans med min faster Rita åt vi tacos. Sen langade David fram Jägern och Josse hittade lite annat smått och gott i sina gammla gömmor. Tillslut körde Rita oss in till stan där vi hamnade på Cafét. Eftersom att min faster ville gå och lägga sig kom vi in till stan ganska tidigt så där var knappt en kotte, men vi satt och snackade och rätt som det var va innegården smockad. Ida och Karin kom förbi ochdet visade sig att Karin och David känner varandra genom jobbet. Så kan det gå.

Sen blev det kebbab house, jag hade lämnat kvar mitt kort på Cafét så jag och David fick gå tillbaka för att hämta det. Äntligen tillbaka på Houset stängde jag och Ida stället och gick sedan till Stora torg för att ta en taxi. Jag var hemma vid 3 och hoppade då bums i säng.

Klockan nio var det upp igen för att spendera en ultimat bakisdag med kusinerna. Det blev mycket Donken, BK, Ben & Jerry, godis och Chips. Allt man kan tänka sig för att må en aningens bättre en sånhär dag. Dock låg vi inte hemma i soffan, utan vi tog med våra småsyskon och åkte till gbg ch Liseberg.

Det var helt underbart att tillbringa så mycket tid med mina kusiner och vi planerar redan att göra om det nästa sommar, fast då i New York där Jasse ska jobba i år.

Nu kommer snart Jasse hit för att bli knådan och sen ska jag till jobbet.

Amanda - ååååh, JUDAS! :D

Norg

Den 1 september flyttar jag och Ida upp till Emma och Louise i Norge. Det är med skräckblandad förtjusning som jag kommer sätta mig på tåget. Just nu vill jag inget hellre än bort från denna stad, jag vill vara självständig och bevisa för mig själv att jag också kan. Men den lilla flickan i mig vill vara hemma hos mamma och aldrig lämna henne. 4 månader utan mamma. Hur fan ska det gå till?

Jag vet att jag är 20 år om drygt ett halv år, att jag då får gå på systemet och av allmänheten anses som vuxen, men jag fattar inte hur jag ska klara mig utan att ha mamma nära i fyra jävla månader!

Amanda - Men jag har ju er, I, E o. L ♥

helg

Sista jobbedagen för denna veckan. Nu är det bara massa trevligt kvar! Imorgon har mamma lovat att kolla på en laptop med mig, sen ska jag ju ut med kusinerna och sen på söndag är det Liseberg! :D Nu har jag bara fyra jobbdagar kvar. Det käns hur sjukt som hälst! Sen har jag en vecka ledigt och sen åker vi! Helvete!

Amanda - Mysa med Ida ikväll!

shopping

Idag har jag strosat runt på staden med Linnéa och Paulina. Det råkade bli lite mer än vad jag hade tänkt mig... Blev iaf ett par jeans, dock inte tajta stuprör som jag tänktmig utan ett par baggy. Men jag gillar dem. Fick också med mig en jeansshorta, en tunika, ett svart nagellack (fjärde detta sommarn) och en almenacka, rosa, självklart! :)

Senare ikväll ska jag bort till konsum oh Ida, som vanligt! :)

Amanda - Norge snaaaart! :D

Josse 21 och davids högskole-examen

I lördags var familjen som bekant hos min faster för att fira mina kusiner. Det var en stor tillställning med kul folk och mycket dricka. Som vanligt när det gäller min släkt var det ett mindre fylleslag, men ack så kul! :)

Liseberg på söndag med alla kusiner blev iaf spikat. Och på lördag ska vi stora göra stan. Först lite god mat på nogon mysig restaurange och sen "ska vi göra det svårt för oss att åka snurrkaruseller dagen efter", som David uttryckte det. Ska bli skitkul! Träffas ju aldrig längre pga omständigheterna, lite därför vi ordnade det med. Jag ser hur som hälst fram emot det. Och Jasmine har jag ju inte träffat sen typ jul? Mycket obra, som Henke brukar säga! :P

Jag tror att jag ska ta mig en titt på Beck ikväll :) Någon som är förvånad? Ska slå en pling till Ida med snart, men ska snacka med pappsen om skatte-skit i Norge först.

Amanda - Rosa laptop? ;)

chill

Idag har jag bakat en massa. Bl.a. snickerskakor och matmuffins med lök och svamp. Gott blev det, fast jag hade förväntat mig lite mer av muffinsen :P

Hade tråkigt så jag satt och kollade runt på nätet. Rätt som det var så kommer det upp en bild på Johan Sjöstrand. En av landslagets tre målvakter. Jag kände knappt igen homom. Men jag kan säga att Ahlm har konkurens!


H O P P S A N !

Amanda - Leka med min Linnéa imon! ♥

dagen

Har precis duschat efter att ha spenderat hela dagen på stranden med mor och far. Hela och hela, tre timmar, det räckte lyckades bränna mig ändå!

Nu sitter jag med håret i små bollar på huvudet. Hade tänkt att det skulle bli lockigt tills ikväll. Och eftersom att min snälla mamma vägrar rulla upp mitt hår på spolar var detta det enda sättet jag kunde komma på. Kommer ihåg när jag hade sånhär frissa seriöst när jag gick på lågstadiet. Hade sett det på någon kändis (kan det ha vatt någon i spice girls kanske?) och tyckte att det var super häftigt! HAHA!

Ikväll ska vi hem till min faster för att fira mina två kusiner. Jossa har fyllt 21 och David har pluggat klart. Kommer nog mycket folk så det blir säker kul! :) Som alltid!

Amanda - Samma gammla problem....

Världens 10:de sexigaste man?

Jag har ingenting för mig just nu, därför sitter jag vid msn-live, min startsida, kollar på alla bilder där och läser lite smaskigt skvaller från kändis världen. Då ser jag rubriken Hetast! Bildextra: Här är planetens 50 sexigaste män. Gissa om det fick min uppmärksamhet på 0,2 sekunder. Ja. Det fick det. Det hela började bra, Robert Patinson, Johnny Depp, Hugh Jackman och David Beckham. Men på plats nr. 10 får jag en smärre chock. Inte nog med att Colin Firth är brutalt osexig i alla sina roller, bilden var allt annat än smickrande, till och med för att föreställa Colin Firth!


Ursäkta, men B A L S A M ?  H Å R I P A C K N I N G ?

Jag var själv tvungen att fundera lite på vilka män som var sexigast i världen, jag orkade inte fundera ut 50 st, men så väl 10.
På  första plats, no surprise: Bruce Springsteen
2. George Clooney
3. Mikael Persbrandt
4. Viggo Mortensen
5. Peter Stormare
6. Bruce Willis
7. Dominic Purcell
8. Wentworth Miller
9. Taylor Lautner
10. Cam Gigandet

Nu snackar vi sexig, inte snygg, för det är fan en helt annan sak!

Amanda - Typ en som är under 30, men Marie vet ju att jag gillar äldre män! ^^

ops...

72 nya medelande i inkorgen
2 nya meddelande i skräpposten

hopps, om vi ska ta och titta till mailen liiiite oftare?

Amanda - Nej, palla... :P

friday!

Nu är jag ledig i fyra långa, härliga och förhopningsvis soliga dagar! Det ska bli skönt med långledigt för det har jag inte haft sen...hm Napa? Jag fick i ilket fall som hälst jobba för det...

Var tvungen att lämna in lönelappen idag eftersom att det var sista dagen, men jag hade glömt den hemma. Dessutom var jag tvungen att lämna in skattejämnkningen tillsammans med lönepapprena. Så jag fick snällt cykla hem, leta upp det blåa lilla pappret som ska göra mig rik, ringa pappa som en blådåre tills han svarade, kräva att han får skaffa fram min jämnkning eftersom att den inte han kommit med posten än, cykla till pappas jobb, då hade jag 6 min på mig tills chefen slutade, cykla i räääserfart till jobbet kuta upp för trapporna och lämna pappret till Jeanette som var ifull färd med att låsa dörren. Inte nog med att det var rena rama spinningpasset jag fick ta till, solen fullkommligt steeeker så svetten bara rann om mig. Trevligt!

Det har vatt en riktigt ansträngd dag. Jag fick användning för mina reacing-kunskaper redan i morse, då duschen hade varit lite för varm och för skön för att jag skulle vlija lämna den, vilket gjorde att jag fick liiite bråttom på slutet. Sen har jag bråkat med rymningsbenägna och tjuriga tanter hela dagen så nu är all min ork slut. Möjligen att jag orkar med en sväng till Konsum för att hälsa på ida. Möjligen...

Igårkväll, när jag stod och diskade i lungnan ro, kännde jag något nere vid min ankel. När jag tittar ner är det min mamma som tror att hon är en hund. Vi hade småbråkat lite och för att få mig att skratta sitter hon vid mina fötter och tigger. Hon är inte riktigt som hon ska, men hon lyckades iaf med det hon bestämt sig för, så nått vett är det väl i henne. Eller så känner hon bara sin dotter väldigt väl?

Amanda - Fan vad jag kommer sakna dig!

jobbdag

Jobbat kväll idag. Började 15.15 och slutade 20.00, vilket var ganska lagom för en förkyld Amanda. Jag hostar och nyser så mycket att jag har träningsvärk i magen. Inte bra.

Justa nu är jag ltie små irriterad på mig själv. Jag säger inte att jag är den smartaste personen i denna värld med att jag är inkapabel till att läsa ett schema är fan inte bra! Jag har sagt till Linnéa att jag är ledig på onsdag nästa vecka, för då skulle vi + Emma och Jonna till Väla, men nu ser jag när jag tittar att jag inte alls är ledig. Jag ska jobba från 13-20. Joy!

Kortis dag imon! Slutar 1 så det är skönt. :) Ska nog göra glass på eftermiddagen.

Amanda - Två sista OTH-avsnitten innan sängen :)

måndag

Att vara ledig efter helgen har sina fördelar. Man får pusta ut när alla andra och.. Eh ja, där tog fördelarna slut. Hur som hälst är jag ledig idag och imon och det var varit väldigt skönt. Har spenderat största delen av min vakna dag hos Familjen Petersson med Ida, Becca och Axel. Vi bakade, Ida och Becca bråkade så jag och Axel bildade "no-side-teamet". Hann även med några avsnitt Skärgårdsdoktorn, älskar den serien, speciellt den när han får pinnen i magen. Har sett den miljoner gånger, but i am still loving it!

Ida började jobba vid 5 så jag cyklade hem och la mig och kolla på OTH. Surprise! Sen cyklade jag bort till konsum för att köpa mozarella till min fab-frukost imorgon. Men lilla sketna konsum hade ingen, så ist blev det en Veckans NU och en gott och blandat. Eftersom kassören råkade vara min bästa vän smugglade hon ner en djungelvrål-klubba i min påse. Gulle!

Nu har jag klippt pappa, kollat och sjungit till Lotta på Lisseberg med mamma och Anton och snart ska jag kolla på Gunvald The Man Larsson

Amanda - Imorgon blir det jeans, tror jag... ;)


jobb

Halva jobbdagen avklarad. Och än har jag lyckats hålla mina stackars nerver i shack, men det har varit jobbigt kan jag säga. Varför ska allt hände när det bara är två stycken som jobbar? Varför ska alla, annars så söta pensionärer, bete sig som en dagisgrupp när man bara är två? Det värsta är egentligen att jag ska tillbaka om 2 timmar.

Jag har blivir så förbannat förkyld. Fick dock en liten huskur av en söt tant som jag tror kommer hjälpa.... "Ät ett halvt päron med en sked upp-och-ner". Va fan får de allt ifrån?

Amanda - Imorgon ska jag shoppa nya jeans, välbehövligt!

sometimes

Ibland kan jag inte för mitt liv förstå hur jag kan bråka med mina bröder. Som ikväll, jag är på min väg hem från jobbet, har ung. två minuter kvar tills dörren, då får jag ett sms av Alfred. När kommer du hem? Vi har en överraskning till dig! :* Min 15 åriga asjobbiga lillebror gjorde en puss-smily, till mig! Jag blev rörd! Jag messar 2 min <3 och tillbaka får jag: Bra :D :* . Jag skyndar mig lite extra och när jag kommer innanför dörrarna hör jag det vanliga vrölandet från övervåningen. Jag ropar (skriker för mitt liv) hej och mina sötnoasr till bröder kommer nerstussandes för trapporna. Jag går ut i köket och ser att de har dukat upp med räkor, aioli, lax, rostat bröd och coca cola. Jag blev glad att de dukat fram och att de dessutom väntat på mig tills jag kom hem och tror att detta är överraskningen.

Då kunde inte Alfred hålla sig längre och öppnar kylen. Han får en liten irriterad blick av Anton men han fortsätter ändå. Ur kylen tar han min te-kopp och håller stolt fram den mot mig. Jag kollar och där i ligger världens berg med milkshak med grädde och smält choklad på toppen. Det ligger bitar med Marabou i och vi smälte chokladen i sånt vattenbad. Jag tror aldrig att jag har sett honom så stolt. Den är till dig! Jag kramar honom jättehårt och jättelänge. Den är från Anton med! Han får en lika lång och lika hård kram.

Mina småbröder som jag var dödsfiende med för bara några dagar sedan har gått och köpt ingridienser till en milkshake och bjuder mig på det, utan att kräva någonting tillbaka. Annars när de gör något sånthär brukar det altid vara en hake, som att jag får städa undan efter dom eller nått, men inte. Det var kliniskt rent i hela köket.


Jag älskar er faktikst, Snurre och McMini
Amanda - Delat imon....

RSS 2.0