Detta inlägg är tillägnat Linnéa Alzén


Amanda - Bild taget ur Emmas Cosmo ;)


091130

Jag har köpt en julkalender, en sån med choklad i. :) Har aldrig haft en sån, har alltid fått paketkalender av mormor, men mormor bor inte i Stavanger, så jag tar saken i egna händer.

Just nu väntar jag på att nudlarna ska koka upp.

Amanda - Puss

091130

Jag har köpt en julkalender, en sån med choklad i. :) Har aldrig haft en sån, har alltid fått paketkalender av mormor, men mormor bor inte i Stavanger, så jag tar saken i egna händer.

Just nu väntar jag på att nudlarna ska koka upp.

Amanda - Puss

091129

Utgången igår var den bästa i Stavanger. Det säger ju dock inte ett skit, men jag hade trevligt iaf. :) Har tänkt att lägga upp bilderna från igår, men de är på Idas kamera. Så det får vänta. Jag har dock lite bilder att bjuda på, sen idag.

Okej, tekniken och jag vill olika saker nu. Det blir inga bilder just nu.

Amanda - PUSS


091128

Dagens födelsedag: Gunilla Kristina Gustafsson

Ida fyller min älskade mamma år! Jag har skickat ett paket till henne. Paketet heter Bruce(Springsteen) Mattias (Lars Winnerbäck) Gerhard (Ulf Lundell) Gustafsson och är en liten luddig rotweiler-valp. Packade ut honom på jobbet för några veckor sen och köpte den direkt till mamma. Tänkte först ge den till henne i julklapp men ville inte vänta så länge, så jag skickade honom ist. :)

Just i detta nu (?) sitter släkten hemma hos mig och har kalas för mammie, hoppas på att de snart ringer så att jag får vara med på ett hörn :)

Amanda - Remember how I kept you waiting when it was my turn to be the god?

091125

Tjoho!

Steker pannkakor just nu. Det tar ju dock 7 svåra år så jag vet inte om jag hinner äta innan jag somnar. Ska kolla Riverside och Andra Avenyn medna jag käkar.

Imorgon börjar jag 8, jobbar till 4 sen IKEA! :D

Amanda - Som den kloke saknar dåren

091124

Gokväll!

Sitter och kollar Teh Day After Tomorrow, den är så satans läskig, men ack så bra. Har jobbat från 9 till 5 idag. Sen spinning, sen snyltat på mamma sen ätit och sen skrattat åt Ida.

Åh-shit!! Det täcker hela Skönhetsgudinnan!

Jag som trodde att alla hört talas om Frihetsguddinnan.........

Imorgon är det jobb igen, så klart, torsdag med, och efter jobb blir det IKEA med la Familia! A.k.a. Fruarna.

Vet ni en sak? Klart ni vet! Men vet ni den saken jag menar? Kanske. Idag, today, this tag (?!) H A H A ! är det en månad kvar till julafton. Åh så kosligt! :) Och snart är jag hemma. Och på söndag är det första advent, då ska vi mysa inne i stan framför granen som tänds. Idas mamma Marie sa att granen i Halmstad inte ska tändas. Vad är det jag hör? Dålig stil kommunen!

Jag tror bestämmt att jag ska ta och gå och lägga mig, trots att filmen inte är slut. Jag är slut i kroppen, ska upp tidigt imorgon och cravar Dead until dark. (första boken i true blood-serien)

Amanda - För jordens barn (ASG)


091123

Morning folks!

Har nät igen för tillfället. Inte jättestora förhoppningar om att det kommer att vara så länge, men man får väl vara glad för det lilla?

Ska snart sticka till jobbet, om en halvtimma närmare bestämt. En jävulsk natt om man får uttrycka det på det viset. Har legat och mått illa och varit helt övertygad att jag fått svininfluensan, mår dock bättre nu så jag hoppas att jag hade fel!

Igår var hela gänget inne i stan på sjoklad-cafét. Satt och pratade och myste, sen gick jag och Ida och hyrde film, The Wrestler, som gjorde mih väldigt besviken. En väldigt tragisk film, det enda bra var filmmusiken, och den var ju bara på outrot. Dåligt!

Amanda - Tell me friend can you ask for anything moore?

jobb jobb jobb

Akkuart nå på Breivikvein 17:
Ida läser högt ur Engelska Cosmpolitan: Friendship is trust, laughter and win. A, men det stämmer ju!

Mammma: Jag skrev bara så för att retas med dig, men det var en sak som skulle pusslas ihop, men det gick inte. Det var så här. Ida kom in till mig på jobbet och sa att jag skulle komma ner till henne sen, hon skrek över axlen när hon gick att det var viktigt. Åh vad jag böev nyfiken. När jag slutat gick jag ner till Ida och var beredd på allt. (det blir lätt så när det gäller Ida, allt är möjligt) Hon sa att Anne-Beth hade ringt, hennes chef, och frågat om jag ville jobba för dom under två veckor i december. Igentligen ville de inte att två venninor skulle jobba tillsammans, men de hade blivit strul med den andra de valt och hittade ingen annan de tyckte va bra. Jag, sa att jag skulle fråga Linda och det gjorde jag nästa dag. När jag berättade hur läget var för henne kollade hon storögt på mig. Men lilla gumman, sa hon. Du jobbar mer än 100& som det är nu, du kan ju inte jobba ännu mer! joho sa jag, det vill jag. Okej sa hon, men då vill jag att du jobbar här ist. Så ist för en anställning på Name it blev det en tjänst till på P&P. Jag älskar det! :D Jag får jobba hur mycket jag vill och pallar med. Nu i desember har kilden öppet söndagar också, jag ska få jobba alla söndagar. HEJ FETELÖNE! ♥

Nu, som utlovat, ska jag visa er min älskade butikk! Enjoy!


Eftersom att jag började 10 i morse, och Ida halv 10, gjorde jag henne sälskap vid öppningen, jag fick lite tråkigt, hittade ett papper där man ska måla något fint, klippa ut det och sedan ska det hängas upp i butiken. Jag hoppas verkligen att min kommer att få hedersplatsen, då jag fjäskade för Ida och Maren genom en kärleksfull hälsning nere på kanten.
Jag (as-stolt): Ida kolla! Visst blev den fin
Ida (kollar inte): Mhmm....
Jag: Men IDA!
Ida: Ja, Amanda, vad är det?
Jag: Visst är den fin?
Ida: Jaaa
Jag: Visst är den finare än de andra!?
Ida: Mhmm...
Jag: IDA!
Ida: JA, AMANDA!
Jag: Lova!
Ida: Jaaaaaaaaaa!


För min konstnärs-instast fick jag Bunny Benny, som jag snabby döpte honom till :)


Här har min dag spenderats. Jag+Linda+500 (allvarligt talat) kunder. Ingen rast på 8 timmar. Yeahy!


Lys-hyllan.


Hela butikken! :D


Hylla 1


Hylla 2


hylla x


Jag har mer bilder, men det ser ju ungefär likadant ut, så jag tror att ni fattar poängen. Detta var en mycket nöjd och glad amnada som gav tummen-upp till New Moon. Dock var hennes tumme inte tillräckligt stor för att visa hur bra den var, eller för att visa hur äckligt snygg Jacob var. Men hon försökte.......

Amanda - Amanda and Ida-time!


091119

Nu sitter jag ensam hemma och väntar på att någon vänlig själ ska komma hem. Jag har nämligen tagit på mig att rensa avloppet, (fy fan vad jag ångrade mig när jag tittade ner i duschbrunnen), men vågar inte göra det när jag är ensam eftersom jag är rädd att en bigbauta-spindel ska hitta upp till ytan.

När jag städat klart ska jag äta, kolla twilight med flickorna och börja sticka igen. Har äntligen fått garnet som mamma skickat så nu ska jag börja sticka igen!

Jag är glad, har fått reda på en sak, men det är inte 100 än, så  jag tänker inte säga något just nu. Får se vad vi kan pussla ihop. :)

Amanda - Jacob Black

091118

Ingen träning idag. Ida gjorde mig väääldigt opepp med sitt. Jag-vill-ligga-i-soffan-och-dega-hela-kvällen-snack, så det blev inte så. Jag har iaf vatt ute och gått en snabbis, tills hörlurarna gick i sönder, handlat champisar på rema och lagat spagethi och köttfärssås.

Amanda - Familjen, var håller ni huuuuus? :/

091117

Jag och Emma har spunnit. I  E N  T I M M E ! (Okej 55 minuter, men ändå) Känner mig duktig igen. Först jobba i 8 h, sen ta mig till gymmet (det är nog den största bragden faktiskt) sen spunnit och sen bakat paj och ätit den. Filmjölk med banan och kanel lockade så mycket men jag tänkte att jag måste äta ordentligt. Så det gjorde jag. Jag orkade dock inte vänta tills pajdegen hade ståt i kylen  så det blev en edna gröt, men det fick gå det med!

Veckans schema:
Imorgon, onsdag: Jobba 10-18, Elixia power med Ida
Torsdag: Jobba 11-19,Städ-dag of the year!
Fredag: 12-20, NEW MOOOOOOON! :D
Resten av veckan är inte väsentlig ;)


Iiiiiih! Aaaaaaaaaaaah! Oooooooooooooh! LÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNGTA!

Amanda - PUSS


091116

Nu har jag vatt på jobb i 8 timmar, vatt och haldlat den stoooora oliveburken, fikon, nötter och bönor på ica med Emma, skrivit matsedel för veckan + handlelista. Nu väntar jag på att mobilen ska ladda klart så ska jag gå upp till rema och göra veckans inköp.

Amanda - Vi hörs sen kanske. :)

godmorgon måndag

Ca. en timme kvar till bussen går. Jag sitter och äter frulle, havregrynsgröt med kanel, mjölk och torkade aprikoser. Och till detta dricker jag min ääälskade apelsinjuice. För några nättersen drömde jag att jag hade köpt upp värsta lagret med apelsinjuice, men när jag skulle dricka den upptäckte jag att i den fina förpackningen låg bara äcklig annanajuice! Hello nightmare!

Nu ska jag titta på dagens riverside innan jag beger mig till jobbet!

Amanda - Puss puss och ha en bra dag! :)

söndag 14:19

Nu har jag spenderat någon timme framför vetgirig.nu. Har suttit och gjort testet Hollywood-hunkar. Jag fick inte så många rätt pga stavfel, men jag kunde de flesta! (Y)
ag har hittat en annan vampyr-serie nu. Eller Emma och Ida har hittat, jag har börjat kolla. The Vapire Diaries. Det är inte i närheten av True Blood, men det är ju inprincip omöjligt, men först avsnittet var iaf bra!

För några dagar sen kom jag och tänka på Simpson the Movie och var tvungen att söka på Spider pig på yputube. Jag kommer ihåg för något år sen när jag spelade in det på mobilen och visade Jonna och Linnéa i skolan. Jag satt och flabbade hysteriskt, Linnéa kunde knappt andas och Jonna kollade på oss som om vi var två utomjordningar. Nu ska jag åter igen kolla på spider pig! :D

Amanda - HAHAHA!

091115

Söndag morgon. Eller lunch. Skulle träna idag, men en viss pangförkyldning satte stopp för de planerna. Attans! Gick ut för att gå ist, men kom bara nån kilometer innan mobilen bestämmde sig för att lägga av. Då vände jag hem i ren protest för att sätta mig vid datorn. Nu sitter jag här och vet inte vad jag ska ta mig till. Kolla One Tree Hill om Tv-shack vill samarbeta. Odsen är inte jättebra för detta.

Amanda - PUSS!

.

Amanda ♥ Ica-Jerry

Amanda - Ulf, du får ju inte skylla på praktikanten!


20:54

Sitter och kollar på One Tree Hill med Emma och Ida. Surprise!

Jag har haft en otroligt skön dag på staden. Gått runt i massa olika affärer och druckigt världens godaste (och antagligens största) varm choklad.

Amanda - James Lucas Scott age 5

091114

Morning!

Sitter och lyssnar på rent. Jag och Ida har nyss gått upp. Vi upptäckte att vi var själva i lägenheten. Emma är på jobb och Louise är ännu inte fastställt... :P

Nu ska vi dricka kaffe (!?) och äta frulle för att sedan städa, göra oss iordning och åka in till stan!

Amanda - See you laaater!

091113

Har just kollat på The Hollyday. Emma har gått och lagt sig för hon ska upp och jobba imon, men jag, Ida och Louise ska gör stan. :)

Idag på jobbet kommer en skitsnygg kille in. Han går runt och kollar och bestämmer sig efter x antal minuter för en helt random porslinsfigur. Jag står i kassan och skyndar mig med kunden jag håller på med för att han ska komma i min kassa. Linda blir klar och säger nästa. Han står kvar i min kassa. Nästa hojtar Linda igen. Jag kan stå vänta, gå du före säger han till tanten bakom. Hon ler mot honom och säger något på norska om gentleman. Mhm tycker jag. Det blir hans tur och det finns ingen prislapp på porslinssaken. Atans. Jag springer genom halva butiken för att kolla upp det. När han har gått och det inte längre är någon kö frågar Linda om han var snygg. Va? Frågar jag. Ja, du sken ju som en sol, mer än vanligt då alltså! Så tydligt asså? HAHA!

Har hittat kameran, men jag glömde att ta bilder.....

Amanda - God Natt världen, Hej True Blood


20:02

Slutade för två timmar sen. Kom hem för 1 timma sen. Har på 1 timma hunnit handla 1kg köttfärs och en hel kyckling, lagat enchiladas till en halv armé, tvättat för två armér, konstaterat att jag egentligen inte behöver köpa mer kläder som jag först trodde, utan det som trengdes i mitt lilla hushåll var en kulör-tvätt och en vit-tvätt.......

Nu sitter jag här och väntar på attt enchiladasen ska svalna lite så ska jag avnjuta den till ett avsnitt riverside. :)

Jag har tappat bort min kamera. Eller tappat bort är väl synd och säga. Har inte hel pejling på var den är, är mer korekt. Så jag kunde inte ta med den imorse, men jag har för avsikt att hittta den ikväll.

Imorgon blir det som sagt spinning 06:30 på Elixia. Sen frukost dejt. :)

Appropå Elixia....
Igår, ca. 14:30. Just skickat ett mess till Louise. Mobilen ringer. Jag tror att det är Louise. Svarar med munnen full av paj: Hallå!
Andra änden av luren: Hallå fröken!
Jag (lätt chockad): Ehh, hej...
Andra änden: Det är Terje från Elixia som ringer!
Jag: Åh! Jaha! Heeej! (det är alltså min PT, som kan vara det snyggaste som Stavanger skådat, like ever)
Terje: Jag ringer för att kolla hur det är med dig, och hur det går med träningen. Har du kommit igång?
Jag: Jajjemen! Det har jag! (Hurtig som få) Har gått på spinning och tränat på gymmet.
Terje: Åh vad bra! Vad tycker du om det?
Jag: Det är jättebra! Jättefint gym och jäääättebra instruktörer vad jag har provat på iaf!
Terje: Så bra! (Hyffsat nöjd) Hur är det med dig då?
Jag: Jo det är bra! Har pause nu.
Terje: Jaha, så du är på jobb.
Jag: Yes.
Terje: Pytt og Panne va?
Jag: (Chockad) Ja...
Terje: Kommer ihåg det! Men om du har några frågor så är det bara att höra av dig till mig vi telefon eller komma inom kontoret!
Jag: Ja, det ska jag göra. Tack så mycket!
Terje: Snakkes då!
Jag: Ja, snakkes!
Terje: Hejdå! (På svenska)
Jag: Hade (På norska)

På svaga ben och med hjärtat bultande i bröstet gick jag ner till Ida för att berätta denna underbara historia! HAHA!

Amanda - Synd bara att han har fru och barn...... ;)

091112

God morning

Så sjukt trött idag. Ville verkligen inte gå upp. Så ligger Ida och trynar och då vill jag ännu mindre gå upp.

Nu är Ida med upp och då är det dax att pumpa musik!

Amanda - PUSS

091111

Bättre humör idag! Dock glömde jag skorna så jag kunde inte köra power med Louise men det tar vi igen på spinningen på fredag. 06:30. Hahaha! Jag skojar inte! Jag, Ida och Louise ska på spinning halv sju på fredag morgon! HAHA!

Just nu kollar vi på One Tree Hill. :)

Jag har fått flera arbetsskador av mitt jobb. Tänkte att jag skulle lista några av dom.
Bra arbetsskador:
- Jag går runt och leer och nickar och säger hej till alla jag möter.
- Jag är numera (bra är synd att säga) bättre på huvudräkning.

Dåliga arbetsskador:
- Blåsor på fingrarna efter att ha satt prislappar på varor
- Rivsår på fingrarna efter att ha rivit mig på tejhållaren
- Skavsår på fingrarna efter att ha krullat presentsnören
- Dagliga funderingar på hur man bäst slår in en hjärtformad kopp eller en packe med champangeglas.

Så, då vet ni!

Glömde kameran idag. Ska försöka imorgon igen. Haha

Amanda - True blood-lääääsning!

091110

Mitt liv just nu:
Jobba
Träna
Sova
Läsa True Blodd-böckerna

Där har ni det. Intressant va?

På mammas begäran ska jag ta med kameran till jobbet imorgon. Hon vill att jag ska göra som Ida och ta kort på min lilla butik. Dock är den inte så liten som Name it, så det kommer bli svråt. Och jag kommer få grova protester från Linda som får regelbundna utbrott på alla pallar som står i bokstavligt talat hela butiken! Men jag ska försöka! :)

Amanda - Jag har gaaaalet ont i huvudet nu. God natt!

btw

Filmen igår hetta My mums new boyfriend. Okej, tänkte jag. Den är säkert bra. Den börjar med att ett gäng män gör inbrott på ett museum. Den ena mannen kollar in i kameran och jag viskar score. Kollar på Emma. Antoni Banderas kan göra vilken film som hälst bra!

Amanda - Bruce Mattias Gerhard

091108

God eftermiddag!

Fars dag idag! Grattis pappa!

Det har vatt en underbar dag idag! Jag vaknade klan 9 gick upp och gick på toa, gick in i rummet igen för att hämta joggingbyxor så att jag inte skulle frysa när jag satt och kollade fim. Såg hur Ida låg och trynade i sin säng, bestämde mig för att lägga mig brevid en stund till. Vaknade av att Louise gick in i rummet och sa att klockan var halv 12. Gick upp sminkade mig och sen gick vi till ostehustet lite längre bort på gatan för att äta brunch. Väl där, kl 12:30 insåg vi att brunchen bestod av bröd, müsli och pålägg och kostade 200 kr. Jag betällde ist in en ostburgare, Mimmie och Louise gjorde lika dant och Emma och Ida varsin kyllingbaguet. Vi satt ich snackade i två timmar och jag hann med att beställa in en varm choklad som var sänd från himmlen. Sen frågade Louise om vi ville följa med till världens coolaste lekplats, jag tror hon kollade på mig av en viss anledning för jag hojtade att jag var fett på. Väl där visade det sig att det verkligen var världens coolaste lekplats. När jag busat av mig lite gick vi in till stan och kollade i skylltfönstrena, eftersom att affären inte var öppna. Emma, Louise och Mimmie åkte hem, men jag och Ida stannade lvar en stund till. Vi är ju nästan aldrig inne i stan, utan mer på någon av Stavangers alla köpcentrum så vi hittade massa mysiga gator. Vi ångrade lite att vi inte hade med kameran. Sen gick vi hem och nu sitter jag här. Efter en mycket mysig och lyckad dag. Nu ska jag baka paj och bjuda dom som vill ha.

Amanda - I got a feelin'

dagens komentar

Emma, Ida och Louise sitter runt köksbordet och diskuterar hemfärden. De kommer fram till att det är sju veckor kvar.

Emma: Tänk er att det är sju måndag kvar. En vecka med bara måndagar, sen är vi hemma.

Fy fan, tänk er en vecka med bara måndagar!

Amanda - PUSS


nu e de....

Lördagsmys!

Jobbveckan är klar. Jag och Linda hann med oppgörat idag och sen körde hon mig hem. Hemma var maten färdiglagad så det var bara att hugga in. Sen satt vi och snackade och gick upp till rema för att inhandla kvällens förnödenheter. (Godis)

Nu ska vi kolla film och sen nana tills vi vaknar. Utan att sätta något alarm alls! :D

Fest skulle det vara nu ja. Vi var alla förtrötta så det blev myskväll.

Amanda - PUSS

091107

Goooooooo morron, go morron, go morron! Vem e de jag tjötar med?

Enough is enough.... Fick just reda på att den mest perfekta bussen i världen inte går mellan 8 och 11 på lördagar. Synd att jag börjar 11. Synd! Får nu ta den tidigare bussen så att jag är där en halv timme innan (ohnä) eller den senare bussen så att jag är där en minut innan (ehjaaaaaa)

Den 7 november idag, vet ni vad det innebär? Det är superlördag på Kilden. Joy! Dagen till ära kommer vi öppna kassa nummer 2, så vi har två kassor. Fattar ni vad mycket folk det kommer att vara? Åhh!

Amanda - Nu blir det russinbröd, apelsinjuice och riverside

091106

Score, touchdown!
Någon som sett ett visst klassfoto? JAG HAR! Hahaha!

Idag har jag varit effektivas in tha woooorld! Halv 8 ringde klockan. Då gick jag upp och städade toan. Klockan 8 vaknade Louise och då hade vi en lååång frukostdejt där inget vettigt sas. 9:19 tog vi bussen in till stan för att gå till ELEXIA och köra först spinning och sen core, sen fick jag skynda mig i duschen för att hinna i tid till jobbet kl 12. Väl där fick jag kasta mig in i kassan och fick inte i mig någon vettig mat (pizzabulle räknas inte) förän kl 5. Från 12-5 stod jag och knappade in vara efter vara i vår manuella varukassa. Det var konstant kö och jag kände hur humöret skönk för varje knapptryckning jag gjorde. Tillslut fick jag lust att säga god jul, tacka för mig och kasta tejpen på närmsta kund som bad om att få varan inpackade och vägrade ta med papper. Då kom Linda som en räddade ängel och tryckte snickers i käften på mig samtidigt som jag rabblade all priser till all miljoner kunder.
Efter 8 timmars jobb bestämde Linda att jag skulle lära mig oppgörat eftersom att jag nu är den edna (förutom henne) som jobbar 100%. Det gick sådär bra och det slutade med att vi kastade in alla pengar oräknade i safen, satte oss i bilen och körde hem.

Imorgon blir det mer jobb och kanske utgång. (Första gången jag verkligen känner för det på lääänge)

Amanda - God Natt! ♥

091105

Go'kväll!

Just nu sitter Louise och messar One Tree Hill. (Inte smsar utan säger det om och om igen) Jag frågade om hon var sjuk.

Jag har fått 100%-ig tjänst på mitt jobb eftersom att min chef ska sluta frågade min son to be-chef om det var okej med mig att jobba så många timmar som jag gjort denna veckan. Jag svarade att det var mer än okej. Då sa hon att jag får 100%.

Tack, tack!

Amanda - Riversid nu! ^^


091104

Good Morning folks!

Sitter och har sjuka beslutsångesten just nu. Igår disskuterade tjejerna hur länge de skulle vara kvar i halmstad. Jag hade redan innan bestämt mig för att åka efter nyår eftersom att jag inte har varit hemma innan och alla andra har det. Men när de med 99% säkerhet bestämde att de skulle fira nyår här börjar jag med tveka. Inte det att jag känner ett behov av att jag måste fira nyår på en annan plats. Jag kunde lika väl ha suttit och kollat one tree hill hela kvällen för att sedan gå och lägga mig när jag känner för det, utan jag vill helt enkelt inte åka hit själv sen igen. Åka från halmstad helt deppig och helt själv käns inte som en hitt när man heter Amanda Gustafsson. Så jag vet inte hur jag gör. Jag vet bara att jag vill att iaf någon vill åka samtidigt som mig.

Amanda - Happy fucking new year liksom.....

091103

Jobbar som en (dåliga jämförelser är det enda som poppar upp i huvudet på mig så fyll i själva). Idag har jag klarar av 8 timmar i butiken, men det kändes inte ens som 3. Det går undan ska ni veta! :) Bättre det än att be till gud om fler människor som över huvudtaget kommer in i affären.

Nu är det hög tid för mig att gå och lägga mig. Börjar 12 imon med så på förmiddagen ska jag hinna med att baka paj. Kyckling och grönsakspaj. :)

Amanda - Godnatt!

shopping

När jag var liten och Beverly Hills gick på tv hade jag världens största cruch i Dylan. För några veckor sen var jag inne på Tyras blogg och hon berättade om en tröja med Beverly Hills gänget på som fanns inne på bikbok. Dagen efter gick jag förbi bikbok, eftersom att det ligger granne med Idas jobb, och då såg jag en grå tröja med Dylan på. Jag blev helt i exalterad och berättade för Ida (x-antal gånger) om hur fantastisk denna tröja var! Idag skulle vi gå en liten runda på kilden innan träningen och jag frågar Ida om hon tycker att jag ska köpa den omtalande tröjan. Det tyckte hon, antagligen eftersom att jag har tjatat hål i huvudet på henne. Så det gjorde jag!

Nu har jag min fina Dylan-tröja! Dock i en förliten storlek. Den är alltså inte för liten bara mindra än vad jag hade önskat.

Amanda - Ni får se skönheten imorgon! :)

091102

Hej höstväder. Här spöregnar det och båser hel storm. Jag har precis ätit torsk, broccoli och blomkål-mos med en god sallad. Vi var och tränade direkt efter jobbet och sen var vi och handlade. Glömde min handlelapp så jag handlade lite på känn. Får gå upp till rema imon och handla ordentligt. Börjar inte förens 12 så det blir bra! :)

Nu ska vi boka flygbiljet hem och sen kolla på One Tree Hill. Sen är det godnatt och jag kommer somna ganska så ovaggad!

Amanda - Skriva önseklista! (Y)


fame

Bion var sjuk bra! Jag lovar att halva filmen hade jag gåshud och den andra halvan var jag påväg att få det! Ida älskade den med, inte så konstigt! Det visste jag redan innan den hade premiär att hon skulle göra. Det är en Ida-film helt enkelt.

Jag ska gå och lägga mig strax och hoppas på att jag kan få somna. Är inte lika säker på det som jag borde vara känner jag. Är helt slut, men något säger mig att jag kommer ligga vaken med mina tankar och kolla på klockan som för varje sekund närmar sig väckningstiden. Inte det ultimata att tänka så, men det är ju dessvärre sanningen.

Jag och Emma har kommit på att vi är tänkarna i vårt fyrmanna-team. Nu menar jag inte detta på ett bra eller dåligt sätt. Det är bara ett konstaterande. Jag menar inte heller att Louise och Ida inte tänker. Dom tänker bara inte före dom pratar. Senast idag knäcker Louise ur sig något som får mig att börja asflabba. Jag kommer inte ihåg vad vi pratade om, men Louise säger det är ju toppen över i. Japp. Okej. Och när jag berättade det för Emma berättade hon vad Louise hade sagt på Halloween-festen dom var på igår. Visserligen hade vår lilla stjärna antagligen fuktat strupen med ett och annat glas vin, men ändå.
Louise viskar förtroligt till Emma: Visst du att Michael Jacksson var svart som liten?! :O
Det är nog fan sånt som bara kan undgå två personer på denna jord. Jag älskar att jag bor med dom båda! Min vardag blir så mycket mer spännande på detta sätt! :D

Amanda - Förövrigt kan du dra åt helvete!

091101

För 2 månader, 1 timma och 32 minuter sen satte jag och Ida oss på tåget mot våra nya liv. Det blev inte som vi hade tänkt oss. Hur skulle det kunna bli det när vi inte hade en aning om vad vi skulle förvänta oss. Men jag trivs som fisken i vattnet.

Ikväll ska vi på bio. På fame. Jag och Ida har vatt ute och gått och sen har jag suttit och planerat veckans mat och inköp. Kännde mig som mamma när jag satt där.

Jag har kommit på vad jag ska önska mig i julklad. (trummvirvlar) Kokböcker! Av alla dess slag. ag vill ha en stor kokbok där det står allt från julskinka till deserter, jag vill ha GI-kokböckerna som mamma har, jag vill ha kakböcker. Allt med mat helt enkelt!

Amanda - PUSS ♥

RSS 2.0