Valborg

det är lite brådis nu, men jag ville bara ge en liten lägesrapport. Just nu dunkar jag musik, kom precis ut ur duschen. Innan det satt jag på altanen och bottnade lite med mina föräldrar. Underbar dag idag. Praktiken gick fort och jag har haft två behandlingar så det var kul :)

Snart kommer mina flickor hit på lite grillning och förkrök innan staden. Ja, vad ska jag säga? Termometern står på 24 grader,är rädd att sminket ska rinna så som jag jäktar runt här, men jag kan inget annat än att älska det.

Amanda - Happy ♥

tisdag

Praktiken var rolig och varmidag. Spenderade största delen av dagen nere i ett varm behandlingsrum och uppe bland poolerna där det är tillräckligt vart för folk i bikini. Puh! Mycket spring upp till köket blev det också... Nu är jag hemma och håller på at dö av hunger. Men mamma sa att maten snart var klar! :)

Jag är ledig på fredag och hoppas därför på en repris av helgens utgång på torsdagskvällen :D

Amanda - Gunvald Larsson ♥

Ny vecka

Måndag idag. Har vatt på praktik, inte mycket att göra, men imon blir det lite behandlingar så det blir kul :)

Jag och Ida var på skivstången idag, sjukt jobbigt, som vanligt, men det är ännu skönare på hemvägen! För övrigt är det ju trevligt att ha en välkomstkommité när man kommer hem. Nu när det är så fint väder brukar det ofta vara grannar ute på gatan, så även idag. Grannar + vän. Just dessa grannar heter Abbe, Eliott och Oliver och vännen heter, inget mindre än, Fredrik Ljungberg. Om han någongång skulle vilja fria till mig får han fan välja bättre tillfällen att komma på besök! Jag menar först hade jag maginfluensa och nu var jag genomsvett från träningen. Varför hade han inte kunnat komma förbi i lördags när jag hade min svarta v-ringade klänning och klackar på mig liksom?

Nu ska jag ta en kopp te, en halv grapefrukt, lite nötter och torkade aprikoser och mysa framför en film i min mjuka säng! ♥

Amanda - Godnatt :)

söndag

Redan söndagskväll! Tillbaks till tyllösand imon. Känns som om det var idag jag var där, men se nej, så var inte fallet....

Nu har jag tagit en promenix med Ida, som vanligt. ;) Utan Exa denna gång så det blev lite svettig power-walk :P We like. Imon om det inte vill sig illa på praktiken ska vi ta en runda till gymmet och gå på skivstången. Känns behövligt efter gårdagens festligheter!

Nu ska jag ta en kopp te och sätta mig framför tv:n

Amanda - Sjukt sugen på äppelpaj

gårdagens utgång

Igår var det som sagt utgång med förfest hos Emms i holm. Oj, vilken utgång det blev! Längesen jag hade så kul!

Förfesten var totalt galen. Emma, Ida, Louise och jag plus mycket snurr, barbie-girl, spice girls och las ketchup. Det kan inte bli bättre. Många kort blev det med, som jag iofs inte borde skyllta med, men va fan... Lite får man väl bjuda på!


Det började med mys i soffan med Emmas hemmagjorda kesella-glass (ja, detta är kvällens mest normala kort ^^)


Nej, det hade inte börjat gå ut för än, även om bilden indikerar detta...


Kameran i högsta hugg!


Backen börjar luta lite nu...


Ja! Vi leker att vi är fjorton och snurrar så mycket vi kan, sen lägger vi oss ner på golvet och skrattar så att vi inte kan komma upp! JA! HAHA!


Eller så kan vi låssas att cidern är en mick och så sjunger vi Dancing Queen för kung och fosterland!


Ett annat alternatvi är att krypa runt och leka porrdrottning!


Stå upp går lika bra, om inte bättre!


Här gjorde vi en 360 och svidar om till balletdansös


"If you wanna be my lover, you gotta get with my friends, make it last forever, friendship never ends" Oh Yes!


Shake it baby!


Det är tufft att vara värdinna, arg matte till galen hund, porrstjärna och balettdansös på samma gång!


Golvet var en välbesökt plats!


We're rocking your world


Let's strike a pose!


Notera bh-bandet!


Emma "Porret" Karlsson


Kvällens slutade på tre hjärtan, jag och Louise inne på toan. Vi fick gå föra kön för Lojsan var i kris! HAHA!

Efter några festliga timmar i holm tog vi en taxi in till stan. I taxin hade vi disco och chaffisen älskade det! Han släpte av oss på lilla torg och vi gick till Bulls för att möta upp Lovisa, Anna och Anna. Därefter drog vi till BoB för att hänga in jackorna för att sedan ta oss vidare till tre hjärtan. Där var det livemusik och vi dansade och sjöng hela natten lång tills vi alla såg ut som dränkta katter. Vid halv tre tog ja, Ida och Sofie oss hem på varsin cykel. En väldigt lyckad kväll som slutade med att jag spillde o'boy i trappan som jag torkade upp med en vit kökshandduk. Hopsan! Mamma var inte lycklig i morse....

Nu längtar jag tills nästa lördag då jag och Ida ska få vår överraskningspresent  av Sofie och Emma! :)

Amanda - Tack för en underbar afton flickor! ♥

då så!

Nu var klädproblemet fixat. Det blev en så kallad kompromiss. Jag ville ha en klänning men jag ville inte frysa på hemvägen, därför tar vi "londonklänningen", denna sexiga, silkiga, korta sak som jag faktiskt använde som klänning på londons uteklubbar. Inte undra på att man fick ragg, så jävla kort som den är! HAHA! Ett par nätstrumpor till satte dessutom Sverige på världskartan, som slamplandet nummer 1, men vad gjorde det? Jag hade hur kul som helst! Idag skippar vi nätstrumporna och tar ett par jeans till ist, käns som ett säkrare kort för tillfället. Dessutom är det ju så att jag faktiskt känner lite folk här hemma i landet lagom, och jag vill ju inte få någon stämpel liksom! ;)

Nu återstår faktiskt bara två problem.

1. Vilka skor ska jag matcha med den svarta skönheten? Ska jag ta de skyhöga sexiga, eller de sockersöta? Plus med de höga är att de är sååå snygga, de skorna har en förmåga att lyfta en hel outfit, men ett minus är att fötterna håller på att gå av efter en timme (max). De söta är egentligen inte så söta, men de är svarta med en rosette, därför kallar jag de söta. De är inte alls så höga och man får inte alls så ont i fötterna som av de andra. Den stora frågan är ju då om man ska lida pin och sitta snyggt vid baren, eller om man ska ta de lägre och få sig en sväng om på dansgolvet? Jaja. det är världsliga problem...

2. Hur fan ska jag ta mig ut till Holm till min favo Iceis?

Amanda - Dax att raka benen!


okej, vi försöker igen

Hoppas på att detta inlägg inte kommer vara lika aggresivt som förra, men lovar inget p.g.a. klädproblem.

Efter lite tacoköttfärs, champinjoner, creme fraish och natschos kändes bikiniångesten lite bättre. Efter några torkade aprikoser orkade jag inte bry mig längre. Men nu har jag dock ett annat problem. Det blir utgång ikväll, men what to wear? Personligen är jag jävligt sugen på min studentklänning, de höga svarta skorna och en jeansjacka. Två problem i den outfiten.
1. Det är ju duktigt idiotiskt att använda studentklänningen innan studenten
2. Jag har ingen jeansjacka
Därmed utesluter vi det. En annan lösning på problemet är att leta fram något ur sommargarderoben, eftersom solen strålar så fint. Men chansen är ju å andra sidan större att Robert Pattinson friar till mig än att det fortfarande är 20 grader varmt när vi cyklar hemmåt i natt... Dessutom känner jag att jag vill ha klänning på mig. Hälst en sån man har på studenten ni vet.... :P jag får ta en liten lookie i garderoben och se vad vi kan hitta på för något roligt. Man kan ju annars ta en tripp en trappa ner och leta efter något i gömorna i mammsens lilla klädsamling. Det ser med andra ord inte ljust ut!

Amanda - Ett annat alternativ är jogginbyxor och studenttröjan!

arg

Efter rundan på stan med Ida är jag nu förbannat arg! Jag letar efter en iaf hyffsat snygg bikini till Aiya Napa, men jag hittar inte ens det! Om jag kanske ska ta och skita i att följa med? Det lutar fan åt det! HELVETE!

Det hade ju vatt bra om man kunde hitta den senaste Veckorevyn med för där var flera sidor med massa bikinis, men den är märkligt nog spårlöst försvunnen.

Amanda - Känner mig pepp på utgång nu, NOT!


uppdatering

Det blir inte mycket uppdatering nuförtiden. Jag är på praktik mellan 10 och 4 varje dag och är inte hemma förän vid 5, så det blir inte mycket ledigtid på kvällarna, men jag trivs och sommnar gott på kvällarna, så det gör inget :) Har haft två behandlingar idag och det gick jättebra! Imorgon vet jag inte vad som händer, varken på dagen eller kvälle, men nu ska jag iaf gå och lägga mig och sova gott tills kl 8! Underbart med sovmorgon! :) Hoppas bara att mina bröder kan vänta med att spela sin så kallade musik tills jag har vaknat...

Amanda - Fredag

praktik

Igår var första dagen på praktiken. Som bekant var jag ute på Tylösand, och det var bra. Tack och lov! ;)

Nu ska jag starx ta cyklen in till Österskans, för jag orkar inte ta bussen in för då måste jag sitta och vänta i 20 minuter och roligare kan man ha, så...

Amanda - PUSS

kvällen

Det blev inget gymmade idag eftersom att Ida och Sofi var tvugna att plugga p100 och var inte klara för än vid 5, och då ville inte jag och Ida dra till gymmet så vi bestämmde oss för att ta en rask promenad i solnedgången vid nissan. Är precis hemkommen därifrån. Nu ska jag koka te och käka nötter och torkade aprikoser samtidigt som jag ska luska ut vad jag ska kolla på för film, kvällen till ära.

Nu kollar jag på några idioter som ska äta 4 kilo sås. Aptitligt.

Amanda - Så, London nästa? Tufft beslut!

Ny designe

nu har jag suttit jävligt länge och fixat en ny designe här på bloggen! Den gamla var lite höstig och mörk, så jag gjorde en färgglad med massa mysiga bilder som gör mig glad. :)

Amanda - Nu ska jag äta pappas hamburgare ♥

gårdagen

Igårkväll var vi som sagt hemma hos några gamla kompisar. Det bjöds på god mat och efterrätt. Sen bestämmde jag och Jacob oss för att dra ner på fest till östrastranden. Jacobs kompis Max körde oss, så vi slapp buss och annat bök. Efterlite rundkörning med deras kompisar hamnade vi til slut nere på östra där vi träffade deras andra kompis matte. PÅ stranden var det bäckmörkt och rökigt och dessutom kände jag mig lite för gammal för tillställningen, så vi drog in till BM, men där var det inget folk, så vi drog hem till Jacob igen där vi skulle spela guitar hero. Väl hemma hos Jacob igen ville mamma och Lena sjunga kareoke, så kvällen slutade med väldigt fin kareokesång, från alla håll och kanter. Tillslut vågade även jag mig på det. Det var kul, men inget jag gör igen i nyktert tillstånd... Kanse när man fått i sig lite mer?

Hur som hälst var det en kul kväll med en galen Max som körde i 140 km/h på en 60 väg. "Jag är lite gaskåt..." Jo, tack. jag märkte det!

Idag ska jag och ida nog ta en sväng till gymmet. Om hon någon gång kan komma hem och ringa mig, vill säga!

Amanda - Praktik imon

lördag

God Eftermiddag!
Idag ärd et som bekant lördag, en fin lördag dessutom! Ikväll ska vi iväg till några gamla kompisar till familjen som vi inte träffats sen i sommras. Tror att det kan bli trevligt :)

Går var jag och Ida som sagt på spinning. Det var satans jobbigt, men minst lika kul, så det blir fler gånger! :) Efter det var det hem och äta grillade hamburgare och sedan kom Ida och hämtade upp mig och vitog en sväng till Hemmakväll på Linnehed, eftersom att den i stan håller på att renoveras om. (Enligt Ida iaf) På hemmakväll köpte vi lite godis och hyrde Casanova med Heath Ledger som huvudrollsinehavare. När vi ligger i min säng och första bilden på honom kommer upp på min pyttelilla TV-skärm säger jag att det är väldigt synd att han är död. Ida blir helt chockad, VA? Är han död?! Jag skrattar lite åt min kära vän och hennes totala ointresse för kändisvärlden. Ja, svara jag varpå hon frågar när han dog. Jag svara att han dog av en överdos i februari förra året. Det kan jag nog ha hört... är hennes svar då. Ja, älskling, jag skulle tro det med!

Till filmen drack vi även cola och åt glass med varma hallon, samt åt lite av godiset vi köpte. Till vårt försvar: Vi har spunnit! HAHA!

Amanda - Ska snart göra mig iordning inför kvällen

träning

Igår var jag och Ida på skivstång kondition. Herrejesus, det var jobbigt! Men kul. Ikväll ska vi på det igen. Lite spinning innan fredagsmyset ikväll tyckte vi passar bra. Vi ligger i hårdträning inför balen och studenten. (och Aiya Napa) ;)

Amanda - Nu ska jag ta och käka lite så att jag orkar igenom hela passet!

Godmorgon!

Hej och hå vad vi var aktiva idag! Klockan är 12 minuter över 10 och jag har redan blivit klar med mitt arbete!

Nu har jag gjort i ordning en frukost bricka med grape, smothie, macka och lite nötter och torkade frukter i en skål som ska avnjutas framför Greys Anatomy!

 Gammla avsnitt med en bara två reklampauser på ungefär 1 minut vardera kallas lycka!


Amanda - Fredagsmys

Att göra idag:

Massa tråk på schemat idag, som typ att städa och plugga... Jag letade lite fakta till ett arbete, sen tröttnade jag på det. Det går framåt iaf.. SUCK!

Ikväll blir det träning med Ida igen! Får se hur mina stackars armbågar klarar av det. Det värker i senor och leder, men jag tror att det beror på att jag inte tränat på länge, så jag får helt enkelt ta mig igenom det!

Nej, nu ska jag läsa igenom faktan jag fick fram. Möjlgt att jag hamnar här igen när jag läst halva...

Amanda - Booooooooooooooring

Vad kan man göra i Heberg?

Peka fakufinge å panfonääena på etto!

Amanda - Ida vad skulle jag göra utan dig? HAHA!

Äventyr med P & G

Idag har jag och Ida vatt på äventyr. Både i Laholm, på stenalyckan, i Heberg och i Slöinge. Det var skor som var vårt största önskemål för dagen. Ida skulle hitta ett par balskor och jag vill hitta ett par gladiatorsandaler där mina breda fossingar får plats, helst utan att de ser ut som kassler... Ingen fiskelycka för mig inte, men Ida däremot hittade ett par guldiga pups till studenten. När vi ändå va i Heberg kunde vi självklart inte låta bli att köra inom Slöinge och Sia och införskaffa oss en damitårta och lite glassbåtar :) Ida köppte lite annan glass till familjen Petersson och jag, som fortfarande har en crusch i isglassar, köpte en Långa Farbrorn Hallon. En riktig "Tyllesandare". (En glass man äter på stranden) Hur som helst var det mycket gott, det tyckte nog Ida med för hon var så ditsraherad av sin glass att hon tog fel påfart till E6, hon tyckte visst att vi skulle ta en runda till GBG med. :)

A: Nej! Det är fel påfart!
I: Hoppsan! Ska jag backa? (Vi är redan halvvågs in på påfarten)
A: Ja för fan!
(Ida börjar backa)
A: Fortare! Det kommer en lastbil!
HAHA! Pettson och Gustafsson i ett nötskal?

Väl hemma igen, lite omtummlade efter dagens upplevelser skulle jag vidare in till stan med mor för att köpa studentklänning, så Ida brummade hemmåt. Den stora frågan är hur det gick den sista biten, utan mig som  "Co-driver". (ja, jag har tittat liiite för mycket på Sveriges värsta bilförare...) På staden hade jag lagt undan en klänning inne på Sisters och en inne på MQ. Dock var ingen av dom hundra, så vi vandrade vidare in på Veromoda och där hittade jag en jättesöt klänning som jag slog till på. Den var dessutom 400 kr B I L L I G A R E än de andra två, så det var ju toppen bara det! :)


Här har vi den, och mina blaskor som passade lika fint till denna klänningen!


Gårdagens lycka! Utdrag ur boken: PolPot köper kylskåp. HAHA! x)


Amanda - Jag känner att det är MC-väder? ;)

Alfred

Idag blev jag överlycklig när jag kom hem från stan. Min lillebror, Alfred, är totalbäst på att skriva sagor och berättelser, han har en sån fantasi. Jag minns när han gick på lågstadiet och han fick skriva exakt vad han ville. Jag kommer ihåg en saga där han skrev om att Elvis inte var död, han var en kamel i Egypten... Hur som hälst så har jag en favorit, en Alfred-favorit. Den heter Pol Pot köper kylskåp, säger inte titeln allt? Den lilla sagn, på 2st a5 sidor, har i flera år varit spårlöst försvunnen, men anledninge til min lycka ida är att den är återfunnen!

Sagan handlar om en snål diktator, Pol Pot, som ska köpa kylskåp. Han ringer kylskåpsleverantören (min då 8åriga lillebror stvadade det ordet! :O) Adolf Hitler. Hitler tyckte att Pol gav honom förlite pengar och de börjar självklart slåss. (det är faktiskt en 8årings fantasier) Då kommer Idi Amin och frågar om han får vara med, och slåss då alltså. Snipp snapp snut, så var sagan slut liksom. Det hela avslutas med en väldigt illustrativ bild på de tre slagskämparna. J A G  Ä L S K A R  D E T !


Fantasin avspeglas i den egengjorda nattmössan


Amanda - Jag ♥ lillebror-fantasi

pappsen

När jag var liten önskade jag alltid att min pappa jobbade med något coolt, eller i alla fall coolare. Som typ vetrinär elle på en godisfabrik (Hallå, jag var 6 år!). Jag kom nyss, än en gång, på hur tacksam jag är för att han har sitt tråk-jobb på skattemyndigheten (eller vad det heter nuförtiden..). Det är bara till att erkänna det, jag är värdelös på papper, men som tur är är min kära far en klippa på det! Jag satt här med min förbannade deklaration och fattade I N G E N T I N G! Siffror och rutor och konstiga ord från vänster till höger, papper upp och papper ner. Dessutom stör jag mig på färgen. Varför gul? Hur som hälst kom pappa och löste mina problem, förfånansvärt lugnt och pedagogiskt dessutom! Surprise, surprise! Eftersom min kära far hjälpte mig med jämnkningen i sommras får jag tillbaka pengar, istället för att ta, från det redan magra kontot, och betala staten. 600 spänn, det är så mycket jag älskar min pappa nu! ;)

Idag har jag och Ida tagit en runda på stan. Efter träningen igår gick vi båda två som två stela kärringar. Vi kände oss inte speciellt graciösa när vi reste oss upp, efter att ha avnjutit en glass vid Europa och tjuren. På staden hittade jag två eventuella studentklänningar, ska im igen imorgon med mammsen så att hon kan godkänna (och betala) ;)

Ikväll vill jag kolla på Eva & Adam-avsnitt med Ida och bara mysa! :)

Amanda - ♥

Måndag

Påsken är nästan slut, men nu börjar lovet! Nu är jag ganska glad över att vi har lov efter påsken och inte för, som alla anda skolor! Idag har jag ingenting kul för mig alls, så jag blir nog så illa tvungen att ta tag i röran på mitt rum (som jag har sagt att jag ska göra väldigt länge nu, men inte gjort...). Ikväll ska jag och Ida pumpa, ska bli skönt! :)

Amanda - Tråkdag...


hemma från mormor

Nu är jag hemma från mormor. Vi var där klockan 1 och åkte inte för än vid kvart över 5, vad fördrev vi tiden med? Jo, det kan jag berätta! Vi åt. Konstant. Först var det söndagsmiddag med potatis, kött, kokta grönsaker och sån god sås som jag älskar. Till efterrätt blev det hemmagjod rabarberpaj med hemmagjord glass (hallelujah!) Sen bar det ut på verandan där vi rullade ägg och om man knabbade ett annat ägg fick man ett chokladägg. Efterdet var det fikadax (som om det var nödvändigt liksom) då var det sju sorters kakor (typ) och en liten påskbakelse. Gissa om vi var mätta?!

Ikväll ska jag ut till Emma i Holm tillsammans med Ida :) Vi ska mysa, kolla på film och kanske äta ännu mer? Påsk är ju inte direkt någon svälthögtid....

Nu ska jag försköa bli klar med städandet av mitt rum, får se hur det går...

När vi skulle gå från mormor fick jag och Anton varsitt kuvert där det stod "Glad Påsk! DETTA ÄR ETT PÅSKÄGG!" HAHA! Hur sött var inte det? Min mormor är söt!

Amanda - fiiint väder :)

Surprise

God Morgon!
Nu har jag precis ätit frukost, så jag är mätt och belåten. Ska snart ta en promenix runt nissan med min vän mobilen :)

Jag glömde att berätta att påskharen var här igår! ;) Jag och Anton fick leta reda på varsit påskägg i vardagsrummet. Mitt låg i TV-bänken, en vanlig fyndhörna i dessa dagar. (jag tänker på min nya Bruce-skiva :P) I ägget låg det en hundralapp och ett kinderägg! Och hur länge sen var det inte man åt kinderägg? Gott som satan är det, men det är inte så att man går och köper det så fort man är på hemmakväll, jag är lite för stor för det kan jag tycka! ;) Det roligaste med kinderägg när man var liten var att det fan en leksak i, det roligast med kinderägg nu är att det finns en laksak i  ;)


Kolla vad jag fick! Visst är han söt? Jag har döpt honom efter hans matte; Pingu! HAHA!
(Jag vet, bilden är kass, men han är max 2 cm hög, så det var inte så himmla lätt ska ni veta!)


Amanda - Tack Påskharen för familjens nya tillskott! ;)

Påskafton

Idag är det påskafton och även idag är det underbart väder ute! :) Jag och ida gick en sväng runt Nissan med Exa. Påvägen hem köppte jag en twister. Igen. För en gångs skull har jag förälskat mig i en av de billigaste och minsta glassarana. Olikt mig! Nu har jag fått ett skoskav till och det är lagom skönt.

Ikväll ska jag vara hemma och ha påskmys med min mor. Eftersom pappa och Alfred är i Danmark och Anton skulle lana fick jag dåligt samvete när mamma skulle sitta ensam på självaste påskafton. Jag tror vi kommer få det mysigt ändå! :)

Imorgon ska vi till mormor, och enligt traditionen ska vi rulla ägg och förhoppningsvis blir det påsktårta :D

Nu ska jag plocka iordning på mitt rum och sen ska jag sätta mig ute med en bok i solen ett tag innan jag och mammsen börjar på maten.


Amanda - PUSS

BTW

Igår kom mamma på att det var skärtorsdagen och där med påsk, hon hade vatt hemma halva dagen ocg ännu inte spelat Jesus Christ Superstar, som hon gör varenda förbannade påsk, så mitt i kortspelandet gick hon iväg för att leta reda på skivorna. Vad hittade hon i gömmerna i TV-bänken? Jo, the Essential Bruce Springsteen, en trippel CD med 42 låtar, många av de som jag aldrig hört! Lycka!



Amanda - Om jag ändå kanske ska skänka ett tack till vår allas Jesus? ♥

Långfredagen

Tjoho!
Underbar dag har det varit idag! Vaknad av att solen lös in genom fönstret, fick panik och trode att jag försovit mig, kom på att jag hade påsklov och låg därför kvar och njöt! :D Vid 12 ringde Ida och ville leka, så jag cyklade hem till henne där vi spenderade eftermiddagen i hennes trädgård med musik, solbad och hopp på studsmattan. Vi hann även med att gå och köpa en varsin twister. Underbart! När jag kom hem och mamma frågade vad vi hade gjort hela eftermiddagen och jag berättade ovanstående, började hon skratta. Hon tyckte vi var barnsliga som hoppade och köpte århundradets barnsligaste glass. Men den är gooood! :)

Igårkväll var jag så fruktansvärt trött. Jag satt som en zombi vid kvällsmaten. Varken jag eller mamma orkade göra någonting. Vi finderade på lite guitar hero, men kom på att vi då var tvugna att stå upp och la ner det projektet. Istället spelade vi kort åt godis och kollade på Nile City hundrafemkommasäääääääääääx. Klockrent!

Nu ska jag, mamma och Roffe kolla på så ska det låta och underbara älskade :)

Amanda - Myys!

påsklov

Äntligen har jag påsklov och det ska bli sååå skönt! Dock vet jag inte vad jag ska hitta på då alla mina fina vänner (förutom Varbergarna) har haft lov denna veckan. Det kommer nog bli lite långtråkigt och väääldigt mycket sovande...

Idag så hade vi avslutning i näringslära. Anna bestämde att vi skulle gå till Läjet och tre toppar för att köpa glass. Gillade vi det? Eh, jaa!


Underbara Linnéa


Hela klassen blev förälskade i lammen


När alla står och beskådar dessa sötingar knäcker Jasmine ur sig: Åh, lammfilé! Det var inte populärt!


"Två strandade valar" Jonna, känner du igen dig? HAHA!


Det var inte många som medverkade, dock åt vi som om hela klassen var där.. ;)


Vi hade i alla fall tur med vädret, dock inte lika tur med den lite för vattnade gräsmattan...


HAHA! Den ena är ju snyggare än den andra! Gemina och Linnéa ♥


Fina flickor :)


Nu har jag värstingskoskaven och fett ont i benen (för dom som inte vet det är det långt till Läjet). Nu ska jag nog ta en dusch och sen krypa ner i min säng. Okej, det var önsketänkande det sista...

Amanda - PÅSKLOV!


Balbiljetter

Nu har jag, trots allt, fått tag i balbiljetter till mig och Ola. Det var ett jädrans tilltrasslande och många sura miner, men nu är jag glad att jag ska gå så att jag får använda min fina klänning! :)

Förövrigt är jag galet trött. Jag sov 3 timmar i natt så jag har en anledning. Vid 12 hade jag ännu inte gått för att lägga mig helt (även om jag teknikstsett låg till sängs hela dagen). Jag var inte alls trött eftersom att jag vaknade vid halv 12 på dagen igår eftersom jag var hemma och var sjuk. Så när klockan väl slog 00:00 bestämde jag mig för att läsa lite, bara lite sa jag till mig själv, så att jag skulle bli trött. Där uppstod första problemet - jag blev inte trött. Sen var ju bokens braighets-grad ett annat själ till att jag inte la den ifrån mig..... Så vid tre kollade jag sista gången på klockan och blev arg på mig själv att tiden gått så fort. Dessvärre tog det ett tag innan jag somnade. Klockan 06:19 vaknade jag (Japp, jag ställde den på 19 över för att ha 1 minut till på mig att göra mig iordning, eftersom det oftast är 1 minut jag saknar - ja, det verkade mer logiskt igårkväll) och då hade jag inte fått många timmar av min skönhetssömn. Och som det märktes. Jag var ett vrak där jag satt och väntade på Bal-biljetterna i PS koridor. Linnéa var snäll och sa inget för ens jag beklagade mig över elendet. Då sa hon (väldigt försikigt): Du är lite röd i ögonen. Om jag var röd i ögonen liksom. Linserna skavde så det kändes som om jag hade en sandlåda i ögonen och håret hade jag låtit torka i fartvinden när jag cyklade. Inte den frissan jag har tänkt mig inför balen med andra ord...

Väl hemma fick jag snällt sätta mig och skriva klart psykologiarbetet som ska va inne imon. När det var klart fick jag ett infall och började städa mitt rum, när det var halvklart satte jag mig och kollade på Gilmore girls, och i reklamepauserna - top model. När AFV började på 5:an stängde jag av TV, istället för att fortsätta med att städa rummet övergick jag till garderoben. Jag har med andra ord två halvfärdiga projekt inne på mitt rum just nu, som jag absolut inte orkar ta tag i.

Efter denna hårde dag förtjänar jag lite Andra Avenyn, och det nu. Så Ciao mina vänner :)

Amanda - 20 sidor kvar av Breaking dawn

Breaking dawn - så länge vi båda andas

Jag är som besatt! Det enda jag gjorde igår (nästan iaf) var att läsa så länge vi båda andas. Den är sjukt bra. Gårdagen började med att jag läsre de sista 30 sidorna i när jag hör ditt hjärta, 3:e Twilightbocken (Eclips), och sen fortsatte jag på fyran.


Gårdagens läsning resulterade i detta. Ni ser mitt rosa bokmärke hoppas jag! Jag har faktiskt gjort det själv! ;)


K Ä R L E K


J A  T A C K !


M U M S


G A L E T !


Robert Pattinsson, Cam Gigandet och Taylor Lautner - m a a a a t


Taylor Lautner

Amanda - Längtar jag till att de kommer på film? JA!

Ida och AManda 19 år


Första bilden för kvällen blev på Emms. Det var meningen att de skulle vara på tjejerna som satt bakom men Emma, linslusen själv, stack fram huvudet ;)


Fina flickor! :) Anna, Ida och Sofie


Paketöppning :D Jag, Ida och Linn


Louise, Ida, Fia, Linn, Linda och ryggarna på Sofie och Anna :D


Lakrits-shott, Ohyes!


Medan jag och Emma tog en 2:a lakrits tog Linnéa och Ida en 4:a tequila


Sedan byttes det planhalva och Ida tog en lakrits-shott


Så gjorde Linnéa med, hon ser liiite besatt ut får jag nog lov att säga....


Emma och jag tog en lakrits till, sen tog pengarna slut ;) HAHA!

Amanda - Toppenkväll! I eftermiddag blir det Drott


underbar dag

Det är fantastiskt väder idag. Jag har suttit ute mestadels av eftermiddagen, solat, läst så länge vi båda andras, som är fjärde boken i twilight serien, ätit lakritspuck, solat lite till, läst lite till, kom på att jag bränt mig, gick in, lyssnade på Bruce satte mig här igen, och nu känner jag lukten av vår fina, ny grill. Det enda minuset med dagen är gårdagens utgång som gör sig till känna i form av lätt illamående och trötthet. Men lätt att det var värt det! :D

När jag sitter utanför vårt hus, på framsidan, i pappas pimpim-stol, kommer min sötnos till granne ut. Han är fem år och värdens olydigaste. Han frågar som vanligt vad jag gör, jag säger att jag läser, "haa" säger han, lätt uttråkad. "Ert staket är trasigt" säger han och börjar banka med handen på en bräda i vårt staket. "Ajdå", säger jag, "det var ju inte bra." "Nä" säger han då, "hammare?" Åhnä tänkte jag, ifall den lille krabaten kan väsnas så, med bara en liten, liten hand, hur mycket låter det då inte med en hammare? Med tanke på mitt tillstånd hoppas jag att gud förlåter mig för den kommande lögnen. "Nej, vi har inte det.." Han rusar in till sig, och genom det öppna köksfönstret hör jag han skrika: "Hammare mamma! Hammare!" Jag tackar gud att hon har sinnesnärvaro nog att fråga varför i allsindar hennes femåriga son behöver en hammare, till svar får hon "Hammra". Jaha, vad bra tänkte jag, då var alla oklarheter utredda. Som tur var känner hon sin son väl för att neka honom hammaren. Han surar i två sekunder och bestämmer sig sedan för att cykla på sin polismotorcykel-cykel (han har döpt den själv). Jag frågar hur länge han orkar cykla, han svara: "Tills jag ska lägga mig" "Jaha, men det är ju snart ju!" "nej" lätt förnärmad "jag ska vara uppe till sent!" "Jasså?" säger jag "Hur sent?" "Till halv hundra miljader" svara han då. Jamenvisst, dummt av mig att inte tänka på det! Haha!

Amanda - Tusen tack för igår tjejer!


Hämnden är ljuv, älsking

Idag är det Idas dag, hon fyller 19 stora år, och om hon tror att jag tänker vara snäll mot henne för det, tror hon fel!


Mumma!

Stort grattis på din dag mitt hjärta!
Jag älskar dig! ♥

Amanda -
Tio poäng till mig!

Så kan det gå när inte haspen är på, eller när poolerna möts..

Detta inlägg är tillägnat min kära vänn Emma Iceis Karlsson!

Tack så mycket för alla galna inlägg! Trot eller ej, men jag kom ihåg att du sa att du skrivit ett x antal. Haha! Jag tror att det antagligen bara är vi som fattar humorn... Men vad gör det när det faktiskt bara finns två pooler? Vill även passa på att tacka dig (och självklart Sofie) för presenten, som jag ännu inte vet något om! Jag kommer nämligen inte ihåg om jag gjorde det igår.........


Underbara du!

Amanda - Bara för att jag har en helsilvrig bikini och du en som bara är guldprickig!

uppdatering

det var ett tag sen jag bloggade och kände att en uppdatering var behövlig!

I helgen var jag och Ida och kollade på Måns på K-rauta (stavning?) på kvällen gjorde vi tacopaj och åt cheescake. Sånt gillar vi! :D


Måns sjunger, ja han är snygg.


Måns har snygg klädstil, ja, han är fortfarande snygg.

Idag har jag vatt ledig så jag bestämde mig för att ringa runt efter praktikplats. Åh! Vad jag blev lättad när hotell tylösand ville ha mig där! ;) Kände mig dum när jag ringde bara 2 veckor innan praktiken ska börja, men det gick ju som sagt!

Nu ska jag kolla The dark knight med Anton :)

Amanda - If you've ever seen a one armed man then you've seen me


RSS 2.0