gaaaaaalen

Jag blir fullkomligt tokig! Det känns som jag aldrig kommer att bli frisk! Idag var tanken att jag skulle träffa Ida som jag snart inte har träffat på tre veckor, men det gick ju inte för sig. Nu äter jag dock som en vanlig människa igen, så jag orkar vara uppe. Hoppas på att kunna gå till skolan på måndag för jag är så trött på att bara vara hemma. Det är samma jävla schema varje dag. Jag vaknar runt 10, mår illa, tvingar någon annan som är hemma att gå ner och bre en macka till mig. Äter mackan samtidigt som jag kollar på nått tävlingsprogram på 5:an. Blir arg på programledaren som är väääldigt töntig, stänger av  TV:n, tar upp Brisinger läser, blir trött i armen av att hålla boken, lägger ner den, tar upp mobilen och börjar spela sims, blir arg på att min gubbe Scott missars jobbet för att han surar över att han vill skiljas, men han har inte råd till det, lägger ner mobilen, tar upp Brisinger, läser till klockan 10 över 4 då Gilmore girls börjar, kollar på det, stänger av TV:n när AFV börjar, läser lite till, sätter på TV:n igen när Greys Anatomy börjar och fortsätter sen att kolla på något av de andra programen som sänds under kvällen. En smula enformigt om jag får säga min mening.

Idag är en utav mina välkända Bruce Springsteen-dagar.



My brain takes a vacation just to give my heart more room
For one kiss, darling I swear everything I would give
Cause you're a walking, talking reason to live
- Bruce Springsteen, Crush On You

Amanda - Idag är Bruce min panodil och Clarence min magmedicin ♥

Snart friskt tror jag!

Ursäkta uppehållet i bloggandet, jag har nämligen legat i sängen i nästan en vecka. Har haft maginfluensa så det har vatt synd om mig ska ni veta!

Efter det att jag och Ola va på SIA fick jag ont i magen, han körde mig hem för att jag skulle laga mat, men jag var tvungen att gå och lägga mig. Sendess har jag legat där och kollat på tv, läst brisinger, som är är sista boken i trilogin om Eragon, och så har jag spelat sims på min mobil. Upptäckte att jag hade det där när jag kollade igenom den efter intressanta saker. Tur var väl det för det är roligt.

Det är ganska kul ändå, för trots att min mamma var lika sjuk som jag, behandlade hon fortfarande sin snart 19-åriga dotter som om hon var ett litet hjälplös barn. Eftersom att jag knappt ätit på hela veckan har mamma proppat den mat jag faktiskt åt full med fett och socker så att jag ska orka vara uppe så mycket som möjligt. T.ex. i mitt te, där hällde hon i en halv deciliter honung, på mackorna brädde hon riktigt smör, och pastan och riset var full med buljong och smör. Dessutom verkade hon tro att jag tappat förståndet, för varje gång hon kom upp med mat till mig sa hon åt mig att tugga ordentligt, och vägrade ge mig tallriken innan jag lovat att lyda. När hon en gång kom upp med ett halvt äpple som hon tagit bort kärnhuset på och en sked, och beodrade mig att skrapa äpplet så att inga hela bitar åkte av fick jag nog. Jag blev lite arg och muttrade att jag faktiskt fortfarande har tänderna kvar, varpå hon sa att hon givetvis visst det, men att hon blev så orolig när jag var sjuk. Helt plötsligt kunde jag inte längre vara arg på henne. Min mamma är underbar!

Nu när jag äntligen är uppe ska jag försöka plugga. Jag Har inte orkat på riktigt innan, jag låg i min säng och tvinngade mig själv att tänka ut alla muskler från huvudet och ner åt och sedan komma på ursprung, fäste och funktion, men när man ligger stilla i en säng är det ett ganska effektivt sömnmedel.

Amanda - Jag är helt slut i kroppen nu :(

btw...

...vet ni vad som var det första jag tänkte på när jag skrev ordet sia? Nej, hur skulle ni möjligen kunna veta det? Siai! Och hur hjärntvättad är inte jag? För er som inte fattar ett skit av vad jag snackar om är det anatomi, alltså det jag pluggar på till certifieringen. För övrigt så sitter det på pelvis under sias, som är början på crista iliaca. Så, nu vet ni exakt!

Amanda - Frulle snart!

sia glass

God morgon!
Uppe med tuppen idag! Hade nämligen tänkt att jag skulle få någonting pluggat innan jag och Ola åker till SIA för att införskaffa mer glass. Den glassen vi köppte i julas tog nämligen slut igår, så det är lite kris i lägret... ;)

Jag är trött, men jag får skylla mig själv. Eller ska jag skylla på mamma kanske? Efter att jag hade bloggat igår hade jag nämligen tänkt att jag skulle plugga. Mamma kom upp och frågade Alfred om de inte kunde spela Guitar Hero. Det kunde de, då blev jag helt plötsligt väldigt osugen på att plugga, och sa det till min mor. Varpå hon svarade: "Men min lilla älskling, du kan inte plugga nu, klockan är över tio. Du pluggar för mycket!" HA! Tänkte jag, om hon jämför mig med mina bröder så ja, men Anton går multimedia, den största flumm-linjen som någonsin har skapats, så han har ju knappast nått att plugga på, och Alfred, han går i 8:an, han kanske har saker att plugga på, men gör det inte för han "glömmer" det. Detta gör mig till världens bästa elev i mina föräldrars ögon. Visst jag klagar inte, men det är ju heller inte riktigt hela sanningen...

Så jag spelade guitar hero, efter att jag hade övertalat mig själv en stund om att jag ändå inte kunde få in nått i huvudet nu! Hur som hälst gick det bra! Jag vann nästan alla gånger, fick 99% och 187 note-streks på en låt! Okej, jag spelar på easy, okej, mammas gröna knapp glappade lite, okej, Alfred spelade trummer på hard, okej, Alfred sjöng på hard i bland. Men det är obetydlig fakta! Jag vann! Hihi!

I eftermiddag/kväll ska jag förhoppningsvis leka med körkortstagaren Linnéa Alzén! ♥

Amanda - Emma Alzén har också tagit körkort!

Handboll

Goder afton!
Nu är jag hemma efter att har vatt på fika hos min kära farmor. Jag och farmor fick lagat pappas skinjacka också. Duktig dag, må jag säga! :D Efter fikat skulle jag och pappa hämta Alfred och Johan från träningen i vallåshallen. Det var 10 min kvar så vi gick in. Ååååh! Nostalgi! Jag har inte vatt där på snart fyra år. Det såg precis lika dant ut, förutom golven som jag tror att de gjort om. Kommer iaf inte ihåg att de va sååå limegröna. Kan dock inte sätta fingret på vilken färg det var innan, men det såg annorlunda ut! Det luktade till och med lika dant! Jag hade nästan glömt alla de oräkneliga timmar jag spenderat där, eller jag har inte glömt att jag varit där, självklart inte, men jag har inte tänkt på hur många timmar det faktiskt är. Måste vara veckor sammanlagt. Alla dessa kontringsträningar, och matcher. Nästan så att jag saknar det lite. Äh, stryk nästan, jag saknar det som tusan nu. Men jag vet att det inte kommer vara likadant som då. Jag vill ha hela grejen liksom. Ringandet flera timmar innan om vems föräldrar som skulle köra dit och vems som skulle köra hem. Små fnittrandet i hela salen när vi var övertrötta, Mats som skrek på oss att vi skulle fokusera när vi bröt ihop över någonting för honom helt obegripbart, Carro som leker vattenfontän på väg till bilen. Ja, ni fattar. Eller så gör ni inte det, för jag tror inte att det går att fatta... Eller?

Här tänkte jag sätta in en väldigt vacker(?) bild från Åhus och från när vi vann DM-finalen över Varberg (som för övrigt var den sista handbollsmatch jag någonsin spelade, och kommer att spela?), men icke. De bilderna fanns tydligen inte inlagda på back-upen, och finns med andra ord inte på denna datorn. Åh! Nu blev jag ledsen!

Amanda - Åh, jag vill typ va 12 igen!

Städa

Hejsvejs!
Nu har jag varit så duktig ska ni veta! Jag har städat Olas kök sen typ 11 i morse! Jag har gjort rent hans ugn, som han inte har gjort den han flyttade in för ca. 1 år sen! Jag har dammat hyllorna, torkat skåp, diskat undan frukosttallrikarna, och sen kom Ola hem och lagade mat så då blev det ännu mer disk! Nu ska jag ta mig ann micron, kyl och frys. Det riktigt kliar i fingrarna tills att jag får städa sovrummet, men det kan jag inte göra idag. Jag måste nämligen hem och plugga.

Nu har jag en pause i städandet, så jag försöker kolla på andra avenyn. Det går dock inte så bra eftersom att det laggar hela tiden. Buhu!

Amanda - Kan det har laddat klar nu tro?

Onsdag

Heej!
Nu sitter jag hemma hos Ola. Har precis kollat klart på Step up som jag köpte igår. Vi, jag och Ola, va och hyrde film igår. Vi hade betsämt att vi skulle se Wall-e, men eftersom att jag visste att jag skulle vara själv här på förmiddagen hade jag täbkt att jag skulle hyra en film till mig själv idag! Men så blev det inte, hittade ingen jag var så jätte sugen på att se, om jag ska vara ärlig letade jag kanske inte heller sådär jättenoga... Vi bestämde iaf att vi skulle köra bort till MAXI påvägen hem så att vi skulle kunna köpa chips med dipp. Väl ine på MAXI var jag tvugen att kolla vad One Tree Hill boxen kostade där (ja, lite lätt besatt...) och då såg jag en massa filmer som inte kostade så mycket. Jag letade lite och hittade en DVD där det låg två stycken filmer i, Dirty Dancing 2 och Step up. De två tillsammans kostade 89 kr, så jag slog till.

Wall-e var bra igår. Han var galet söt! :) Men step up idag var ännu bättre! Jag älskar den filmen, Dirty Dancing 2 med för den delen! När jag skulle betata igår sa hon som satt i kassen samma sak. "Två skitbra filmer" sa hon, varpå jag sa: "Jag vet" och blev plötsligt så mycket nöjdare över mina inköp! :D

Nu ska jag diska, sen hade jag även tänkt att städa här, för det ser ut som kriget. Gud vilken underbar flickvän jag är! ;) Haha!

Amanda - Ikväll måste jag plugga!

Pust

Nu tror jag banne mig att jag har pluggat ut min hjärna! Nu har jag suttit vid mitt skrivbord med alla musklerna och traglat ursprung, fäste och funktion, både framlänges, baklänges, från sidan, upp och ner och ner och upp, så nu snurrar alla latinska ord runt i huvudet på mig. Jag bestämmde mig för att ta en pause och spela lite Super Mario, beställa böcker från bokrean, jag letar som ett psykfall efter twilight-böckerna men de finns inte på rean, så jag får köpa de till ordenarie pris, det kan det nog iofs vara värt... Sen ska jag få i mig något gott att äta med.

Min älskade mamma är sjuk så jag får nog ta och laga någonting till oss inom en snar framtid. Vilken tur att vi har lov nu så att hon får i sig någon näring! Om inte vi vatt hemma hade hon säkert bara snaskat mackor... :P

Mina bröder ligger båda två på mage i Antons halvbäddade säng och skrattar hysteriskt åt folk och namn i alla skolkataloger de kan hitta. Det spelar ingen roll om den är från 1996, eller min nya från Varberg. Bara det finns något/någon att håna är de nöjda som få. Fantastiska männikor mina bröder!

Jag trippar runt här på höga klackar. Har nämligen köppt skor till balen och jag börjar tidigt med att gå in de så att jag ska slippa skoskav i möjligaste mån. Vilket för tillfället verkar hyffsat omöjligt. Nu har jag så ont i mina trampdynor att jag snart kastar ut skorna genom fönstret, och nu har jag ändå bara suttit ner mestadeln av tiden. Ajaj!

Amanda - Super Mario! ♥

Oh god! Panik!

Jag kom nyss på att det bara är en månad kvar till certifieringen! EN MÅNAD, MÄNNISKOR!! Jag har gått och vatt nervös för detta sen vi började trean och nu är det bara en månad kvar. Det är typ tre ggr på Kurorten eller nått. Herre gud! Och jag som inte kan något. Nej nu hinner jag inte sitta här, jag måste plugga! Jag som tänkte berätta om att jag hade ont i ryggen i går och att jag inte sjorde någotning, lite mer utförligt än så, men det hinner jag inte.

Amanda - Jävlar, jag kommer inte klara det! :'(

14:de och 15:de februari

Igår var det alla-♥-dag! Det firade jag och min kära pojkvän med att åka ut på landet till godisaffären "godis på landet". Vi köpte mycket godis och vi älskar det! På kvällen lagade vi lasange och myste med värmaljus och vin i hans lilla kök. Jag tog dock bara några klunkar vin, eftersom jag inte tycker om det.. Ola tog destom mer ;)

Idag har vi varit tillsammans i 7 månader. Det firade vi med pankakor till frukost. Nu sitter Ola och kolla på TV och verkar tycka att serien han kollar på är riktigt kul. :P

Nu har jag lov och det är såååå gott och efterlängtat. Dock kanske man inte kan kalla det lov eftersom jag har sjuhundra sjutioelva muskler att plugga på. Buhu!

Amanda - Nu ska jag rädda Ola från dååålig TV!

Sötaste människan på denna jord!

Heej!
Jag berättade ju för någon vecka sedan att min mormor hade köpt ny dator. När jag, mamma och Anton kommer hem till mormor igår, för att hon hade namnsdag, låg fredrik i köket och instalerade ett trådlöst bredband. Jag tyckte det verkade lite onödigt att ha ett trådlöst och sa med ironi i rösen "jaha, så att hon kan sitta med laptopen i köket!" Varpå min moster säger: "Japp, det trodde du inte va?" Min sötjävel till mormor har alltså köppt en laptop! Och inte var som helst, utan på netonnet! När vi kom höll den fortfarande på att ladda, så hon hade fått strikta förhållningsregler utav Fredrik att hon inte fick röra den än. Men när vi fikat klart och Fidden ropar utifrån hallen där datorn stod att den var klar, rusade min mormor dit och ville lära sig percis allt! Är hon inte det sötaste?

Amanda - Jag ska bli som mormor när jag blir pensionär!

Linnéa och Emma Alzén 19 år

Idag är det den 13 februari, dagen innan alla hjärtans dag, men även dagen då de underbaraste tvillingarna i världen fyller år! 19 år, för att vara exakt! STOOORT grattis till mina söta! ♥


Linnéa


Emmsan

Amanda - Åh fina flickor! Love you! ♥

Stolt

Jag är riktigt stolt över mig själv! Jag satt i två timmar i sträck och skrev hemprovet i psykologi, sen satte jag mig för att skriva in allt på dator. Kunde inte skriva det på datorn direkt eftersom att Anton satt här brevis och spelade guitar hero och sjöng falskt, så jag stängde in mig på mitt rum!

Idag vaknade jag i Olas sköna säng! Alltid lika mysigt. Dock skulle Ola till skolan så jag fick ligga där själv mestadelen utav min vakna morgon. Men jag hörde hur han stökade i köket. :)

Nu har jag kollat på förra veckans AA och läst bloggar. Jag lovade mamma att jag skulle städa idag, men jag tror att det får bli ett aa-avsnitt till! Sen ska jag städa!

Amanda - En skoldag kvar sen är det looov!

Tisdagkväll

Godkväll gott folk!
Dagen har varit helt okej. Teori hela dagen, men det var kul och väldigt nyttigt att kunna inför certifieringen som kommer upp inom kort...

Igår bakade jag som sagt, fyra plåtar bullar och två plåtar kakor. Mums! Igår utlovade jag bilder, så här kommer de! ;)


Så här såg vårat kök ut när det näst intill svämmade över av kakor och bullar :)


Bullarna när de precis kommit från ugnen.


Cockies


Så nu var det uppdraget slutfört!

Jag och Jonna hann med att shoppa lite innan tåget gick. Jag köppte hårt papper som jag ska/håller på att skriva musklernas ursprung, fäste och funktion på. Vi hann även med en sväng in på Espresso House och köppte varsin varm choklad. :D Det var mumma!

Amanda - Ringa Ola nu! ♥  

Hej

Lördagens utgång var helt okej. Hemma hos Björn var det roligt, men sen när vi väl kom in till stan, var det dessvärre inte lika kul.

Idag har jag tillbringat 3 timmar i köket. Har bakat bullar och kakor. Jag tog kort, men jag visra det sen, hinner inte nu, kiollar nämligen på Lipstick Jungel :)

Amanda - Kurorten imon! :)

Helsingborg

Hej hej hej!!
Nu sitter jag och väntar på att mamma, pappa ohc äldsta lillebroren ska komma hem så att vi kan bege oss mot helsingborg :) Jag har gjort mig iordnig och allt, så nu har jag inget att göra. Får ta och splea lite mario! :D Eller så kan jag bädda sängen. Nej, Mario får det bli!

Amanda - Gårdagen var jääätte mysig!

Massage

Idag har jag fått en underbar massage av Matilda! :D Det var verkligen super-duper skönt! Det var anorlunda från den massagen vi lär oss i skolan, så det var jätte bra. (Inte för att den är dålig eller så, men det är ju kul med något man inte kan)

Ikväll är det som sagt myskväll med Emma och Ida! En gammal hederlig köp-allt-på-videomix-och-ät-upp-det-så-fort-du-kan-kväll. Man kan inte annat än att älska dessa kvällar! ♥

Imorgon bär det av till helsningborg och väla med familjen. Eftersom att min mor kommer att följa med blir det nog en sväng inne på ikea med. Inte mig emot, jag hoppas på ett maddrasöverdrag till min säng. Sist vi var där fanns det bara i blått och rött till 90 sängar, och det känndes inte super aktuellt till mitt beige/bruna rum. Jag har ju iofs ett överdrag redan, men det är förstort och det håller på att reta gallfeber på mig! Sen på kvällen ska vi fira kusin som fyllt 24, och ännu senare ska jag till Björn på inflyttningsfest. Emma, Linnéa och jag ska först shotta på BM och sen ska vi in till BoB. Vi som är under 23 liksom... HAHA! Tror dock att vi ska hålla tyst om BM om vi vill ha liiiite heder i behåll.

Amanda - Huuungrig!


Fredag

Tjohej!
Idag är det fredag, och för engångs skull har jag inte vatt ledig. Hade extra lektioner i anatomi med Maria. Kändes behövligt. Nu ska jag strax med bussen in till stan.

Ikväll blir det myskväll med Ida och Emma. Det var för längesen så det ska bli väldigt gosigt tror jag! ♥

Amanda - Nu är jag mätt :)

Mätt

Nu har jag ätit så jag är mätt och belåten. Pappa ringde nyss och sa att jag var tvungen att åka in till Synsam för att kolla att mina linser sitter bra, så det får jag göra nu, annars kommer jag inte få mina nya linser tills på måndag jag så jag ska byta dem.

Lyssnar på Brucan undertiden som jag väntar på bussen. I wanna marry you.

Amanda - Han är ett geni! ♥

Hungry

Tjoho igen!
Suget i min mage påminde mig om att klockan faktiskt nästan är halv 1. Så jag ska gå ner och se om det finns något ätbart nere i vår kyl. Jag hoppas att mamma gjorde en matlåda till mig igår, så att jag slipper laga någonting nu.

Ola messade nyss, han frågade om jag vill kolla film med honom, Wictor och Björn ikväll. Hmm, vill jag detta? Det finns några ledtrådar som tyder på att jag inte kommer gilla den..
1. Den heter wannted
2. Olas klasskompis sa att de skjuter med kulor som viker sig
3. Denna klasskompis sa även att det utspelade sig i framtiden

Tre ganska bra själ att hoppa, men jag är sugen att kolla film, i synnerhet då Bolt, men det förslaget gick inte igenom. :(

Amanda - Maaaaat!


Mormor <3

Jag looovar! Jag har världens bästa och coolaste mormor! 
För några årsedan så skulle datorerna på pappas jobb bytas ut, så det gamla såldes. Pappa tog en till mormor och en till farmor. Min kära mormor blev riktigt haj på det där med datorer och hon köppte en lite nyare variant så att internet skulle funka bättre. Tyvärr är det så att denna datorn har gått sönder nu. Detta tyckte min mormor var väldigt tråkigt eftersom att hon använde den, så nu ska hon köpa en ny! En med windows vist. Hennes förra var windows 98 (tror jag) så skillnaden är ju ganska stor... :P Det som hon tyckte var tråkigaste med att datorn var sönder var inte att hon inte längre kunde spela något sorts kortspel på datorn (som man annars hade kunnat tro om man har förutfattade meningar om datorer och 83 åriga pensionärer) utan det tråkigaste var att hon inte längre kunde googla. Ja, hon sa googla! Hon läser väldigt mkt korsord och brukar ta hjälp av googel när hon inte kan något! Dessutom rättar hon sina bingolotter via nätet och hon är inte sen att kolla upp annan information där.

Jag funderar faktiskt på om jag ska hjälpa henne bli medlem på facebook, då är hon inte bara en stentuff 83 åring, utan då är hon en stentuff 83 åring med stenkoll!


Jag älskar dig!

Amanda
- Åh! Hon är underbar! ♥

Onsdag

(Varför har jag alltid så tråkiga rubriker? Svar: Dålig fantasi)

Godmorgon godmorgon!
Nu har jag precis skickat iväg ett mail där jag läxade upp en lärare att man kanske borde ha liiite bättre kolla på sina elevers inlämningspapper. Det är nämligen så att läraren i fråga har skickat samma uppgifter till mig flera gånger, och det är inte en gång det har hänt, utan kanske fem gånger! Jag, personligen, tycker att detta är katastrofalt. Det är inte konstigt att jag får ig när hon har slarvat bort alla mina inlämningar och missar att skriva upp mig på närvarolistan så att hon sedan tror att jag inte har vatt med på lektionerna. Visst jag har vatt borta väldigt mycket, men är det ett sjukintyg hon vill ha, så ska hon få det med, för sjuk har jag banne mig vatt!

Japp, detta var hat-inlägget jag skrev om igår.

Kl. 8 i morse befann jag mig inne i kiropraktor Sven Malmborgs väntrum. Behandlingen gick jättebra, han hittade orsaken till min huvudvärk på direkten. Han fann även lite andra intressanta grejer... Jag var sne i ryggen, men dock ingen annan stans. Vilket tydligen var väldigt ovanligt när man tidigare har haft problem med ett snett bäcken. Men han fixade till det så nu är allt frid och fröjd!

Amanda - Lediga dagar är hääärligt!

Tisdag

ååh! Lååång skoldag idag! Från 8 till halv 7. Jobbigt!

Jag är arg. Jag vet inte om jag borde berätta varför här så det gör jag inte än. Kanske kommer upp ett hat-inlägg imon så håll utkik! Jag kan konstatera att slarviga lärare med noll koll inte borde ha lärarbehörigheter. (Stora misstankar om att personen i fråga inte har gått någon som hälst lärarutbildning)

Min familj är sööööt! Just i denna minut står tre femtedelar (Anton och Alfred så klart, och hör och häpna mamma!) av the Gustafsson family och spelar guitar hero! Mina bröders x-box kom hem idag efter att den har vatt på lagning. Har varit sönder sen nyår då mamma och pappa fick för sig att de skulle med sina kompisar... Så gissa om de hade abstinens nu. Har vaknat vissa dagar av att de står och slår på trummorna till guitar heroet. Det roliga är att mamma blev minst lika glad. Kanske ska joyna dom och spela bas? Eller så kan jag ju också låta bli!

Jag kom nyss på att facebook är västa spionen. Var inne där och fick reda på att min kära kusin nu är "i ett förhållande" . Gissa om denne kusin kommer att råka ut för korsförhör på lördag?

Imorgon ska jag till kiropraktorn så att han kan knäcka till mig lite, så att jag någongång kan bli kvitt min huvudvärk och illamåendet! Hoppas även på att han botar mina magonts-attacker, men han går ju dock inte under namnet Dr. House, han är ju "bara" en kiropraktor och vad jag har sett på two and a half men är de inga doktorer! ;)

Amanda - Fil med blåbär och te till, lockar nu! :)

Sådär ja, du har vi tråkigt igen

Nu var båda mina briljanta idéer avklarade. Mario gick bättre än vanligt och jag kom faktiskt till en ny bana, dock fanns det ingen utgång där så det känndes ganska så dömt att misslyckas... På Mahjong gick det sämre än vanligt och jag klarade det inte en enda gång så jag gav upp. Men nu har jag tråkigt igen och jag är mätt så jag kan inte syselsätta mig med att leta i skafferi, frys och kyl efter någonting ätbart. Det som alltd brukar vara en så vattentät plan! Dessutom har Ida och Becca mina OHT 2,3 och 4 så det kan jag inte heller kolla på. Fryser gör jag dessutom.

Om man kanske ska ta och ringa Ola så att han kan komma hit och hämta nyckeln till Office 2007? Det får det bli!

Amanda - Det är bra att jag har min pojkvän när jag har tråkigt! ♥

Jag visst väl det...

Som jag sa i tidigare inlägg började jag inte plugga. Så undertiden jag skulle komma på något vettigt (eller mindre vettigt, de flesta förslag var välkommna) gjorde jag en jordgubbs- och blåbärs-smothie. Jag lyssnad på ett radioprogram för ett tag sen när jag och mamma åkte bil, och dä sa de att man kunde hälla i havregryn i smothien. Jag resonerade som så att jag tycker om smothie och jag tycker om havregryn, så varför inte testa? Jag var dock lite osäker på resultatet, men det blev över förväntan! Det blev helt plötsligt lite tuggmotstånd. Hett tips med andra ord! :D

Smothie-lagandet gav resultat! Jag har kommit på två saker som jag kan göra!
1. Jag kan spela Mahjong Titans och lyssna på The River disc 1.
2. Jag kan spela Super Mario på spelagratis.nu

Amanda - Kanon-idéer! :D

Slappemåndag

Goddagens!
Idag är det måndag igen. Kändes rätt onödigt att vara i skolan idag eftersom att två av dagens tre lärare var ute i vida världen. Satt och väntade på ingenting i två timmar, sen var det klassdisukussion, funkade förvånansvärt bra denna gång må jag säga. Men ingenting i vår klass går ju dock smärtfritt... Sen var det bara för mig och Jonna att åka hem. Okej, jag ska inte klaga, värre skoldagar har jag vatt med om, men det var extremt långtråkigt och sitta och inte göra någonting!

Nu har jag vatt hemma ett tag, har läst alla bloggar jag brukar, kollat facebook och bilddagboken, dessutom har jag hunnit med att digga lite till Snooks längst fram i taxin, på youtube, så vad finns det nu kvar att göra? Jag har dessvärre bara ett svar: Plugga. Men eftersom att jag antagligen skulle ta guldmedalj om "slingra sig från läxor och annat arbete relaterat till skolan" var en OS-gren så kommer jag säkerligen komma på något annat dö-viktigt som jag måååste göra! Det är ett som är säkert om jag känner mig själv!

Ikväll blir det träning, ska bli skönt. Något som däremot inte ska bli skönt är morgondagen. Jag går ungefär från kl. 8 på morgonen till 8 på kvällen. Åh vad jag verkligen inte längtar!

Amanda - What to do now?

RSS 2.0