Lördag

Godmorgon!
Dagen har börjat bra. För en gång skull vaknade jag och var så hungrig att jag mådde illa. Jag gick ner till köket för att fixa lite frukost till mig själv, men där stod min söta mor och skulle precis laga frukost till hela familjen. Dessutom var det ingen vanlig frulle, inte. En riktig hotellfrukost med stekta och kokade ägg, stekt bacon, färskpressad äppeljuice, grapefukt och massa pålägg. Eftersom att jag var så hungrig bestämmde jag mig för att hjälpa henne, så att det gick lite fortare. Det tog en jädrans tid, men ack vad gott det var när vi väl satt ner och åt!

Nu har jag hunnit bäddarent i min säng, plockat iordning och dammat mitt rum. Snart ska jag hoppa in i duschen och vänta på att min söta pojkvän ska ringa. Dessvärre vet jag ju att det kan ta ett tag... :P

Amanda - Dåligt att Danmark åkte igår!

Hemma

Tjoho!
Nu är jag hemma från stan. Hann inte med alla rader på listan, men de flesta iaf så jag är nöjd :)

Dessvärre blev det lite shopping eftersom att jag tycker synd om mig själv som har muscho ont i huvudet. Tur då att jag har fått lön så attjag kunde skämma bort mig lite :)
Detta blev det iaf:
♥ En masscara (nödvändigt)
♥ Ett par svarta bomullsleggins (också nödvändigt eftersom ett annat par är sönder)
♥ En foundation-borste (ett måste, eftersom den enda gick sönder när jag tvättade den)
♥ Ett par gråa ribbstickade strumpbyxor (ja, okej då, dessa behövde jag väl kanske inte...)
Dessutom så var jag tvungen att fylla på mobilen då pengarna tog slut där... Pengarna rullade på ganska bra idag med andra ord... Sånt händer!

Jag måste nog ta och berömma (förbanna) mig själv för att jag är så duktig på att komma på orsaker till varför jag måste ha just den saken.

Nu ska jag iaf gå ner och sno ihop lite mat för min mage kurrar. Ikväll kommer mormor och moster med familj. :)

Amanda - Jag borde städa rummet också...

Frukost

Godmorgon!
Jag var sjuk igår, igen. Mamma tror att det har att göra med att någon nerv eller nått liknanade är i kläm i min onda nacke, så på onsdag ska jag till min kiropraktor så att han får knäcka och ha sig lite, så får vi hoppas att det blir bra efter det! :)

Idag mår jag bättre, har bara ont i huvudet. Är ledig idag så det är ju skönt! Måste dessvärre in till staden och springa lite ärenden. Jobbigt!

Nu har jag precis ätit värdens godaste frukost. Jag tog kort på den, dels för att jag tyckte att det såg så fint ut och dels för att dokumentera att jag faktiskt har ätit en ordentlig frukost idag, eftersom jag bara brukar ta en macka framför datorn eller TV:n när jag är ensam hemma.


En jordgubbs- och blåbärs-smothie, ett glas bubbelvatten, 2 st vitamin- och mineraltabletter, 2 st om3tabletter, en gul kiwi och två mackor med keso, skinka och avokado. Till detta läse jag om svenskasrnas 7:e plats i VM och dreglade över en skjutande Mattias Gustafsson :)


Sådär ja, då var min morgon fulländad! ;)

Amanda - Nu ska jag göra mig iordning för en sväng på stan

Onsdag

Hej!

Idag har jag och Ida varit och tränat! Alla redan tänker ni, jajemen säger jag då! Vi var på gymmet redan vid halv tio, och då hade jagvarit uppe ett bra tag innan det. Sov hos Ola i natt, han har precis köppt ny säng så jag var ju tvungen att testa om den var godkänd, och det var den! 160 cm stor är den och det är underbart! :D

Nu sitter jag och mumsar i mig stekt potatis och stekta kycklingbiffar. Mums när man varit och tränat! :D 

Annars idag har det inte hänt så mycket, slappedag med andra ord!

Amanda - Andra Avenyn nu! :)

så ja!

Nu har jag lagt in mina nya Brucan skivor i datan och på mobilen, så nu kan jag lyssna när jag vill. Tjoho!

Har även tagit en smakbit på chokladsockerkakan (den nya) opch denna var perfekt. Precis så saftig och chokladig som jag kommer ihåg den! Kanon!

Amanda - En promenad runt frannarp med min bff Bruce! :D

Kaka, igen

Nu har jag bakat igen, jag bestämmde att det var ugnen det var fel på så jag gjorde ett nytt försök då jag inte använde varmluftsugnen. Och gissa, den blev perfekt. Om man bortser från att jag tappade ut den på diskbänken så att den gick mitt itu, men det är småsaker ^^

Fick precis ett sms från min favoritpojkvän, familjen Gustafsson har här med tillträde till lägenheten med TV4sport!

Jag skrev fel i de förra inlägget när jag skrev att det var TV4+, jag menade sport hela tiden.. :P HAHA!

Amanda - Två av dagens största problem lösta! Kanon!

i wanna merry you

Den bästa låten, efter the River så klart, på heeela the River-skivan. Den är sååå bra! De sista två meningarna i låten är nog de finaste två meningarna jag hört i hela mitt liv!
I wear my love darlin', without shame
I'd be proud if you would wear my name


Amanda - Och hur gulligt var inte det? ♥

Kim är förlåten

Nu snackar jag handboll igen.. Så att ni hänger med i svägarna mellan kakor och gud vet vad! ;)

Hej!
Undertiden som VM har hållt på har jag inte tyckt att Kim Andersson, Sveriges lagkapten, varit något att skryta med. Har inte alls spelat som han spelar i Kiel, vilket är förbannat synd om ni frågar mig. Men en bild jag såg i tidningen idag gjorde att jag förlät honom på alla punkter!


Sveriges kapten är plötsligt värd titeln ^^

Det har varit ett jädrans liv här på lördagmorgonen. När jag, mamma, pappa och Alfred satt och åt frukost frågade jag pappa när matchen var ikväll. Vi kom inte riktigt underfun med detta eftersom det inte stod likadant i tidningarna. I HP-sporten stod det att matchen skulle spelas 18.30 på TV4, men i tablån i HP stod det ingenting om det. I Aftonbladets TV-bilaga stog det på "veckans sport" att en mellangrupps-match skulle spelas halv 7 på TV4+, men det stod inte mellan vilka lag. Jag messade Ola, som jag tror har TV4+, för att fråga om familjen Gustafsson fick instalera sig i hans lilla soffa för en kväll, men har inte fått nått svar än, han är väl i backen. Ni kan förstå att vid det här laget råder det full panik i det Gustafssonska köket, pappa är fly förbannad på gud vet vad, mamma resonerar med sig själv att "det finns inte en möjlighet att de inte skulle sända den på 4:an!" och jag fasar för mitt liv att jag ska missa Mattias Gustafsson! Klok som min kära mor är kollar hon TV-tablån på nätet och där står det att matchen ska gå på 4:an, så det gör den nog va? (A)

Amanda - The River-plattan är nog det bästa jag hört!

Kakproblem löst?

Nu har jag, mamma och Alfred fikat på chokladsockerkakan jag bakade tidigare idag, den var super god och kletig, men det var ju inte det den skulle va, så jag ser det fortfarande som ett stort misslyckande. Jag har kommit på det enda som skiljer sig från min baktaktik när jag var 7 och nu, när jag är 18 (snart 19). Det är den där förbannade varmluftsugnen! Vi fick våran så sent som i sommras, men jag har aldrig tyckte om den. Saker och ting blir inte klara. Om man har en plåt med bullar, alla bullarna är lika stora, så kan ena kanten nästintill vara kolsvart och andra kanten har inte ens börjat få färg. Ja, något är uppenbarligen fel.

Så min slutsats till mitt katasrofala misslyckande är att det inte är mitt fel, utan ugnens! Visst en kaka kan ju bli dödbakad utan någon större anledning, men denna kaka var inte dödbakad. På utsidan såg det ut som om den stått inne ungefär en timme för länge, och på insidan är den alldeles kletig.

Amanda - Jag beundrar den som tog sig igenom denna massiva text om kakbak!

Duuuuuuuuuuumma

Jag hade planerat att baka en vanlig enkel choklad-sockerkaka. Det var den första kakan jag någonsin bakade själv. Jag var 7 år och vi skulle ha mitt 7-års-kalas med saft, bullar och sju sorters kakor. Jag var jäääätte stolt för att jag gjort den alldeles själv. Mamma hade nämligen bara läst receptet för mig, eftersom jag inte var så duktig på att läsa på den tiden.

Hur som hälst blev den jätte bra, alldeles saftig och god. Nu när jag gör den nästan 12 år senare, blir den en katastrof! Det är typ den enklaste kakan man kan baka, jag lyckades ju för fasen innan jag ens kunde läsa, men nu blir den platt och ihålig, trots att jag vid det här laget är läskunnig. Jag fattar inte vad jag gjorde fel! Dåååligt!


Det ser ut som ett lock som ligger på själva kakan, kan medela att det är stenhårt. Tyvärr finns det inget under.... Blää!

Amanda - Kan ju va gott för det.... ?

iiiiiiiiiiiih

Kolla vad som damp ner i min brevlåda vid middagstid idag! ♥


Bruce Springsteens nya skiva Working on a dream (som för övrigt släpps i affärerna på måndag, lästa jag nån stans) och en av hans gaaaamla skivor, The River. Vi har the river på LP, men det är ju lagom kul att sitta stilla framför en gamla skivspelare från i början av stenåldern. (Man måste sitta stilla annars börjar den hacka av bara tusan :P) Men nu kan jag hoppa, dansa och sjunga hur mycket jag vill!

Amanda - Lycka

Bruce Springsteen

Hey little girl is your daddy home?
Did he go away and leave you all alone?
I got a bad desire
I'm on fire

Tell me now baby is he good to you?
Can he do to you the things that I do?
I can take you higher
I'm on fire

Sometimes it's like someone took a knife baby
Edgy and dull and cut a six-inch valley
Through the middle of my soul

At night I wake up with the sheets soaking wet
And a freight train running through the middle of my head
Only you can cool my desire
I'm on fire


Amanda - ♥

Heeeelg

Åh! Jag har alltid älskat fredagar mest av alla veckans dagar. Har aldrig riktigt kommit på varför. Visst, det är ju snart helg, men vore det inte bättre att älska lördag och söndag mer då, eftersom att då är det helg. Jag kom på varför jag känner som jag känner när jag läste ett citat av självaste Nalle Puh ^^

"Fastän det är förfärligt gott att äta honung, så finns det ett ögonblick alldeles innan man börjar äta den, som är nästan ännu bättre"

Fattar ni, fredagar är ögonblicket innan honungen (helgen). Fast fredagar har dock tappat lite av sin charm när man slutar skolan redan på torsdagar. Men å andra sidan så får jag lite av den känslan på torsdagkvällen, men jag vill ju känna den en hel dag... Detta är antagligen det enda dåliga jag kan komma på med vårt 3-dagars-schema.

Som sagt är jag inte hemma för att jag är sjuk idag, utanför att jag är ledig. Antagligen hade jag dragit mig själv till skolan ifall det hade varit någon, men det är ganska skönt att det inte är det för jag är inte på topp.

Sverige förlorade matchen igår, som väntat. Men jag tycker inte att vi spelade dåligt. Dock var äckel-Balic och hans vidriga landmän lite bättre. Jag tycker inte inte att någon av kroaterna verkar vara något att vara stolt över att ha något gemensmat med (förutom att de spelar bra handboll då). Värst av alla är nog divan själv, Balic, skäller på allt och alla, dommaren, ledaren, seketeriatet, men det värsta är nog att han skäller på sina lagkompisar när de missar mål när han hade kunnat sätta den ist. Vidrig människa! Nej jag säger inte detta för att jag är en dålig förlorare, utan för att jag är glad att han inte spelar i det svenska laget.

Förövrigt kollade jag klart på Arn igår. Det var hemskt, jag som tillslut hade blirvit övertygad om att Arn och Cecilia skulle få dö tillsammans, när hon ser honom när de kommer hem. Men då ramlar han ihop och dör. Extremt dålig tajming får jag nog lov att säga!

Amanda - Ett avsnitt One Tree Hill kanske? (A)

Arn-pause

Nu kollar jag på Arn, jag tog en paus, allt är så lyckligt nu... De har gift sig, håller på att bygga et hus och så ska det ha barn, så nu är snart olyckan framme känner jag, och jag måste ladde upp för den, för jag är inte beredd att kolla på det riktigt än....

Filmen har inte varit så hemsk som jag trodde, det sorgligaste hitils var när nån dödade Arns häst, eller skadade den så att den inte skulle överleva, då fick Arn själv döda den så att den skulle slippa lida. Kan erkänna att det kom en tår eller två där... Stackars, stackar polle, han hade ju inte gjort nått ont! :(

Rätt skumt egentligen, på Arn bölar jag när hästen dör, men jag gråter inte ens lite när folk dog som fluger i Austrailia...

Jag tror (och hoppas) att jag har samlat på mig tillräckligt med mod för att möta alla hemskheter på medelitiden(?) nu. Det återstår iaf att se...



Amanda - Joakim Nätterqvist är typ heeet!

Arn?

Så, nu är jag ren och fin, men dock har jag tråkigt igen. Jag funderade att kolla på Arn - riket vid vägens slut, men jag tror inte att jag vågar kolla själv. Och hur mesigt lät inte det? Jag får helt enkelt ta mig i kragen känner jag! :P Arn får det bli och jag ska banne mig kolla klart på den med. Känns skönt att ha någon att bolla idér med. ^^

Amanda - Ola

Handboll

Så nu har jag lagt på ansiktsmask samt rakat mina ben så jag har 10 minuter till övers då jag tänkte ta igen dåligt bloggande. :)

Ikväll är det handboll igen! Jag älskar när det är handbolls VM! :D Ikväll är det Sverige - Kroatien, jag tror att det kan bli en underhållande match att kolla på, men jag tror dessväre inte att Sverige kommer att ta hem segern :( Tacka vet jag Johan Pettersson! :P Det är dock både synd och skam att inte Marcus Ahlm deltar, både för spelets och för synens skull! ;)

 


Stjärnan himself!


Marcus Ahlm, Kim Andersson, Jonas Källman, Fredrik Lindal och Jonas Larholm


Pelle Linders, Stefan Lövgren, Kim Andersson, Mattias Franzén, Marcus Ahlm, och Henrik Lundström(?)


Det bästa till sist, Mattias Gustafsson!

Amanda - åååh, ögongodis!

Sjuk

Jag är hemma och är sjuk som vanligt. Har legat vaken hela natten för att jag har haft så ont i magen. Jag tycker inte om detta! :( Jag har sovit halva dagen och magen känns lite bättre, men den är fortfarande långt ifrån bra.

Saken är den att jag har väldigt tråkigt nu, magontet kommer och går i omgångar och just nu, och den senaste halvtimmen, har jag mått hyfsat bra, så jag orkade inte ligga kvar i sängen och dega. Så jag tänkte ta mig en varm dusch, raka benen, lägga ansiktsmask, hårinpackning och så vidare så att jag blir lite fräshare. Känns väldigt aktuellt för tillfället! :P


Min älskling, min hjälte, min räddare i nöden

Amanda - I dream of you in my arms, I lose myself in the crowd

Onsdag

Heej!
Dålig uppdatering nu förtiden! Jag har helt enkelt inte suttit här på länge. Igår var jag hemma och var sjuk, känns lite bättre idag men är fortfarande inte på topp :( I måndags åkte jag och mamma till falkenberg för att titta på balklänningar. Det blev dock ingen därifrån utan den lila från Vera & co. Vi han även med att kolla på väskor till. Först hade jag tänkt ha en lila, altså i samma nyans som klänningen, men jag insåg ganska snart att det var ett omöjligt uppdrag att hitta det! Så jag tänkte att jag skulle ha en svart eftersom att jag hade tänkt mig ett par svarta skor till. Vi gick igenom varje affär med väskor vi kunde komma på men hittade ingenting! När vi skulle tillbaka till bilen gick vi en annan väg och vips, där låg en till väskaffär, så där gick vi in. I de andra affärerna hade där funnits 1, eller max 2 små kyvertväskor, här fans det kanske 30, gissa om jag blev glad. Dock fanns det ingen i den lila nyans som passar till min klänning, men där fanns många svarta och en jätte fin silvrig. Problemet är bara att jag vill ha svarta skor och jag är rädd att det ser för ihopplockat ur om jag har en lila klänning, svarta skor och silvrig väska... Problem, problem...


Bilden är väldigt konstig, både i färg och form, jag är vädligt ihoptryckt och klänningen ser ju nästan vinröd ut, men ni hajar grjen liksom!

Amanda - Hur som hälst, jag älskar den!


balkänningar

Igår tog jag och Ida oss en tripp till Falkenberg för att kolla balklänningar. Ida skulle mest kolla färger eftersom att hon ska sy upp en, men jag skulle kolla allt! När man bara ser en massa klänningar hängandes på galgar i en lång rad har jag väldigt svårt att hitta något fint. Men jag valde iaf några stycken som jag trodde kunde sitta någotsånär och sen kom hon som jobbade där med många bra förslag. Jag hittade fyra stycken klänningar, en olivgrön, en "djupröd", en marin blå och en mörk champangefärgad. Alla var tubklänningar och jättefina allesammans. :) Men jag tror nog att den olivegröna var snyggast.

Idag åkte jag och Ida in till stan och Vera & Co. för att fortsätta jakten. Där hittade jag lite klänningar med, en gråsilvrig, en lila i samma modell och en annan lila. Den senaste lilan var hur fin som hälst! Även detta var en tubklänning som hade en enorm kjol. Det var tre eller två lager tyll under och en vanlig underkjol.

Jag vet att det kommer att bli antigen denna lila, eller den gröna från Fbg, men som det ser ut nu är jag alldeles för kär i den lila kjolen för att kunna välja något annat. :P

Amanda - Beslut, beslut... ;)

6 månader

Idag firar jag och Ola 6 månader! Vi ska på bio och hämta mat och mysa! :)

Igår var det spinning, jag hade ju byggt upp inom mig hur jobbigt det skulle bli hela gårdagen, så när jag väl kom dit var det inte så jobbigt, så det får bli igen! :) Självklart höll jag ju på att dö av andnöd i mellanåt, men jag hade förväntat mig värre ^^

Idag har det varit fruktansvärt chill i skolan. Först hade vi en timme där vi satt och snackade, skulle egentligen gå igenom lite saker från förra veckan men det hans inte med. Sen skulle halva klassen ner till köket och laga mat, jag var inte med i den halvan, så jag och några damer till fick stanna uppe och göra plancher om kolhydrater, vitaminer och mineraler, fett och protein. Hur lätt som helst, sitta och klippa i lite tidningar och skriva lite om kolhydrater, som jag, Linnéa och Jonna hade. Sen fick vi gå ner till god och framför allt LAGAD mat. Vi kom fram till att det var galet längesen vi stod i mat kö, det har jag inte gjort sen i 9:an, eftersom att vi får ta med egen mat...

Jag har börjat kolla om alla One Tree Hill-avsnitten, och jag älskar det! Det är nästan så att jag kan alla repliker nu. ;) Nej inte riktigt!

Amanda - Ola

Onsdag

Tjoho!
Idag är det onsdag och jag är ledig! :) Har dock inte hunnit med att göra så mycket. Gick upp vid 20 över 9, för att jag inte kunde sova längre. Bestämde mig för att ta en promenad runt ett dimmigt frennarp. När jag kom hem kokade jag te och bredde några goda mackor av mitt (och hela klassens) favoritbröd och satte mig vid köksbordet och läste Hallands Posten. Kännde mig riktigt vuxen där jag satt i min ensamhet och kollade inte ens upp från tidningen när jag åt... (Alla vuxna som jag har sett gör så när de äter frukost nämligen ^^) Sen satte jag mig här för att läsa lite bloggar och jag har inte kommit här ifrån sen dess. Jag som skulle skriva över alla löspapper till mitt nya block.

Ikväll blir det spinning klockan 6, som de som vill se mig lida, kom dit vettja! ;)

Imorgon ska jag och Ola gå på Austrailia för att fira våra 6 månader tillsammans ♥

Amanda - Plugga va det ja!

löspapper i all oändlighet

Galen träningsvärk har fått en ny mening. Det kan jag bara medela, och värre kommer det att bli... När jag och Ida kom till gymmet igår visade det sig att det inte var den gamla vanliga instruktören och inte heller det vanliga passet. Hon som skulle instruera hade inte hållt i någor skivstångspass på två år, dock såg hon ut som en gladiator. Sjukligt vältränad med andra ord. Eftersom att jag inte fick träningvärk sista jag tränade skivstång tänkte jag att "jag lägger på lite så att jag blir starkare". Dummt gjort! Passte var det värsta jag varit med om, och det visade sig att det inte bara var jag som tyckte det... Hon (den galet vältränade instruktören) tyckte att detta passet var en riktig killer. HON! Vad tyckte inte jag då? Jo det ska jag tala om, mina knän skakade som om det var världens jordbävning efter bara en fjärde del av passte. Mamma Mia!

Nu ska jag ner och duka, sen efter maten ska jag få ordning på alla löspapper som någonsin har/kommer exictera i mitt liv. Nu är jag så trött på att inte veta vart just det pappret man behöver för minuten är att man letar som en blådåre, sen när man äntligen hittat det, hittar man inte det papper som hörde till det som man hade från början så letar man efter det som en blådåre och så vidare och så vidare... Ja, ni förstår!

Amanda - Ordning och reda ska det vara!

träningsdag

Tjoho!
Idag är det måndag igen, veckorna går snabbt nu förtiden. Redan vecka 3. Jag och Ida ska träna ikväll, ska bli skönt. Har även bokat spinning tills på onsdag med. Gissar att jag kommer ha god lust att döda henne under passets gång, men jag vet ju samtidgit hur skönt det är efteråt!

Första riktiga skoldagen idag, sa många lärare, förstår inte hur de tänkte då eftersom det var en gansa rejäl rivstart att börja med Näringslära...

Amanda - Ledig på onsdag, det gillar jag! :)

Ledig fredag

Hej!
Idag är jag ledig och det är både himmla skönt och extremt tråkigt. Skönt för att man slipper skolan och tråkigt för att jag inte har något vettigt att göra. Har suttit ramför youtube största delen av dagen, inte orkat något annat. Nu är jag lite småtrött på det så jag tänkte fixa naglarna framför några avsnitt O.C. Kanske får en kopp te göra mig sälskap också, och lite morotskaka, det är ju trots allt fredag! :)

Inte nog med att det är fredag, pappa har hämtat ut mina nya, starkare linser, så nu kanske man faktiskt kan se texten när man kollar på TV?

Amanda - Bästaste pappa!

Skolstart

Hoppsan hejsan va dålig uppdatering det var här! Jag ber om ursäkt för detta, men faktum är att jag inte har haft någonting att skriva om, sen i måndags har jag bara legat hemma och kollat på O.C säsong 3, som jag htrde på hemmakväll för endast 15 kr! Har även hunnit med och vatt hos optikern, mina linser kommer imorgon och det ska bli så skönt at slippa glasögonen! Det är för fasen nästintill omöjligt att sminka sig på morgonen eftersom jag nästintill är blind utan brillsen, och de kan man ju inte ha på sig när man sminkar sig... Så om jag ser förjävlig ut är det bara för att jag inte ser bättre, men det ska det bli ändring på imorgon! (Hoppas jag!)

Idag var första dagen på sista terminen på Drottning Blankas Gymnasieskola i Varberg. Jobbigt, men härligt. Träning stod på schemat och jag och min kära klass fick svettas asset av oss! Så nu är jag riktigt mörbultad. Eftersom ingen annan vill dyka upp här hemmomkring blir det jag som får laga maten, annars hade jag deffintitivt laggt över det ansvaret på någon annan för jag har vissa svårigheter med att få benen att hålla mig uppe... ^^

Amanda - Utgång på lördag är planerad med Alzénen! ♥

Sjuk

Godkväll!
Som jag berättade i det tidigare inlägget är jag sjuk idag, därför hade jag inte tänkt göra någonting alls idag, ligga framför TV:n och slöa, men jag hade så ont i huvudet att jag tog en panodil. Febern gick ner och jag blev lite piggare, så jag bestämde mig för att baka vettebröd. Det skulle jag inte ha gjort, för det tar på krafterna att baka, och när värktabletterna hade slutat verka var jag helt mörbultad och det kändes som om jag sprungit stockholm marathon. Så mamma fick avsluta alltihopa och jag gick och la mig på soffa för att vila en stund, och sommnade självklart.

Vaknade igen när vi skulle äta. Det blev lasange, så nu är jag mer än mätt :) Tänkte att jag skulle ligga och kolla Mean girls som går på TV4+ kl 8. Men risken att jag somnar ifrån det är överhängande. Men jag får väl ge det ett försök! ;)

Amanda - Godnatt! ♥

Elin :D

Tjoho!
Idag fyller Elin 19 år! Stort grattis till henne! :D

Kanske inte utav bästa kvalité och den är gammal (från 1:an, tror jag) Men det är Elin! :)

Gissa vad! Jag är sjuk igen! Förkyld och feber. Inte toppenbra med tanke på att jag skulle följa med Ola till hans faster och äta god smörgåstårta idag... :(

Amanda - Jag blir så trött på mig själv och mitt imunförsvar!

Lördag

Godmorgon världen!
Sitter ensam uppe, alla andra invånare i detta hus ligger antingen och sover eller är ute och går. Jag har lite tråkigt måste jag erkänna. Jag längtar alltid till de stunder jag får vara själv här hemma, för det är så otoligt jobbigt när huset är fullt av folk som skriker och gapar (allra hälst på varandra) Men just nu är det lite för ödsligt för min smak. Skulle så gärna vilja sätta på lite musik, men samtidigt vill jag inte väcka mina bröder, för då brakar helvettet löst, och jag är inte riktigt upplagd för det än...

Igår tittade jag och Ola på den nya Batman-filmen. Jag har fortfarande inte bestämmt mig för om jag tyckte den var bra eller inte. Men en sak  vet jag: den största förlusten världen gick år 2008 är utan tvekan Heath Ledger. Sjukt är bara förnamnet, efternamnet kan variera... Sjukt Snygg, Sjukt Bra, ja ni förstå, Sjukt!


Amanda - Sjukt!

Dagens i-landsproblem

Nu har jag masserat mammsen! Tyckte att hon var värd det, särskilt med tanke på att hon var jätte stel!

Jag tänkte precis kolla på twilight, men så kommer självklart Alfred och belägrar TV-rummet här uppe. Tänkte att jag ska be honom, snällt och vänligt, att gå ner och kolla på TV:n där nere. Kan det funka? Knappast!

Amanda - blir väl slagsmål igen då, som vanligt!

MQ-rean

Yes! Jag slipper MQ-rean! Ida frågade igår om jag ville följa med henne till tsan för hon ville kolla rean. Jag sa ja, eftersom hon inte hade någon annan att gå med då, men idag när hon ringde visade det sig att hon skulle med Sofie och några andra. Vilket betyder att jag är räddad. Jag behöver inte trängas bland allt vettlöst folk som inte vet hur man beter sig! Känner att alla vinner på detta, jag för att jag slipper gå, Ida för att hon har andra att gå med som är lika shopping-galna som henne, så att hon slipper släpa runt på en tjurig 5-åring....  hä hä!

Jag tänkte att jag ska ringa Ola nu och se vad han har för sig idag! En sak är iaf säker, han ska inte på MQ-rean! :D

Amanda - 41 shots


1 januari 2009

Idag har det inte hänt allt för mycket. Har legat nere i familjen Peterssons källare och kollat på oräkneliga avsnitt One Tree Hill, ätit natchos med tacosås och ost på som vi haft i micron, vitlökssås, avocado och godis och druckigt åtskilliga liter cocca cola. Men det får man när det har vatt nyårsafton dagen innan! Det har vatt väldigt mysigt, men jag har de sjuke abstinensen efter säsong 5! Vi var på videomix, förlåt, hemmakväll, för att köpa godis, och jag var bara tvungen att checka om de hade fått in femte säsnongen. Och hör och häpna! Det hade dom. Den kostade dessutom "endast" 439 kr! 60 kr billigare än inne på skivlagret!

Amanda - Nu ska jag äta godis! :)

2008

Jag orkar inte berätta om allt som hände igår, så ist kommer det i bilder! :)


Först var det kropp-mot-kropp, hemma i köket, med mamma, Anton och Alfred. Visst ser de gosiga ut? ;)


Jag och mamma vann! Vi klarade 7 st kort! ^^


Alfred äter ur Anton hand? :P


Ganska knäppa bilder, det må jag säga! ^^


Alfred gör precis det som det ser ut som: taffsar :P


Mamma ville inte vara sämre, så hon taffsar lite på Alfred, och han gillar det!


Sen var jag och Ida hemma hos henne och gjorde oss iordning


Trots att jag Ida hade kortast väg in till Sofie, kom vi sist, som vanligt! Emma och jag gillar kameran, alltid! Sist vi stod så, befan vi oss på en balkong med utsikt över halva playa de ingles och det var hur varmt som helst! Nu var det inte så varmt och vi var inte så bruna som då, men vi älskar det fortfarande ^^


Lovisa den lilla skitungen, ska till thailand idag! Trots det var hon där och hon var fiiin! :)


Louise var också där och hon var på g!


Sofie var en fin värdinna med gladpack i handen! :)


Emma Karlsson, Emma Holmer, Lovisa och Louise :)


Emma, jag, Lovisa och Ida. Jag ser inte klok ut, men de andra är så fina, så jag bjuder på det!


Iceis och jag lekte lite med tomtebloss!


Lovisa och Ida i sinna rätt jag! :D


Ida och Emma Holmer dansar, Joel och Emma Karlson gillar det de ser! :D


Joel och Emma inspirerades av Ida och Emma, och började även de dansa!


För vissa var det mer vingligt än för andra...... ;)


Emma Joel och Anna :)


12-slaget, och jag skålar som aldrig förr ^^

Amanda - Tack för en trevlig kväll! ♥


RSS 2.0