mögelhistorian

Jag har aldrig i mitt liv sätt mögel på en vägg, så jag har ingen aning om vad mycket är, men jag antog att det var okej-mycket liksom. Idag kom louise storasysters kompis på besök, han har jobbat med mögel och när han kom in i rummet var det första han sa ååååh jävlar! Det käns tryckt att andas i sitt eget hem! (Y)

Igår var inte mannen i huset hemma så han kunde inte komma upp, han var inte heller hemma när vi gick ner där i eftermiddags, så vi bad frun komma upp. Vet ni vad hennes husmors-trix var för att få bort mögel? Vet ni vad det var? Jag blir fan förbannad bara jag tänker på det! Ta en trasa och lite ajax och gnugga, sen ska ni låta fönstrena st öppna och elementen på högsta effekt. Vilken idiot som hälst ser att det där inte är en ekvation som går ihop!

Så nu är vi på jakt efter en ny lähenhet i Stavanger.
Krav: Mögelfri med fyra sängar.

Amanda - Någon som har kontakter får gärna hjälpa till!


090930

För några dagar sen sa jag något om dagens födelsedag, här kommer det igen! Idag är det Emma som fyller hela 19 år! :D

Jobbat själv hela dagen idag, det gick bra. Börjar komma in i det mer och mer nu. Rita, min chef ringde till jobbet och berättade att vi hade en lite, ganska stor, kris på Amfi Vågen i Sandnes, där jag jobbade idag. Hon bad mig stänga själv imorgon :S Visst ställer jag upp, men fan asså. Jag har en stark känsla av att det kommer strula till sig!

Amanda - Tar mögelhistorian senare, it's toooo much right now...

vetgirig.nu

Har precis skickat iväg en Bruce Springsteen-utmaning till mamma. Jag hade alla rätt och blev klar på 1 minut och 6 sekunder.

Amanda - Låt bästa kvinna vinna! Mohahaha!


Emmas fynd...

Imorse, när Louise var på jobbet och Ida låg och trynade i vår säng gjorde Emma ett litet fynd. Hörnet längst in i deras rum är fylld av mögel. Jag tror jag skrattar ihjäl mig! Gud vad roligt! Vad är inte fel i denna förbannade lägenhet?!?

Amanda
- Argh!

hemma

Öppnade själv idag, för första gången. Stog sen ensam till 12 då Tanja kom, men hon skulle bort till brilleland och kolla synen så jag fick stå ensam ännu mer. Men det gick bra. Inga större missar. :)

Nu ska jag kolla på någon serie, typ Andra Avenyn eller Prision Break och äta min aningen sena lunch. =)

Amanda - I've got this guitar and I learned how to make it talk

Just i detta nu..


Har svidat om till den vackra och sminkat av mig.
Det är kul att leka med webbisen när man väntar på en seeeeeg Ida =)

Amanda - Idaaaaaaag Idaaaaaaaaa


måndagkväll

Nu har vi ätit. Min wook blev himmelsk, för att inte skryta... ;) Vi bestämde oss för att ha lite höstmys. Trycka i nån film, koka te, äta briost, morötter med dipp, det nybakta brödet Ida gjorde innan och skorpor. =) Kan bli en bra kväll!

Dagen har spenderats i mina älskade löpartights, det finns inte ett plagg som är skönare! Jag lovar! Men eftersom att dom bara räcker mig till halva vaden var det ruggigt kallt att ta sig till och från rema nu ikväll, särskilt när mörkret och blåsten knackar på.

Nu ska jag byta till mina joggingbyxor och min vita, fina studenttröja. Lägenheten är inte särskilt välisolerad, så även här bli det för kallt med löpartightsen frammåt kvällningen.

Amanda - Freaky Friday nuuuu =)

ida lagar mat

Hemkommen från rema och meny för ett tag sen. Hann även med att köpa mitt älskade 10-kronors-bröd inne på ica! Precis när jag kommer ut med alla varor från meny börjar det pissregna, så jag får gå i strömt vatten upp för den djävulska backen. Det hela resulterar i en mycket genomblöt och irriterad Amanda och ett söligt äggpaket.

Nu står Ida och lagar mat, då kan jag inte göra det samma för då slås strömmen av. Man kan inte ha på två plattor och ugnen samtidigt... När vi påpekade detta till vår hyresvärd sa han med självklar röst, som om vi var dumma, men ni kan ju inte ha på alla plattor samtidigt! Just det, det finns ju bara fyra plattor för att det ska se bra ut! Det ser ju dum ut med bara tre plattor, eller ännu värre två! Uschanemej! Vilken mardröm, två plattor?!?

Amanda - And it's not my fault, it's how I'm programmed to function...

meny och rema

Nu ska jag dra ner till rema 1000 och meny för att handla mat. Joy! Kom på att detr var bättre att ta Kvadrat imon efter jobbet, åker ändå inom där.

Ikväll blir det riktig mamma-mat. Wook med räkor och nudlar. Hihi. Lovade mig själv att aldrig servera det till mina barn för jag trodde att det var sånt man gjorde när man var vuxen. Att laga wook. Men jag börjar ju redan nu..

Amanda - Off we go

mer jobb

Fick nyss ett melding av chefen där hon frågade om jag kunde jobba lite till. Hon ringde när jag och Emma var påväg till skatteverket och bad mig ta några timmar extra eftersom att någon ska ha semester och nu vill hon agtt jag ska jobba ännu mer! :)

Denna veckan blir det inte så mycket. Tisdag, onsdag och torsdag. Inte så långa turer heller. Men nästa vecka ska jag jobba alla dagar, förutom söndag då för då är allting stängt. Och då är det dessutom ganska långa pass :D

Känns skönt. Även om det är skönt att vara hemma ibland har det blivit liiite för mycket av den varan känner jag nu. Dessutom tycker jag det är jätteroligt att stå i kassan och snacka med kunderna. Vissa är väldigt trevliga och goa. Andra inte, men så är det ju...

Amanda - Tonfisk-lunch och hm... vilken serie det nu blir ;)

en anledning till att inte längta hem

Anton med öl i handen, Alfred med svart hår. Mamma och pappa med blod sprutandes ur öronen.
Jag hade ståt mellan mamma och pappa om jag hade varit hemma....

Skickade denna till mamma och frågade om hon kände igen sig. Hon skrattade och sa att den redan var utskriven.

Amanda - That's our life... ;)


12:26

Emma stack precis till jobbet. Vi hann med en frukost/lunch-dejt framför How I meet your mother. Jag åt frukost och Emma lunch.

Det gick bra på skatteverket. Det tog en jävla lång tid bara, men en trevlig kille med fina ögon hjälpte oss. :)

Nu ska jag bara slappa fram till lunch, sen ska jag göra mig iordning dra till kvadrat och ragga mera jobb och möjligtsvis införskaffa en brun mascara. Jag vill att det ska se ut som om jag är osminkad, men när jag går utan mascara har jag helt plötsligt inga ögonfransar, så då tycker jag att en brun är bra alternativ till vardags! Hoppas bara att det blir som jag tänkt mig. Väldigt Mycket StinaLee-anda. =)

Amanda - Jobba hela nästa vecka :)

090928

Godmorgon!
Nu ska jag och Emma gå bort till skatteverket. Jag ska skaffa norsktpersonnummer så att jag sedan kan skaffa ett bankkonto så att jag sedan kan få lön! ;)

Sen är tanken att jag ska med Ida till gymmet.

Amanda - Måndag

you've got to love blondonbella...

...av den simpla anledningen att hon visade mig watchxonline där jag kollar på både true blood och prision break. Nu har Emma hittat så man kan se alla serier dom har. När jag har kollat klart är det bara välja och vraka till nästa djupa beroende. Vad sägs som Bones, The Big Bang Theory, 2 and a half men, Gosip Girl and so on and so on...

Amanda - Lovely


oth

Jag sitter just nu och gör en frågesport om One Tree Hill, jag spelar, jag skapar inte den asså. Just nu gick det så jädra bra, alla rätt, och då hänger det sig.

Amanda - It's made for me! :)

när man inte längre orkar kolla på OTH en regning söndag

Då sätter man sig och spelar Puppy, Bubbles och Super Mario. Mycket svordommar, yes, den du! och lite död åt flygande sköldpaddor. Jag kände att jag tappat min spelartallang, så jag la ner det hela... Efter ännu mer svordommar.

Idag fyller min kusin, Fredrik 25 år. Känns som om jag kan ha en dagens födelsedag här på bloggen varje dag. Eller så skippar vi det, jag vet inte.

Amanda - What's next?


slappedag

Var nyss ute och gick en runda. Kom hem, satte mig och läste lite bloggar, Emma trycker på One Tree Hill. Ibland behöver man sånna här dagar, just idag var en sån dag när man behöver en sån här dag! Långsökt?

Nu ska jag äta min "lilla" fralla, och kolla på OTH!

Amanda - Sladden har fastnat på hoven....

dagen efter

Det verkade som om jag drog högsta vinsten i gårkvällens lotteri. De säger att stanna hemma var mitt bästa beslut någonsin. Jag är nöjd!

Nått jag är inte är nöjd med är att jag är lika bakis som de andra... Dåligt!

Amanda - Tristan & Isolde + glass + cola


jag vågar inte

En lägenhet alldeles för sig själv halv 12 på natten. Inte rätt läge att kolla "skräck"... Vi kör på ett säkert kort: Summerland på youtube, natchhos, ost och tacosås i micron och creme fraiche till det! :D

Amanda - Oh my God I can't belive it, I've never been this far away from home

Nu så...

Nu är jag nöjd! Dock passar inte färgen på runrikerna, men det är inte något som jag kan fixa själv, utan jag ska ta hjälp av Emma. Men hon är liiiite för rund under fötterna i detta nu, så det får bli imorgon.

Jag ville kolla True Blood just nu. Jag vill veta hur det går för Godric. Men fan. Spöktimmen är nära, och då är inte det ultimata att kolla på en vampis-serie. Jag får ju för fasen kallakårar mitt på ljsa dan av denna serie. Men jag vill. Jag får se om jag vågar! Haha!

Amanda - Off they gooooo ;)


Ny design igen...

Jag är inte riktigt nöjd än, men det pågår en förfest här och min bebis är tydligen inte välkommen. Men eftersom att jag inte ska ut så kommer jag att sitta och pilla med detta under nattens gång!

Amanda - Ring då, släkten!

ny design

...dock är den inte klar men plikten kallar. Måste till jobbet!

Amanda - Fixar klart sen! :)

FY fan för mig!

Jag är fan skrämmande lat! Regnet står som spön i backen här i Stavanger och jag orkar inte pallra mig ner till Skatteverket. Jag säger åt mig själv att det är bättre att göra det på måndag när jag är ledig, för det känns bättre att ha något att göra varje dag. Århundradets sämsta ursäkt? Snarare årtusendets! Den duger dock mer än väl! ^^

Amanda - Enchiladas och True Blodd, sjuttioelva ggr bättre!

Just nu på fritjof Nansens vei

Av en ren slump sitter jag och lyssnar på Sanna (Nyårsafton Åre 1983) av Mr. Ulf Lundell, samtidigt som jag läser Sannas blogg. När jag hör Sanna vi ska sitta i Paris i maj med ost och bröd och vin... kommer jag att tänka på att denna låten faktiskt handlar om just Sanna, vars blogg jag läser just i detta nu. Rätt komiskt måste jag säga!

Amanda - För vill dom ha dig får dom visa att dom tror på fantasin

TB

Tjoho!
Börjar inte jobba förän 4 idag, men jag måste till skatteverket, som jag har råkat förtränga varenda lediga dag! Suck. Jag orkar inte, men jag måste.

Igårkväll kollade jag och Emma på True Blood. Surprise! Jag tycker att denna serie är helt underbar, så jag började kolla med henne med, de avsnitten jag redan har sett, med andra ord. Eftersom jag vet vad som händer är jag inte lika rädd denna gången. Men Emma är. Som jag skrattade åt henne när hon hoppade flera meter. Hon sitter och kollar genom fingrarna och det är nästa så man får påminna henne om att andas. När avsnittet är slut kollar hon på mig och säger, efter att hon fått hämtat andan lite: Ska vi kolla ett avsnitt till? Eh, ja, säger jag. Men Amanda, två avsnitt om dagen är fan maximummus! Åh du  söööte! ♥

Eric: (Världens sexigaste jävla röst) Is there blood in my hair?
Lafayet: I can't see in this light
Eric (förflyttar sig på två röda sekunder till Lafayet): Is there blood in my hair?
Bara jag som fattar? Emma, du kommer fatta efter nästa avsnitt. (Äckelavsnittet) ^^

Amanda - Åh du ljuva frihet!


090925

Om 6 månader, 2 timmar och 5 minuter är jag 20... But who's counting?

Amanda - Hihi

äntligen

Jag satte mig, tog upp spotify och gjorde en spellista! :O Jag har verkligen inte orkat. Men nu så! Nu har jag alltid något att lyssna på, för jag älskar varenda låt som är med! Variationen är inget vidare, mest Lasse, Uffe och såklart The Boss. Tryckte även in min nya älskling: Lily Allen. Innan lyssnade jag bara på Not fair på repeat, men idag råkade jag glömma det så jag hörde hennes andra låtar med, och de är ju minst lika bra!

It's sad but it's true how society says
Her life is already over
There's nothing to do and there's nothing to say
Til the man of her dreams comes along picks her up
and puts her over his shoulder
It seems so unlikely in this day and age
 - Lilly Allen, 22, It's not me, it's you

Amanda - Gaaaalet vad bra!


haha

Det är fan patetiskt! Jag hittar fan inte Super G. Inte på några villkor. Har jag sjukt dåligt lokalsinne eller har jag bara otur? För jag vet ju att jag är rätt. Kanske att hela köpcentret har gått under jorden? Det är nog det mest troliga i hela den här historian! Ifall inte chefen hade skickat ett medling (sms) igår och bett mig jobb fredag, lördag, tisdag och onsdag hade jag inte skrattat åt denna lilla händelse... Men nu är jag glad, så då gör jag det.

Vid 6 ska jag sätta mig på bussen tillsammans med Ida och åka till coop. Vi ska handla lite inför helgen. :)

Amanda - Längtar tills på lördag då jag ska "träffa" släkten :)

090924

Det är ingen vanlig dag, det är ingen vanlig dag, för det är Antons födelsedag hurra hurra hurra!
Min äldsta lillebror fyller 17 år, precis idag. Och vet ni vad det betyder? (Förutom att imorgon är det exakt ett halvår tills det att jag fyller 20) Det betyder att det är den första av hans födelsedagar jag inte är med och sjunger för honom på morgonen. Dåligt av mig. Så jag sjunger nu, i min ensamhet. Jag hoppas på att han hör mig, men jag gissar på att hans telepatiska förmåga inte sträcker sig ända till Norges västkust. But I'll try!

Idag jobbar alla min fruar dagen. Jag kom upp en kvart innan Ida skulle gå. Jag går in på toan där hon står och sminkar sig och det första hon säger är: Jag som tänkte gå och koka ägg till dig så att du kunde ha ägg på mackan när du vaknar! Igår berättade jag om mitt lilla morgondillemma för henne, att jag alltid är sugen på ägg och kalles, men att jag aldrig orkar göra det då och att jag alltid glömmer det kvällen innan. Så nu gjorde hon det åt mig. Hon sa att hon låsades som om jag fortfarande sov. Sötnos!

När jag slog mig ner i soffan för att invänta äggen kollade jag ut genom fönstret, och detta var vad jag fick se:


Ser ni den fina regnbågen? Denna på bilden avr jättestark in real life, och till vänster om den fanns det en som såg ut som denna gör på bilden. Fatttar ni? ;) Bilden är tagen genom fönstret, så pinnarna som man skymtar är vridmojängen på persienerna.

Amanda - One more time...


kärlek

Min absoult störst idol fyller år idag. 60 år! När man är 60 år gammal, 5 år från pension i Sverige, brukar man vanligtsvis inte springa runt på en scen som en duracel-kanin inför en miljonpublik. Men å andra sidan, Bruce Springsteen är ju ingen vanlig 60-åring...





Den 5 juli 2008
På en skylt i publiken står det: You're the sexiest man alive
Bruce svarar med sin lite släpiga, hesa, underbart sexiga stämma: yes
Inget tack, inget blygsamt nejch, utan bara ja, jag vet...
En liten del av mig dog vid det tillfället, i mamma med tror jag.


Amanda - Grattis, du världens bästa! ♥


trött?

Fan asså! Klockan halv två hade jag olidligt ont i mitt lilla blonda huvud. Jag tar en ipren, lägger mig i sängen för att läsa lite. Efter fem minuter trillar boken ner på näsan. Jag bestämmer mig för att vila ögonen i 20 minuter. Jag vaknade för en halvtimmesen! jag har då sovit i över tre timmar! Hur lyckas jag? Det kändes inte alls som om jag sov heller. Låg och vakendrömmde kändes det som. Tydligen inte...

Fan, jag som skulle till Super G. Det absoult värst med hela händelsen är att huvudet inte känns ett dugg bättre. :/

Nu ska jag äta morot med creme fraich och kolla true blodd för att gaska upp mig själv och kanske åka ut till IKEA och Emma sen ikväll.

Amanda - Du vet förälskelsen är en tokig idiot


OTH

Mysig morgon. Har precis ätit frukost med Ida. Nu  sitter vi + Emma och kollar på älskade One Tree Hill.

Lite senare ska jag ut till super G, ett köpcenter i forus.

Amanda - PUSS ♥

090922

Har precis vatt ute och gått. Det regnade lite, riktigt höstvädewr. Nu förtjänar jag ett varmt bad med min (Idas) bok.

Amanda - Later


done

Enchilladasen är klara. Jag har inte smakat på helheten, men röran blev himmelsk, om jag får säga det själv... ;) Min kära vän Lars Winnerbäck ställde upp som assistent i köket. Mycket hjälpande! :) Sjöng bl.a. ingen soldat, söndermarken och om du lämnar mig nu för full hals. Undra just vad våra kära hyresvärder tycker om det...

Appropå våra hyresvärdar... Igår när vi skulle gå till mosvatnet stod jag och Louise utanför huset och väntade på Emma och Ida. Då ska familjen precis köra iväg. Alla är finklädda, frun har sminkat sig och satt på klänning och mannen har tryckt i sig i en kavaj. De ber Louise ta ett kort på dem och de berättar att de ska på en ramadan-fest. De säger att de ska komma in till oss och bjuda på kakor när de kommer hem, som tack för hjälpen. Vi skrattar lite, tackar för det och tar det hela med en klackspark. Men mycket riktigt, på kvällen knackar frun på och har med sig ett fat med kakor. De satt som en smäck! Syndigt goda var dom! :D

Eftersom att jag inte rikigt har privit proffs på att skriva handlelista eller att handla har jag glömt lite sker. Det är inte mer än att jag får släpa mig ner till REMA igen. Jaja, övning ger väl färdighet?

Amanda - Stackars han som ville upp, min inte började från början...

Hemma igen

Nu ska jag ställa mig och laga mat som jag kan frysa in sen. Ska härma Emma och göra enchiladas. (Y)

Amanda - Bruce ♥

090921

Jobbat klart för dagen. :) Sitter just nu och smaskar i mig en tonfisksallad. Tanken är att jag ska kolla ett true blood-avsnitt för att sedan skriva handlelista, inviga mina gummisar, ta med mig paraplyt och traska bort till REMA 1000 och Meny för att storhandla för veckan.

Amanda - Som om min själ har gått i från mig för att vara hos dig

true blood + gulerot = Emma och Amanda älskar

Just i detta nu sitter jag och fröken Karlson redo med våra morotsstavar och dipp och väntar på att true blood ska buffra klart!

Amanda och Emma - Iceis + PingMandi = BIG LOVE

Mosvatnet





















Amanda- Söndagsmys


090920

Klockan ringde 07:00. Jag känner att jag hellre dör än att bestiga ett berg. Emma kommer in i rummet, som en räddande ängel: Vi ska inte åka eftersom att det regnar.

Istället la vi oss och sov till halv 11, gick upp och åt pannkaksfrukost, satte på oss kläderna för att gå en runda runt mosvatnet, en sjö ca en kilometer från oss.

Nu ska jag, Louise och Ida gå bort till lavpris, den enda mataffär som är öppen.

Amanda - Bilderna kommer sen :)

090919

vårt internet slutade att fungera igårkväll, precis när jag snackade med mamma och pappa. Dåligt. Började fungera igen för ett litet tag sen. Har precis kollat på sista delen av prison break avsnittet jag aldrig hann se klart i torsdags. En liten fråga: HUR SNYGG ÄR LINCOLN MED PILOTBRILLOR OCH ÖPPEN SKJORTA?! Svar: MER ÄN VAD MAN KAN SÄGA MED ORD!


Därför visra jag ist! Aaaah!

Imorgon ska vi till preikestolen, ett ställe ute på ön Tau där vi var för några veckor sen. Det sla tydligen vara skittufft. Ett stup typ. Kameran hänger med så att jag kan visa, bättre det! ;)

Amanda - Ska gå och lägga mig i king sizen och vänta på Ida ♥


första dagen på jobbet

Idag har jag jobbat min första dag på pytt og panne. En butik som har allt från leksaker till köksredskap. Det var roligt att stå i kassan och hjälpa kunderna, men har lite problem med vissa personers norska. Stavangerska är tydligen väldigt sludrigt. Lte tabbar blir det ju, men jag tycker att det gick bra över lag. Börjar klockan 12 imorgon och går till kvart över 5.

Amanda - PUSS

090917

Har precis gett Emma och Ida en omgång. Och Emma gav mig en. Massage alltså. Låg alla fyra i min och Idas king size och bara myste. Vilka idylliska kvällar vi har här på Fritjof Nansen vei va? ;)

Nu ska töntarna kolla på Idol, men jag ska kolla den sista halvtimmen på true blood och sen lägga mig och läsa, för imorgon ska jag upp och jobba :)

Amanda - Familjen, ring då!!

happy

Idag har jag varit på jobb-intervju. Chefen där sa att hon skulle höra av sig imorgon om jag fick jobbet eller inte. Tyckte att det var väldigt tidigt men tänkte att det gjorde absolut ingenting! Ju förr desto bättre! :) Hon ringde nyss. Om jag vill ha jobbet får jag det. Ordet jättegärna var med i meningen jag svarade henne med. Vad jag sa mer kommer jag inte riktigt ihåg... :P Hon frågade om jag kunde börja imorgon. Självklart sa jag.

Så imorgon kvart över 9 ska jag möta min nya chef utanför kilden för att åka till den andra butiken i Sandes. :D

Amanda - Excited!

jag kommer att bli min död

Idag har jag varit borta nästan hela dagen. Åkte ut för att prata med chefen på Öyane sykehjem. Skulle vara där klockan 1, så 11:50 var jag fullt påklädd och påväg ner till bussen.
Nej, jag skojar inte. Jag är alltid så extremt nojig med tider när jag ska någonstans. Bussen ut till hundvåg tar 10 minuter, 20 när det är mycket trafik. Först tänkte jag ta den bussen som gick 11:52, men behörskade mig. Då skulle jag vara dä ute senast 10 över, och vad skulle jag då slå ihjäl 50 minuter med? Gå från busshållsplatsen till hjemmet? Tror inte det, tar nämligen bara 5 minuter att gå. Istället tog jag bussen som gick 12:07.

Om vi ska sammanfatta det hela:
11:50 gick till hållplatsen
11:55 står på hållplatsen
11:56 förbannar mig själv att jag är en sån otidsoptimist
12:05 börjar oroa mig för att jag missat bussen
12:06 blir arg på mig själv för jag vet mycket väl att bussen inte har gått förbi
12:07 börjar fundera på om bussen blivit inställd
12:08 börjar komma på ursäkter för min sena ankommst, pga den inställda bussen
12:09 rabblas Emmas ord i huvudet: Du har tid att missa två bussar om det är så!
12:10 Emmas röst i huvet igen
12:12 BUSSEN KOMMER!
12:13 sätter mig så att jag ser vägen
12:14 tänk så har jag glömt var jag ska hoppa av?!
12:15 går igenom gårdagen i huvudet och mins vägen utan problem
12:30 hoppar av bussen.
12:31 förbannar mig själv (ännu en gång) att jag är en sån otidsoptimist
12:32-12:50 vandrar runt
12:51 går in på hjemmet och frågar efter chefen.

Amanda - Jag blir så trött på mig själv!!

20:27

dåligt, helvete, fan.

Amanda - Ännu en dag med toppenhumör....

mormor <3

Satt och deppade lite i fotöljen eftersom att Anton coh Alfred inte svarade på skype. Helt plötsligt ringer skype-telefonen och jag tänker att de äntligen har sett mina medelanden. Men icke. Det var min underbara mormor som ringde. :D Jag tycker att hon är stentuff som skaffar skype, trädlöst bredbrand och laptop. Det var några tanter på hemmet, som dessutom var flera år yngre än mormor, som inte ens viste hur man sätter på en tv. Och de var inte ens dementa!

Amanda - Ååh! Mormor

090915

Nu har jag varit ute på hundvåg, så nu vet jag var jag ska imorgon, det käns skönt! Just nu steker jag pannkakor. Tycker att jag förtjänar det efter att ha varit helt vilse ute på en ö!!

Amanda - Panncakes and prision break

19:18

Sitter ensam i vår lilla, lilla trea. Emma och Ida jobbar och Louise är på kvadrat för att prova byxor.

Just när jag är i full färd med att laga taco-gratäng knackar det på dörren. Det är vår hyresvärd med en annan medelålders man. Hyresvärden säger att de ska kolla på elen i köket. Vad bra säger jag, eftersom att vi väntat på just detta tillfälle i snart två veckor. Jag följer dom upp för trappan och in i köket. Först då börjar de prata med varandra, på halvknagglig engelska. Fraser som will it poff if I turn it on? används flitigt i samband med pekande på diverse köksmaskiner. Jag har mina aningar om att detta inte är jättelagligt, men vad vet jag? Det kanske är normal att elktriker här i Stavanger vill vara lite mer formella genom att prata engelska/estniska? Maybe...

Amanda - Prison break eller True Blood ikväll?

på upptäcktsfärd, again...

Nu ska jag ut på operation: hitta Öyane sykehjem! Det ligger ute på en ö, men det finns broförbindelser, så det går bussar. Nu ska jag ta 1:an dit och se om jag kan hitta. Önska mig lycka till! Det behövs så in i hevete!

Amanda - Föddes inte med begåvningen "lokalsinne"

090914

Det är ett sånt himmla fint väder idag! Inte ett moln på himmlen och näst intill vindstilla. Har vatt ute och power-walkat och påvägen hem tog jag en sväng inom meny för att införskaffa det nödvändigaste i mat väg. Typ pålägg. Och apelsinjuice. Jag kan verkligen inte leva utan min apelsinjuice här! Det går inte! Det är så sjukt gott.

När jag kom tillbaka från min lilla runda, svettig som efter ett spinningpass. Då knackar hyresvärden på dörren, med en unge på höften och en slingrandes runt benet... Hon tyckte inte att vi sorterade soporna rätt. Dåligt!

Nu har jag precis duschat och maten står på spisen. Spagethi och stekt korv. Fantasin flödar just nu...

Amanda - I wanna do real bad things with you...


just det ja...

....det var så vi ville se vår kära Alexander!

Amanda - True Blood-kollande heeela kvällen!


17:01

Brudarna har kommit hem, allihopa, och sitter nu och kollar på true blood, första avsnittet. Ha, suckers ;) Jag är på elfte! Om det nu är något att skryta med vill säga... :P

En sak är förbannat säker iaf! Alexander Skarsgård är heeeeet!

Amanda - ♥

090913

jag följde inte med Emma och Ida. Jag har ett skoskav som tittade allt för hotfullt på mig när jag nämnde det... (jag har flera skoskav, men det var just det som blöder som inte var med på noterna...) Så jag stannar hemma. Det är möjligt att jag går ut och går en runda själv sen. Känns bättre när jag vet hur långt jag ska gå. Emma sa att det typ tog en halvtimme, nej, då får det vara...

Just i detta nu väntar jag på att mamma och bröder ska anlända till mormor. Anton och Alfred ska installera skype på mormors dator och då kan jag snacka med henne :) Hoppas att det inte krånglar, då blir jag ledsen!

Jag är på ett uselt humör idag. Inte ens det fina vädret kan få mig på bättre tankar, och då är det riktigt illa.

Amanda - fu

gårdagen

Stavangers uteliv suger mer och mer. Så jävla trött på folk som inte kan bete sig. Palla!

Idag är det i vilker fall som hälst en underbar dag. Jag, Ida och Emma ska gå ner till nån strand. Får se vad det blir. Kameran följer nog med. :)

Nu ska vi strax äta frukost. Har vatt uppe sen kvart över tio, men inte ätit än. Börjar bli lite smått hungrig...

Amanda - 99103846

jobb...

Idag har jag och Ida strosat runti stan på förmiddagen. Det är dåligt när jag kommer iväg så tidigt, för då har jag gjort allting som jag tycker är kul på förmiddagen och då har je hela eftermiddagen framflr mig med tråk, tråk och tråk. Jag gick en sväng bort till Ida på name it, eftersom att hon började jobba kl 1. Fick låna hennes mobil så att jag kunde ringa till några aldershjem, men det verkar inte som att det är någon skillnade på Sverige och Norge när det gäller chefer inom vården. Är klockan 14.02 hittas dom endast hemma i tvsoffan.

Okej, not fair. Jag vet. Men jag är arg på min chef...

Amanda - Tjejerna är lediga i helgen! :D


fan!

Jag blir så trött! Självklar funkade inte telefonen efter det heller! Det gick bara inte. Jag surade, mamma försökte muntra upp mig, alfred skulle plugga, jag surade igen, i min ensamhet denna gången, bestämer mig för att muntra upp mig med True Blood, sätter mig inne i sovrummet med en apelsin och trycker på play. F U C K ! !  Tror ni att det funkar. Nej självfallet inte!

Amanda - #@!argh@*?!¤

telefonen..

Ska strax skypa med mamma, väntar bara på att Ida ska dammsuga färdigt. Jag ber till gud att det ska funka nu. Har vatt så jävla många turer och jag är trött på detta nu!

Amanda - Snälla teknik-guden, snälla?

problem jag aldrig tidigare haft....

Vi har fått en dålig vana här på Fritjof Nansens vei. Vi äter aldrig mat före halv 9. Då alla redan är sura, trötta och har ont i magen av hunger. Så nu ska jag se till att ändra på det. Jag ska börja med maten nu. Dock blir det bara jag som äter nu, de andra är och tränar, så de äter sent ändå!

Ett problem: J a g  v e t  i n t e  v a d  j a g  s k a  ä t a!

Amanda: Do'h!

jobbsökande

Eftersom skoskaven var för påträngande bestämde jag mig för att sitta ner vi datorn och söka jobb här ist. Skriva upp de butiker som det står behöver medarbetare så att jag kan avlägga en liten visit hos dessa under morgondagen, och maila in cv:n där det står att ansökan ska skickas in.

Amanda - Ber till Gud, för hon älskar Stavanger


Tack bella!

Förmiddagen spenderades med min allra äldsta och trognaste vän, fröken Skoskav. Det finns ingen som är lika tillförlitlig som hon... Gick runt i Stavanger även idag, försökte hitta ett alderhjem, men icke. Inte ens ett litet.

Kom hem för att äta lunch i min ensamhet, satte på pasta vattnet och läste lite bloggar undertiden som det kokade upp. Eftersom att vår spis inte är utrustad med inductionsplattor hann jag läsa alla bloggar jag brukar innan pastavattnet ens börjat ryka. Så jag bestämde mig för att vidga mina vyer här i bloggvärlden och gick där med in på bloggarnas blogg: BlondinBella. När jag scrollar ner lite ser jag en intressant bild. True Blood. Jag läser inlägget och där står det att hon tror att det sänds på svt på torsdagar, men att hon´inte vet säkert för att hon själv kollar alla avsnitt på datorn, från en hemsida som till och med mitt norska internet kan ta emot! Så nu,tack vare BlondinBella kan jag kolla på true blood! (Vi har försökt med svt, men det gick inte att kolla utomlands med svtplay)
Kanske att jag ska fortsätta att läsa hennes blogg, bara för att hon hjälpte mig ur min lilla vampyrsvacka? Jag sa kaaanske...

Fick ett mail av mamma nyss. Telia hade ringt henne och sagt att de hade ett lösen till min mobil som hon var tvungen att hämta, tillsammas med instruktioner, i butiken. Håller alla tummar i världen för att detta ska gå vägen! Min rosa är allt annat än kry!

Amanda - Iphone nästa? HAHA


090910

Gomorron!
Sitter just nu och väntar på att jag ska bli hungrig... Ida ska precis gå till jobbet. Idag ska jag springa runt här hemma vid och vid kild för att söka jobb. Hoppas att det går bra! :)

Amanda - 99103846

dagen

Ännu en dag vilsen i Stavanger. Jag deppade lite och mamma försökte muntra upp mig. Hon föreslog att jag skulle googla på spa i stavanger, så det gjorde jag. Eftersom att jag inte kan några gator i denna staden (knappt den vi bor på) är det lite svårt att veta exakt var saker och ting ligger. Så jag kollade på en karta över staden på internet där spat pekades ut och kom tillsammans med mamma fram till att det måste ligga "någonstans vid sjön". Så jag gick runt i "någon stans vid sjön" i en timme och hittade bara några skoskav, men det behövde jag ju inte, det hade jag ju redan. jag surade ihop, satte mig på första, bästa buss hem, placerade mig demostrativt i fotöljen. Där satt jag till Louise kom hem och fick mig på bättre tankar. Hon skulle bort till kvadrat och införskaffa en jacka, så hon frågade om jag ville följa med. Eftersom att jag är ensam 95% av tiden här tackade jag självklart ja till det erbjudandet! På bussen pekar Louise ut en kiropraktik där det även finns massage, så jag tänkte gå in dit och söka jobb imorgon. :)

Just nu sitter de andra och kollar på Idol. Nej, jag ville inte sitta med och kolla på det. Igår hade jag AA, men idag har jag ingentibg. Kan dock knäppa på en film. Smart Amanda, det gör jag! :)

Amanda - Vilken film nu då?

11:45

Just nu sitter jag och väntar på att tiden ska gå så att jag kan snacka med mamma på facebook. Måste prata med henne. Blä. Jag blir trött på detta skitet!

Amanda - yay....

21:57

En fråga: Tittar hela världen på idol? På varenda blogg man är inne kan man läsa om idol-premiären. Palla. Jag vet inte om det bara är för att jag är motvals, som mamma brukar säga, eller om jag verkligén inte tycker om programet, men jag är hyperallergisk mot allt vad idol heter. Jag kan inte med det. Det suger dessutom att jag brukar ha världens medhåll av mamma när det gäller sånna här program, men när jag skypade med henne innan var hon tvungen att skynda sig för att hon skulle kolla på idol. Fan jag känner mig ensamas i världen när jag ligger här och kollar på andra avenyn. Det hade faktiskt också premiär idag! Så det så!

Amanda - Jag vill se Kim (Tänkte skrivit vi men kom på att jag var ensam :P)


090908

Just nu sitter jag, Ida och Louise vid varsin dator, Ida och jag bloggar och Louise tittar på the real world. Hon har inte kommit lika långt som mig, så de avsnitten funkar fortfarande. Det gör inte dom jag vill se. :/ Men det finns ju fler serier på mtv som man kan kolla på. Om man inte har ett liv vill säga.....

Ikväll blir det glass och om Emma kan fixa TV:n, true blood. Yay!

Amanda - Mormor ska fixa skyp. STORGILLAR!

igen

Nu är kycklingen inte längre rosa, utan mer begie, så nu tycker jag om den igen :) Håller på att göra Jonnas och Linnéas favoriträtt ;) Thaikyckling gryta med bl.a. minimajs och cashewnötter. Som jag har längtat. Mamma har vägrat att göra det hela sommaren då hon tycker att det är en typisk vinterrätt, men när man flyttar hemmifrån får man själv bestämma vad man vill äta och då gör jag den vintriga kycklinggrytan, utan att någon klagar dessutom! ;)

Just nu står det och puttrar som bäst på spisen, men det ska inte ätas upp än. Ska frysa in det till bättre tider. :)

Amanda - Point blank, right between the eyes

lagar mat

Jag har nån sorts hat/kärlek till kyckling. I thaimat är kyckling det absolut godaste man kan äta, men fy fan att tillaga denna jädrans thaimat då! Jag blir för fasen paranoid! Har stått och skållat mina händer, skärbrädan samt kniven i en kvart nu, men jag är ändå orolig för att åka på typ salmonella eller nått sånt. Ifall vi hade haft någon form av alcohol hemma, lovar jag att jag hade gått lös med den! En flaska jäger på händerna, en barcardi razz på skärbrädan och 1 dl sambuca på kniven. Kanska att jag hade kunnat kyla ner nerverna då. Kanske.

Amanda - För att citera U.Lundell Härligt, härligt men farligt, farligt...

Godmorgon tisdag

Ida gick till jobbet för ett tag sen, nu ska jag strax äta frukost. Får se som jag orkar ta mig ner på stan idag, mår faktiskt lite bättre än igår, men det är fortfarande inte bra...

Väntar på att mamma ska höra av sig så att jag kan låsa upp pappas mobil så att jag kan sätta i mitt norska nummer i den.

Amanda - Vad lyssnar hon på? Lilly? Japp!

depp

Sitter fortfarande i samma fotölj, men min outfit har fått tillökning av mitt varma täcke och lite choklad-kladd runt munnen.

Seriöst, hur synd får man tycka om sig själv innan det är skadligt för hälsan, jag vet iaf att jag är jävligt nära den gränsen just nu..

Amanda - buhu

dåååligt

Nu är jag nästan helt säker på att det inte är vädret som spökar med mig! Sitter här med dubbla sockar, dubbla byxor, dubbla, linnen och tjocktröjor plus en fet halsduk ändå huttrara jag som en  frusen eskimo. Inte bra? Funderar på att lägga mig i vårt fina badkar med varmvattnet på max, men vet inte om det kommer hjälpa. Känns som om det hjälper för stunden, sen när det blir kalt fryser jag nog bara ännu mer.

Usch, jag har så tråkigt! Mitt tålamod är i vanliga fall på noll, men nu har det fasen nått botten! Jag vill inte bli sjuk.

Amanda - Dålig dag

090907

Usch, jag tror jag börjar bli sjuk! Eller så är det vädret, jag vet inte. Men det första alternativet hade inte förvånat mig alls, med tanke på mitt usla immunförsvar. Sitter just nu i en av våra mysiga fotöljer med en filt och datorn i knäet för att få lite extra värme. Nej, fan, jag är nog sjuk :/

Potatisen står och kokar på spisen, blir torsk och potatismos till lunch. Kom och tänka på att Jonna aldrig skulle klara av att leva här. Hon som hatar fisk och kött och älskar kycklig. Här är kyckligen svindyr, typ 140 norska...

Amanda - Kan the real world starta idag?

Godmorgon

Idag är det ett sånt väder man förväntar sig att det ska vara en höstdag i Norge. Blåst, regn och rusk. Bävar för att behöva springa runt på stan, men är ju så illa tvungen!

Amanda - Vad ska jag äta till frukost?

gokväll

Just nu ligger jag i Idas och min säng. Tjejerna kollar på OTH, men jag såg nyss just det avsnittet, så jag gick in här för att kolla på the real world, men det gick inget vidare... Står bara att programmet inte är tillgängligt för tillfället, så jag surade ihop lite och läste ist massa bloggar.

Amanda - Storhanda imon

gårkvällen + dagen

Emma med laptopen på förfesten :)


Ida med sin laptop på förfesten. Roligare aktiviteter på en förfst kan finnas, men med två av världens bästa människor funkar allt :)


Emma kör en "horisont-bild"


Jag leker med kameran ist för laptopen


Emma och Amanda i den obligatoriska buss-bilden


Ännu en gammal goding: Toabild


En grym norska som visade oss de norska specialitérna ;)


japp...


Eftersom att alla är lediga på söndagar här i Norge, bestämde vi oss för att göra en liten utflyckt till Tau, en ö inte långt från Stavanger. Här är Emma och Ida på påväg ner till färjan.


Jag och Emma :)


Mina fruar på färjan ♥


Vi hade liiiite tråkigt....


Kärlek


Det går får på den lilla, lilla ön ^^


Ida ger onda ögat till getingen :P


Vi satte oss vid havet och åt av den medhavda matsäcken.


Fin bild, synd bara att horisonten är sne....


Dagens coolaste bild? Kolla getingen i högras hörnet! ;)

Amanda - OTH nu :)


15:51

Tjoho!

Har vatt inne i stan och sökt jobb. Tro det eller ej, men jag tor jag börjar hitta, något så när iaf! Igår virrade jag runt på samma ställen, men idag hittade jag lite andra butiker! :) Kom nyss för att fylla på vattenflaskan och ta en banan i farten.

Nu ska jag gå till name it och Ida, sen vet jag inte vad vi ska hitta på, hon snackade om att hon ville in till stan, men jag vet inte hur det blir...

Amanda - Snakkes :)

lunch

Nu håller jag på att laga lunch. Hade tänkt att jag skulle vara inne i stan såhär dax, men det visade sig att familjen ville skypa eftersom att de köpt en webcam :D Så då gjorde jag det ist. Nu väntar jag på att pastavattnet ska koka upp. Sen blir det lyxmat, spagetti, gurka, majs och ketchup! Joy!

Amanda - PUSS

än så länge...

Nu håller jag på att sminka mig samtidigt som jag lyssnar på Lilly Allen. Har varit ute på upptäcksfärd i Stavanger, gick ner till småbåtshamnen och tillbaka. Fick låna Idas Ipod eftersom att min mobil är knas. Sen kokade jag mig ett ägg och åt det tillsammans med Kalles på en macka samtidigt som jag kollade på The real world Cancun. (Vet att jag skrev real life igår, men det var fel, fel, fel)

Ikväll ska vi ut och göra byn. Vi tycker att det är ganska lämpligt att militärerna håller till här! Jag har kommit på världens pick-up-line: Hallå snygging, ska vi göra en Top Gun? ;)

När Ida slutat jobba vid 4 ska vi därför gå till vinmonopolet och köpa vin. Vi funderar på att köpa ett vinställ. Vi tycker att det känns så vuxet att gå och köpa vin, och om man är vuxen gömmer man inte vinet i garderoben ;) Får se hur det blir med den saken...

Amanda - Familjen, logga in på skype nån gång då!!

090905

Nu har mina fruar lämnat mig ensam, igen. Som den hemmafru jag är använder jag tiden till att tvätta och hänga upp redan tvättade tvätt. Vår lägenhet är full med blöta handdukar som hänger på tork. Jag funderar på att köpa en lina som vi kan hänga över hela lägenheten och hänga tvätt på, men mysighetsfaktorn påverkas ganska negativt av ett sånt ingrepp så jag tror att det får vara... ;)

Amanda - En promenad i närområdet, nästa :)

just nu, någonstans i norge


Amanda färger Emmas hår


Emma blir nog nöjd ;)


Ida sätter på ugnen för vi ska göra banan och choklad med glass :)



Amanda- Mona Lisas leende

ont i fötterna

Nu har jag så förbaskat ont i fötterna att jag håller på att krivera. Har sprungit runt på staden, tog bussen till Ida för att vi skulle fixa sim-kort och köpa lax på rema 1000. Ikväll ska vi laga lax och mysa framför vår tv som vi fick upp idag. :)

Amanda - Nuu eee dee fredagsmys! :D

lunch

Nu håller jag på att koka vatten till nudlarna som jag täntkte äta till lunch. Jag vet att nudlar inte är mycket till mat, men jag är inte direkt hungrig efter min och Idas omelett-frukost, men jag måste å andra sidan äta nu innan jag ska in till stan, för sen kommer jag inte hem på länge. Jag och Ida ska till Rema 1000 för att handla billig lax, så efter stan ska jag möta henne inne på kilden där hon jobbar.

Amanda - Nu blir det nudlar, russin-bröd och real life cancun ♥

Kameran är funnen!

Iblan är jag helt säker på att det finns hustomtar. Små, små nissar som lånar saker. Jag har kollat igenom min datorväska säkert 17 gånger på jakt efter min försvunna kamera, jag har till och med vänt ut och in på hela innehållet, men den har inte funnits där! Nu när jag tänkte att detta är sista gången jag letar här, sen ger jag upp, då får den vara borta för alltid, jag orkar inte ödsla mer energi på den, då ligger den där, nästan överst. Det är näst intill en omöjlighet att jag kan ha missat den så många gånger när den legat där. Jag lovar att det är en liten nisse som har lånat den. Det gör egentligen ingenting, ni få jättegärna låna mina saker, små nissar, bara ni lämnar tillbaka dom sen! :) Hihi!

Här kommer iaf lite bilder fårn resan hit. Och så kanske jag klämmer in en bild på min lilla bebis! ♥


Japp, vi hade lite träningsvärk i våra kroppar efter att burit runt på vårt liiite för tunga bagage! ;)


Söta, söta, bästa Ida ♥


Ä L  S K L I N G E N ! !

Amanda - Puss små nissar! ;)


gomorgooon!

Another beautiful day in paradise ;) Paradise vet jag ju dock inte, men det är en vacker dag i en vacker stad. Ida gav sig av till jobbet för en stund sedan. Vi hade en liten frukostdejt, hon och jag, med omelett och vårt älskade russin-bröd som Lousie tar hem från jobbet. Det är till och med godare än kurorten-brödet!

Nu ska jag ta tag i lägenheten. Den ser ut som ett as. Ska diska undan frukosten, plocka undan i vardagsrummet, hänga upp alla mina kläder på galgar så att jag får lite mer plats i garderoben och tvätta en massa. Hela tvättstugan är överbellarmad med handukar, lakan, påslakan och örngott. Inte okej!

Efter maten ska jag ta bussen ner till stan och gå och söka jobb. :) Hoppas bara att det fina vädret håller i sig, men det känns som att det vore dömt att misslyckas att vara modig och ta fram skinjackan. Hade ju varit snyggt att förstöra den det första man gör när man kommer upp hit.

Just nu sitter jag och knarkar Lilly Allens It's nit fair. Så jädrans bra är den! :D

Amanda - PUSS

dagens kommentar

Jag skulle gå in på toaletten för att sätta in dagens inköp (en plastkopp att ställa tandborsten i) i mitt skåp.
Jag: Emma, I'm going in!
Emma: (Asglad) Nähädu, det gär du inte, för jag byter tampong! :D:D:D

Amanda - Humor på höööög nivå!


kväll

Gokväll mina vänner! :)
Idag har jag, Ida och Emma vatt på IKEA och inhandlat lite saker till hemmet. Bla. galgar, handdukar och lampor :) Sen åkte vi inte till stan så att jag hittar dit och hem imorgon.

Ikväll ska Louise hem till Halmstad, tur i oturen att min mobil har börjat strula. Jag ska få låna pappas gammla mobil. En nokia, utan färgskärm. Yay! Men det är gammla och bra saker, som man litar på. Mobil med massa teknik är inget som håller i längden!

Nu ska jag snart krypa i sängen. Ska nog packa upp lite IKEA saker först. OM vi orkar.

Amanda - Stavanger är mysigt :)

i'm stuck!

Emma och Louise tipsade om en tv-serie som ligger ute på MTV's  hemmsida, real life: cancun. Har kollat två avsnitt idag och jag är så jävla fast! Det är typ lite Big Brother möter The Hills som möter Summer Land. LOOOVE IT! HAHA!

Ska titta på det tredje avsnittet samtidigt som jag äter :)

Amanda - It's not fair

090903

Nu har jag städat köket. Såg för jävligt ut. Tänkte faktiskt att jag skulle diska igenom allt, men riktigt sååå motiverad var jag inte visade det sig!

Nu ska jag laga lite lunch och sen ska jag ta en sväng till stan för att söka jobb. Klockan fyra ska jag möta Ida vid busshållplatsen för att vi sedan ska åka bort till kvadrat, ett köpcenter där Emma jobbar. Där ifrån ska vi ta oss till IKEA för att inhandla lite nödvändigheter till lägenheten. Typ galgar. Alla mina kläder, flrutom ett plagg ligger ihopvikta i garderoben. Jag kan säga att det inte är lätt att klämma in en tredörrars garderob i en med bara en dörr! HAHA!

Jag hade tänkt att jag skulle ladda upp lite bilder från min och Idas 17-timmars resa hit, men jag hittar inte kameran. Annars brukar det ju vara så att det är sladden som har en tendens att försvinna, men den lilla rackarn ligger brevid mig i detta nu.

Amanda - Den här champangen har fått en smak av ljumen öl...

framme

nu är vi framme i stavanger. Har precis pratat med min älskade familj vi a skype. Vi ska snart göra morotsstavar och sätta oss och mysa framför en film. Sen ska jag och Ida ligga och gosa hela natten i vår dubbelsäng! :)

Imorgon ska jag söka lite jobb, får se hur det går.

Amanda - first she took his orders, then she took his heart

helvete

Bristningsgräsen är nära nu! Ett ynka sms/samtal/facebookmeddelande till och jag bryter ihop. Jag stor bölar.

Amanda - Kan man kanske stoppa fingrarna i halsen och spy upp fjärilarna?

at peterssons

nu sitter jag hos Ida. Jag sa åt henne att ge mig något vettigt att göra så hon sa åt mig att komma hit för att se om min dator kunde kopplas upp mot hennes nät, vilket den inte kunde, men det känns bättre att vara rastlös tillsammans med någon! :)

Tur att det är Ida jag åker med, den människan här i världen som kan få mig lugn, när inte mamma är tillhands.

Amanda - Döda Vingen på Rix :)

fan!

Vi åker idag. Om 4 timmar och 15 minuter typ. But who's counting? Jag vet att jag borde ha miljoner saker att göra just nu, men jag kan fan inte komma på en enda sak att fördriva tiden med. Jag är sjukt stissi, springer runt som en grupp hönor som är rädda för räven.

Amanda - ÅNGEST!

RSS 2.0