helgen

Helgen blev inte riktigt som planerad tyvärr.. Hemma hos Ida hade vi det väldigt mysigt när vi satt och åt tacos, drack lite och snackade. Sen vidare hem till Rasums där det också var väldans trevligt. :) Så ringde min lilla pojke och frågade om han kunde våldgästa, dessvärre kunde jag inte riktigt förklara vägen så jag gick och mötte honom vid bibblan. Där ungefär blev allt svart. Det jag kommer ihåg är att jag hade så hemskt ont i magen att jag inte riktigt visst vart jag skulle ta vägen! Vi fick ta taxi hem till mig där en väldigt orolig mamma väntade.

Lördagen var nog årets mest chilliga dag. Kom hem till Ida där vi åt våfflor, choklad, oliver, nachos med ost, gräddfil och tacosås och drack cocacola och juice. Mumma. På eftermiddagen blev vi lite naniga så vi gick och la oss i l
Lasses och Maries sängar som är himelska, sånna som man kan höja och sänka vid huvudet och fötterna och så har dom assköna duntäcken. Där sommnade vi gott undertiden vi kollade på avsnitt efter avsnitt av topmodel :)

På kvällen skulle vi äta på verona, men jag kände att jag nog borde äta hemma så att jag visst vad för nått jag stoppade i mig. Kom och hälsade på mina damer efter att jag ätit och sen åkte vi vidare till teatern för att kolla Björn Gustafsson och gänget. Att jag inte dog av skratt när Björn berättade omsin skidresa! xD

För att berätta om varför jag sitter här kl. kvart över 9 en måndagmorgon.. Jag är sjuk igen. Magen vägrar nämligen bli bättre och mamma ringde till dokton igen! Oh no!! Me don't want to!! :(

Amanda - det är ju fest på lördag ju :'(

Lunch

Nu sitter jag och äter stuvade makaroner. Sååå gott! :) Blev kvar lite sen gårdagen då jag hade cravings efter stuvade makaroner och sönderstekt falukorv heladagen!

Kom nyss hem från en eurostop-runda med Ola, kom på att det var väldigt långt och jobbigt att cykla.Men nu är jag iaf hemma och ska sätta mig och plugga anatomi. Joy!

Kl. 2 ska jag med Ida till stan! Åh vad denna dagen kommer att va mysig! ♥

Amanda - I belive in love surviving death into eternity ♥

Fredag!

Godmorgon gott folk!
Jag vet att timmen är vääldigt tidig, särskilt fö en som ska dansa till morgondagens gryning. Men jag vaknade av att mina bröder spelade nån jävulsk musik (om man nu får lov att kalla det musik?) på högsta volym. Kunde dessvärre inte somna om efter att jag vatt och skällt på dom i typ 10 minuter..

Men det är lika bra det, så att jag kan börja med min underbara dag! Att jag har galna förväntningar på denna dagen är en underdrift! :P

Igår påminde Anna mig om en låt av savage garden, "Affirmation" - så grym!

I believe the sun should never set upon an argument
I believe we place our happiness in other people's hands
I believe that junk food tastes so good because it's bad for you
I believe your parents did the best job they knew how to do
I believe that beauty magazines promote low self esteem
I believe I'm loved when I'm completely by myself alone

I believe in Karma what you give is what you get returned
I believe you can't appreciate real love 'til you've been burned
I believe the grass is no more greener on the other side
I believe you don't know what you've got until you say goodbye

I believe you can't control or choose your sexuality
I believe that trust is more important than monogamy
I believe you're most attractive features are your heart and soul.
I believe that family is worth more than money or gold
I believe the struggle for financial freedom is unfair
I believe the only ones who disagree are millionaires

I believe forgiveness is the key to your own happiness
I believe that wedded bliss negates the need to be undressed
I believe that God does not endorse TV evangelists
I believe in love surviving death into eternity


Amanda - underbara dag :)

Imorgon <3

Jag är så gaalet taggad för morgondagen att hälften hade varit nog för att vinna en boxningsmatch! Jag kommer inte kunna somna inatt, så spänd är jag! :D På förmiddagen ska jag ta en runda med min pojke till Eurostop, hem och äta, åka till stan med Ida och Sofie för att leta efter något att ta på sig på kvällen + lite annat smått och gott som kan behövas inhandlas för en riktig krogrunda på staden :) När jag hittat min/mitt drömklänning/linne ska vi hem till Ida för att äta tacos, göra oss vackra, ha lite girltalk och förtända! Vidare til Raz som har förfest och sen till UNDERBAR! När vi dansat sönder våra fötter ska vi hem till Ida och nana kudden för att sedan vakna bakis som aldrig förr och ligga och titta film, drick cola och äta godis hela dagen, utan några skuldkänslor, at all!!

Amanda - morgondagen ♥

Boooring

Nu har jag börjat på historian, det tog dock lite tid då jag kom att andra avenyn hade börjat igen, så jag vara ju bara tvungen att kolla på de avsnitten jag missade... Jag tror Yvonne har full förståelse för detta! Hmm? Nu har jag en paus, kom inte så jättelångt, men det är så jobbigt att skiva med tanke på att jag baar kan skirva med en hand.. :( Buhu! Så jag satte mig här istället, för att skriva... jävligt logiskt måste jag säga.. NOT! ^^

Hursom hälst, jag hade nästn glömt hur snygg Jonas Bane som splar Kim i Andra Avenyn är! Mums på den killen! Tycker dock inte om att Olga och Jossan slutat så att Liv blir ensam kvar... Tror dock hon överlever, men ändå! Hahaha, djupgående diskussioner med mig själv om Andra Avenyn käns såå stabilt.. Världesklass på den du!



Lyssnade lite på Bruce Springsteen (nähä?) och U2 när dom gör "Stand by me" tillsammans. HERRE. GUD. MIN. SKAPARE. VAD. BRA. DET. ÄR!!
Bono: Anybody else who likes to play my guitar? Bruce Springsteen likes to play my guitar. I gues you guys konw him? Is he a local boy, or something?

Amanda - Thank you, good night and God bless you

God morgon världen!

Jag vaknade precis, eller för 20 min. sen. Var uppe i morsa och grattade min lillebror Anton som fyller hela 16 år idag! :) Han fick en t-shirt av mig som jag tror ha tyckte väldigt mycket om :)

födelsedagsbarnethaha


Idag vaknade jag med ännu mer träningsvärk än igår :/ Men också med en armbågsled som vägrar att sträcka ut sig helt. Ajaj! Inte bra! Pappa tror att jag har övertränat den eftersom att musklen är stenhård och som en stor klump när den är alldeles avslappnad. Det värker iaf i den hela tiden så jag smörjde på lite zon för att det skulle bli bättre, blev det de? Ja, faktiskt, men dessvärre bara i typ 10 minuter, sen satte det igång att värka igen! :/ Känner mig lite halvt handikappad då jag knappt kan använda den till något. Nu t.ex. skriver jag bara med högerhanden. Eller, min vänstra tumme trycker på "a"... så där bra kanske?!

Nu ska jag laga frulle och sedan sätta mig med min vän Historia boken för att skriva lite om Alexander den store. Och när jag är klar med det, eller inte orkar mer, får jag nog så snällt ta fram anatomiboken och börja plugga muskler, eftersom on bara två veckor ska vi ha prov på 28 muskler + allt annat vi har lärt oss i trean, tvåan och ettan. Jippei yey! Sen måste jag även städa lite här hemma, för ikväll får vi hela släkten på middag, 24 pers. är det som kommer. Hur fan ska vi få plats nu då?!

Amanda - It's just me Lord, pray I'm able

Träningsvärk!

Som min vän Linnéa så bra hade uttryckt det: jag har sjukemans-träningsvärken! Jag lovar. Jag och Ida var på skivstången igår, väldigt kul, men extremt jobbigt! Men det finns nog inget bättre än när man kommer hem efter ett hårt träningspass, det har regnat lite lätt på cykelturen hem, och man får ställa sig i en varm duschen och bara känna att man varit såå duktig! Sen sätta sig ner i lugn och ro och äta god mat. Dessutom blir den goda maten ännu godare när man kommer hem hungrig från en träning! :)

Dagen i skolan idag har varit väldigt rolig! Var borta på kurorten och fick massa nya muskler att lära sig ursprung, fäste och funktion på. Det är sånt som man borde hata pga de latinska namnen, men jag tycker att det är roligt och intressant. Som nu, när jag har träningsvärk, så vet jag exakt i viken muskel jag har träningsvär och vad den muskeln kan göra. Jag tycker det är kul iaf, kalla mig töntig, men så är det! ;) På eftermiddagen masserade jag, Hanna och Elin varandra, det var en upplevelse som hette duga det. Väldigt stressigt blev det eftersom vi var tre och alla andera två, men ack så kul vi hade det! x)

Nu ska jag ta en promenad med min träningsvärk för att sedan cykla bort till Ida och Axel för att kolla film och mysa i soffan. Ida är nämligen också ledig imorgon. Då tänkte vi att vi skulle ta oss en sväng till gymmet, men vi får se hur det blir med det.

Vi har iaf bestämt att på fredag, efter vår lilla shoppingrunda på staden ska jag följa med hem till henne för att äta och göra oss iordning där innan förfesten hos Rasmus och Underbar! Myspys tycker jag om det! :D

Amanda - If I'm a fool, I'll be a fool, darling for you

Tandläkaren

Har varit hos tandläkaren idag :/ det var minsan en smärtsam upplevelse, det vill jag bara säga. Mina tänder är inte riktigt som dom ska, så jag hade fått ett hål på ett ställe där jag inte kommer åt att borsta. Förjävligt rent ut sagt! Så det fick jag ju snällt gå med på att laga. Eftersom jag har bestämt mig för att vänja mig vid smärta och inte vara en sån mes, ville jag inte ha bedövning. Så dom borrade, och borrade och borrade... Och jag låg och tänkte på Gran Canaria! Puh!

Nu sitter jag och äter lite mat, ris, fläskkotlett och sås mumma! Senare ikväll var tanken att jag och Ida skulle gå på skivstäng, men mamma hade inte pengar ut så att jag kunde betala gym kortet. Funderar på om jag ska betala det själv så kan jag få pengar av henne sen, för jag har verkligen lust med att förbränna kalorier! :)

Amanda - I don't belive in magic, but for you I will ♥

Promenad

Nu hade jag tänkt att jag skulle ta en promenad. Ringde Ida för att fråga om hon ville med ut en runda, men ingen svarade, så jag får gå ensam... Eller ensam och ensam, jag har min alltid lika trogne vän mobilen med mig! Det är finfina grjer på den ska ni veta! :)

Lite senare ska Ola titta förbi så att vi kan mysa lite, det har han lovat! Så det så! :D

Jag tror att det kommer bli en jätte bra vecka!
    ♥ Imorgon, måndag - tandläkaren, det enda som jag inte tycker om denna veckan.
    ♥ Tisdag - massage som vanligt + kurorten mat, aldrig fel!
    ♥ Onsdag -Anton fyller 16, då komer givetvis hela släkten, inklusive min Ola :)
    ♥ Torsdag - träningsdag, kan inte fatta att jag ser fram emot det!
    ♥ Fredag - UNDERBAR med tillhörande förfest!
    ♥ Lördag - Björn Gustafsson på teatern :D + Fredrik fyller 24 år :)
    ♥ Söndag - Till Fredriks och Evelinas nya lägenhet för att fika lite :)

Amanda - Visst låter min vecka spännande?


Ola

Jag behöver min kära pojkvän som kan fixa detta helvettesfelet på denna jävla datorn! Kom hit snääälla! ♥

Amanda - Darlin' I'm countin' on a miracle ♥

Söndag

Gårdagen var trevlig! Iaf hemma hos Chrille :) När vi åkte till Paula senare på kvällen var det tyvärr inte lika kul. Det som var roligt var att träffa tjejerna igen, gör ju inte det allt för ofta eftersom jag inte går på sannarp... Som jag och Ida sa några gånger igår: Jag är glad att jag inte drack! För idag mår jag bra och kan plugga. Kommer precis från anatomi-boken. Har nästan glömt alla muskler, så längesen var det som jag pluggade... usch och fy!

Nu sitter jag och ladda in Bruce Springsteen låtar på datorn eftersom att de senaste jag la in försvann när Johan fixade datan. Tyvärr verkar det som om datorn har fått alvrliga problem då det inte funkar..

Amanda - jag och Linnéa har en hemlighet som bara Ida vet!

Godkväll!

Nu sitter jag och väntar på att min lillebror ska bli klar i duschen så att jag kan hoppa in där. Ska bort till Chrille ikväll på fest. Blir dock en nykter afton då jag inte få dricka.

Amanda - skynda skynda


Tjoho!

Lördag igen, veckorna bara rinner iväg... Gårdagen var väldigt mysig, men oförväntat stressig. Först cyklade jag, Ida och Axel in til stan. Där fixade jag min skinjacka. Kostade baar 75 kr! Och jag som misstänkte att det kunde gå på ett par tre hundra. Tur jag hade där! :) Sen satte vi oss på Esspresso House uteservering för att sedan med rasande fart cykla hemåt igen för att Axel skulle köra motorcross. Eftersom att mer än halva familjen Petersson skulle iväg fick Ida snällt leka taxi. Först ut var det Lasse som skulle in till stan. Jag följde med för att vi skulle hyra film på Hemmakväll, men det hans inte med eftersom att vi var tvugna att laga mat innan Becca skulle iväg. När vi fått in lasangen i ugnen körde Ida Marie in till staden medan jag fixade med hallonpajen. När ida kom tillbaka åt vi, för att sedan, mitt i maten köra Becca in till stan och för att hyra film och köpa godis. Sen åt vi klart, kollade på Systrar i jeans, (dock baar jag som kollade, Ida och Axel sommnade) åt godis och hallonpajen som blev extremt misslyckad. Det blev iaf en väldigt mysig dag och kväll.

Nu väntar jag på att pappa ska bli klar i duschen så att han och jag kan åka och köpa nytt märke till tåg kortet och lite andra saker inne på maxi.

Amanda - På måndag är det en månad kvar till Gran Canaria! ♥

I väntan på ett samtal från Ida...

Nu har jag pluggat klart för idag! Jag har skrvit två sidor om kvinnornas roll och ställning i Grekland under antiken, sen ska jag bara skriva om Alexander den stores tid. Men det får vänta tills på onsdag. Kom nyss ut ur duschen, jag hade bestämt mig för att få bort allt klor som fortfarande finns kvar på min kropp sen vattengympan igår. Lite irriterande att det fortfarande luktade när jag duschat två gånger! Men nu tror jag att allt ska vara borta. Skrubbat och tvålat in och tagit schampo typ tre gånger så jag hoppas på resultat, hatar klorlukt!

I eftermiddag ska jag som sagt träffa ida, hoppas på att hon är med på en runde in till stan för jag har lite att göra..
    ♥ Lämna in min skinjacka så att de kan laga dragkedjan
    ♥ Hämta linser på synsam, då jag tappat en.
    ♥ Köpa ny mascara
    ♥ Titta på kläder till Jonnas 18-års fest den 4 oktober! :D

Amanda - vad ska jag äta till mat nu då?

Kärlek

HAHAHA!favvoposenMatilda och jag <3finaste <3

Amanda - Amanda ♥ Matilda för alltid!

Godmorgon!

Har precis kommit hem från Ola där jag spenderade natten :) Nu sitter jag och äter frukost. Tyckte att jag kunde lyxa till det lite då jag tränade fyra, eller fem pass igår, beroende på hur man ser det.. Så jag sitter här med en stor mugg O'boy! Kom nyss på att det är guds gåva till jorden! Mums!

Nu på förmiddagen ska jag plugga historia, för att sedan spenderar eftermiddagen och kvällen med min Ida ♥

Amanda - Bilderna på mig och Matilda kommer snart :)

Klart!

Nu är jag klar med designen :) visst blev det bra? Anton ska ha datorn nu, så jag hinner inte lägga upp bilderna på mig och Matilda nu, men det kommer!

Amanda - väldigt nöjd nu!

Ma + Am = Sant

Nu är jag hemkommen från min vistelse med Matilda :) Var nere vid Nissan och tog massa kort, med varierande alternativ... Nu har hon lärt mig hur man ändra om här i bloggen, så ni får ursäkta om det ser förjävligt ut, jag håller faktiskt på att lära mig :)

Jag slänger upp en bild från våran fotostund så länge!



Amanda - Negerbollar är musigt :)

Super Bunny-day :)

Nu ska jag strax ta mig bort till lekplatsen där jag ska möta Matilda. Tanken är att vi ska gå ner vid nissan och fota lite. Precis som alla andra gånger vi träffas ;)

Kan det vara någon gång i 8:an, 9:an kanske..?Sommaren mellan 8:an och 9:an :)för ett år sen :)2 år sen :)i våras :)På stan med min älskade Norma Jean :)

Amanda - Jag skulle nog våga påstå att 60% av mina bilder är på mig och Matilda! ♥

Godmorgon världen!

Visst är det typiskt att när man väl har sovmorgon så väcks man av två småbröder som bråkar över nått förbannat dataspel! Unerbart! Ett plus är att jag kom upp i hyfsad tid så jag hinner plugga lite innan jag ska träffa Matilda i eftermiddag. :) Längesen vi umgicks bara vi så det ska bli kul!

Nu tänkte jag läsa de 40 sidorna i Historiaboken som man bör ha läst igenom innan man börjar med uppsatsen. Den ska inte va inne förens den 1:a oktober, så jag känner att jag kan ta god tid på mig att läsa när jag för första gången är ute i god tid!

Amanda - We learned more from the three minute record than we ever learned in school ♥

Bruce, igen

Jag har enormt tråkigt! Sista OTH-avsnittet är avklarat och det går ingenting kul på TV! Så jag satte mig ner för att lyssna lite på min hjälte och hans vackra stämma. Nu har jag lyssnat igenom hela Born in the USA plattan, bara suttit på golvet och syndat med ett äpple. Nu tänkte jag lyssna in mig på alla låtar på The Rising, tvärr tog mitt äpple slut för ett tag sen. Jag tror aldrig att ett äpple någon gång smakat så gott! Det är sant som dom säger, förbjuden frukt är godare ^^

We told each other that we were the wildest, the wildest things we'd ever seen
Now I wished you would have told me, I wished I could have talked to you
Just to say goodbye Bobby Jean
Now we went walking in the rain talking about the pain that from the world we hid
Now there ain't nobody, nowhere, nohow gonna ever understand me the way you did
Bobby Jean - Bruce Springsteen Born in the USA -84

Amanda -
Big Love ♥

Dåååligt!

Jag känner att tonen här i bloggen har varit väldigt mörk de senaste dagarna, för att inte säga veckorna. Tyvärr blir det ingen ändrig på det idag heller då jag är hemma igen :/ Magen spökar och jag har knappt fått en blund i natt :/ Eftersom att jag inte var med på redovisningen i fredags skulle jag maila över det jag skulle ha sagt till Yvonne, hittar jag det som jag så duktigt skrev in på datorn förra onsdagen? Nejdå, för jag hade glömt att spara det på säkerhetstjofräset så det försvann när Johan befriade vår lilla dator från viruset. Jaja, tänker jag och tar fram historaboken för att börja om på nytt, tar upp en sida i words och kommer på att mamma inte har instalerat det än så det går inte att skriva, där med kan jag inte få iväg detta förbannade mail till Yvonne och kommer där med bli underkänd! Strålande! Dessutom har jag lite andra uppgifter som jag måste skriva på datorn, som jag inte heller kan göra då!

Amanda - Now young faces grow sad and old an hearts of fire grow cold

Don't you just looove this day?

Jag vill bara säga tusen och åter tusen tack! Det är sånna här dagar som får en att längta efter torsdagens tortyrkammare. För det första har mitt magsår inte läkt ordentligt, så jag mår konstigt och har ont i magen. För det andra har jag idag, eftersom jag var sjuk nästan hela förra veckan, fått miljoner uppgifter att göra. För det tredje har jag fått x-antal utbrott på en speciel klassmedlem som skulle kunna prata hål i öronen på en med en bit silvertejp för munnen. För det fjärde, jag har berättat för Jonna och Linnéa exakt hur många dagar tills det är jag ska till Gran Canaria, sen hokuspokus så ska jag inte dit.

Amanda - lately girl you get your kicks from just driving me down

At Idas house

Nu sitter jag hos min älskade Ida, hon springer runt här utan tröja och jag bara älskar det ;) Snart ska vi bort till Maries jobb för att sedan åka iväg för att kolla på Axels fotbollsmatch.

Amanda - jag vill ha godis!

Hej igen..

Jag vet att uppdateringen har varit väldigt dålig nu, men det beror på att vi fått skicka iväg vår dator till Johan eftersom vi hade fått virus. Men det fixade han så nu är datorn nästan som ny. Snäll som han är kunde han fixa så att han kopierade alla mina låtar och bilder och sedan la in dom på datorn igen! Det hade inte varit så roligt att bli av med dom eftersom jag har massa bilder sen Italien, massa olika fester sen i sommras och sen sjävlklart, när vi var i Helsingborg/Helsingör!

Ida ska jag och Ida upp till Kärleken, tror jag det var, för att kolla på när Axel och hans lag spelar cup. Ska bli mysigt att träffa Ida igen! Inte träffat henne på hela veckan :/


Amanda - nu ska damtrasan fram igen...

Hemma igen!

Som nämnt tidigare: Jag verkligen avskyr att gå till doktorn! Det finns bara en söt liten läkare som jag inte avskyr, det vet mamma, så när hon ringde för att beställa tid bad hon att jag skulle få gå till honom. Visst sa dom. det går fint, men han är tillbaka först på torsdag! Fine tänkte jag, då väntar jag i två dagar då! När jag kommer till kliniken, rädd som ett rådjur i storstaden så får jag reda på att det har blivit en ändring. Jag kan inte få min kära doktor utan jag får en annan. Paniknivån var låångt över medel då kan jag medela.

Jag kan tala om att min nya doktor var jättetrevlig (men jag tycker fortfarande inte om henne!) så det gick jätte bra. Efter att dom massakerat färdig mitt stackars finger med en massa nålar satte hon mig på nån jävla diet. Jag blir så trött! Jag får bara äta kokt mat i två veckor, bara äta 3 ggr om dagen, ifall jag var jättehungrig fick jag ta en banan eftersom att det var det bästa för min stackars mage, dom som känner mig vet att jag avskyr banan som pesten, så det var ju väldigt passande! Dessutom får jag inte äta några sötsaker alls, jag som hade tänkt belöna migsjälv med en stor muffins bara för att jag var så duktig och gick till doktorn. Precis som när man var barn och fick ett klistermärke, ni vet. Men nej, det fick jag ju inte!

Inte nog med den lilla dieten, jag fick ytterligare två mediciner, så nu går jag på sammanlagt fyra mediciner! Och dom säger att mediciner inte är bra för magen... Rätt så ironiskt faktiskt!

Amanda - nu ska jag gå och deppa framför 3:e säsongen OTH!

Vill inte!

Sitter och väntar på att mamma ska komma hem så att hon kan köra mig til doktorn. Jag är galet nervös för jag hatar doktorer! Förutom Alex i Greys Anatomy då förstås...

Käns skumt att ha på sig jeans igen, skitlängesen jag hade det verkligen! Den senaset tiden har det mest vatt joggingbyxor och leggins :P Skumt eftersom jag älskar jeans.

Amanda - nu kommer mamma!

Vad som hälst...

Exakt vad som hälst, skulle jag ge för att få vara på Bruce Springsteens konsert i Paris -85! Vad som hälst! Han spelade hans bästa låtar och i de absoult bästa versionerna dessutom, sitter och drömmer om att jag var där. När jag hör publiken sjunga första versen på Hungry Heart står varenda litet hårstra på min arm rakt upp! Synd bara att mina föräldrar inte ens tänkt tanken på mig vid det lagret...

Hey little girl standing on the corner, today's your lucky day for sure all right
Me and my buddy we're from New York City we got $200 we want to rock all night
Girl you're looking at two big spenders why the world don't know what me and Wayne might do
Our pa's each own one of the World Trade Centers for a kiss and a smile I'll give mine all to you
Darlington County -
Bruce Springsteen, Born in the USA -84




Amanda
- visst är texten grym?!

11 september

Kunde inte gå till skolan idag heller :/ Så nu är jag jävligt trött på att bara sitta hemma och glo!!

Som jag berättade tidigare i veckan ska jag till farbror doktorn idag. Inte så att jag är skrockfull eller nånting, men doktorn den 11 september käns sådär roligt måste jag nog säga...

Amanda - palla..

Då så...

Nu äntligen har all musik laddats in i mobilen, så är där ordning och reda måntro! :) Eftersom jag nu har varit så duktig tycker jag att jag nu har gjort mig förtjänt av dagens första avsnitt av One Tree Hill! Älskar när Peyton och Jake är tillsammans! :)

Amanda - Nu är resan betald med! Gran Canaria, här kommer vi! ♥

Åh!

Nu har jag ägnat timmar åt att ordna upp all musik på datorn och gjort fina filer så att jag lätt kan hitta låtarna när jag lagt över de till mobilen. Tror ni då att datorn tar emot adapptern som man stoppar in minneskortet i? Nej, precis! Jag hatar vår dator!

Amanda
- Pallar jag föraöver vi USB-kabeln?

Bruce Springsteen

Nu sitter jag och lägger in alla Bruce Springsteen-låtar på datorn för att sedan kunna lägga över dom på min vackra mobil :) Har tänkt att göra det sjukt länge nu men det har aldrig blivit av eftersom att det tar en sån herrans tid! Men nu när magen känns lite bättre för en stund orkade jag sätta mig här och ta itu med det hela, för tid har jag ju idag, kan man ju påstå!

Nu har jag lagt lver hela Born in the USA-albumet, bara the Rising kvar sen har jag resten på datorn! Toppen!

Amanda - Without you, I'm a drummer girl that can't keep a beat ♥

Tyck synd om mig!

För det är det faktiskt väldigt mycket! Synd om mig alltså.. :P Nu sitter jag hemma igen för att jag är sjuk. Mamma skulle tvingade iväg mig till doktorn idag, men han var sjuk så vi får vänta tills på torsdag, halv fyra, vilket betyder att jag måste gå från Annas lektion. Inte bra när jag inte var där förra gången heller!

Jag hatar att gå till doktorn, inte det att han är dumpå något sätt. Absolut inte! Han är tvärtemot den trevligaste på jorden, typ. Men jag hatar fortfarande att gå dit. Det får mig att känna mig sjukare än vad jag igentligen är, och det känns inte så positivt. :(

Det enda som får min dag att se lite ljus är One Tree Hill :) Tackar Gudarna att jag köppt säsong två och tre igår!

I'm waitin', waitin' on a synny day, gonna chase the cloud away, I'm waitin' on a sunny day

Amanda - Bruce Springsteen ♥

One Tree Hill-tjat, jag vet...

Här är anledningen till att vi fick skaffa en ny hemförsäkring, huset blev nämligen helt plötsligt mer atraktivt för tjuvar sen dessa tre godingarna flyttade in! Jag kan medela att det är en risk jag är beredd att ta!
Because it's sooo damn good! ♥


LILLA. JÄTTEÄLSKA. DESSA. UNDERBARA. DVD-BOXAR. <3

Amanda - två avsnitt avklarade bara 43 kvar..

Yes!

Idag var jag lite busig! Jag drog med Linnéa till hemmakväll för att jag skulle få tag på sänsong 2 och 3 av min här omtalade favoritserie :) Och det fick jag! Gått och kikat i påsen lite allt emellan åt under hela dagen, så nu ska jag äntligen få se fortsättningen! Har längtat som aldrig förr!

Amanda - Fagoff! Hahaha...

En vanlig söndag :)

Nyss hemkommen från en äckligt varm och svettig promenad med Ida och Sofie :) Tycker att det var väldigt trevligt att träffa dessa två goingar eftersom att jag under sommarlovets gång vant mig vid att träffa dom nästan varje dag, men nu när skolan dragit igång igen ser jag dom nästan aldrig :/

Dessutom fick jag idag reda på att min högt älskade vän Emma "Iceis" Karlsson tog körkort i fredags! Stort garttis till henne! :D Nu är det bara jag som inte har körkort av GC-gänget, men jag känner att det får vänta till efter studenten, eller iaf till efter certifieringen då man måste ha 100% rätt på det muntliga provet :S Plugga någon?!

Här har vi hon med körkortet! Visst är hon underbar? <3


På onsdag ska resan till Gran Canaria vara inbetald, så nu är det jävlar i mig inte långt kvar tills vi åker brudar! Ska bli så härligt att få komma bort från kalla Sverige! Det är ju självjklart ett STORT plus att vi är lediga en halv vecka till när vi kommit hem eftersom att vi är hemma onsdagen på höstlovet! Gott!

Amanda - nu dusch, sen nytt avsnitt av One Tree Hill <3

Myskväll

Ikväll ska jag hem till Chrille för att ha en mysig hemma kväll med min älskade Linnéa ♥
Tänkte först titta förbi hemma hos Ola, eftersom att det var väääldigt längesen vi sågs! :( Vilket jag tycker är tråkigt och tänker ändra på!

Nu var de sista avsnitten av OTH avklarade dom med, galet hur mycket jag har tittat och att jag ändå inte är mätt på det.. Få titta över min budget och se om jag kan skrapa fram några slantar till att köpa säsong 2 och 3, för jag är totalsåld på människorna i den lilla staden Tree Hill :) Tycker att det är så sjukt sött när Nathan och Haley har gift sig, satt och hoppades att det var denna säsongen för jag ville så gärna se det! :P Jag vet, jag är töntig!

Nu är det snat dax för mat som jag och min mamma har lagat, spagethi och köttfärsås med parmesanost och en supergod sallad :) 

Amanda - min mage kurrar...

Snart slut...

Nu har jag tittat, tittat och åter tittat på One Tree Hill (Ja, jag vet att det är ett väldans tjat om OTH, men jag råkar faktiskt vara väldigt beroende!) Nu har jag iaf fall två avsnitt kvar... På två dagar har jag alltså kollat på 20 avsnitt! Hahaha.. ja det är det enda jag har gjort! :D Me looove it!

Amanda - Den stora frågan: Myskväll med Linnéa eller partykväll med Linnéa? <3

Hej igen..

Nu sitter jag och lyssnar på live inspelningen av Queens låt under pressure på Wembley Stadium, år 1986. Den är verkligen helt totalt grym!! Älskar när basisten spelar introt till låten! Det jag ville komma fram till med detta inlägget är att gammal musik är bra! T.ex. denna låten, den är från 1986! (iaf denna versionen, sen vet jag ju inte när den skrevs..) ett annat exempel är Bruce Springsteen! Det bästa med honom är att han är 59 bast och fortfarande har samma jävla energi och utsrålning som när han var yngre!
Jag älskar den mannen!

Amanda
- Dagens första avsnitt av One Tree Hill och dagens första kopp tee, väntar på mig vid soffan! :)

Tråååk!

Usch vad jag har tråkigt! Jag vill inte kolla på OTH helatiden eftersom at jag är rädd att jag ska titta mig mätt på det, men det finns inte mycket annat att göra än att just titta på OTH... Suck! Därför satte jag mig här enstund tröts att jag inte har något vettigt att skriva...

Amanda - tredje avsnittet av One Tree Hill och en kopp tee väntar på mig :)

One Tree Hill <3

Idag är jag dessvärre hemma och är sjuk, så jag tycker väääldigt synd om mig själv just nu. Det var en av anledningarna till att jag bad Anton köra mig in till staden på sin moppe för att jag skulle kunna hyra OTH-boxen. Men så lätt ska det inte gå! När jag plågat mig genom resan och var framme vid hemmakväll står det att dom öppnar kl. 11! Och vad kan klockan vara då? Ja men precis, den var inte mycket mer än 10.. Anton bestämmer sig för att köra in till stan och lämna tillbaka sitt psp, men det var jag inte lika sugen på eftersom att jag har sett bättre ut i mina dagar då dagens outfit lyder så här: Grå joggingbyxor som för det första är alldeles på tok för noppiga för att ens borde ha fått överleva min garderobrensning och för det andra är dom dagen till ära väldigt smutsiga, en rosa tjocktröja och min väst som jag köppte i typ 8:an, håret var uppsatt i en hög toffs igår när jag gick och la mig, men den har förfallit lite under natten och ser i bästa fall ut som nått katten släpat in, så ni kan ju förstå varför jag absolut inte ville följa med in till stan! Så jag satt snällt och väntade vid norre katts prak på att min bror skulle komma tillbaka, och det gjorde han, vid halv 11, då var det inte riktigt lönt att åka hem igen så vi fick snällt vänta lite till!

Äntligen inne på Viddan går jag med nyfunnen energi bort till hyllan med dvd-boxar. The O.C fanns där, Gillemore girls också, rome, seinfeldt och så vidare och så vidare, men fanns där någon One Tree Hill? Nej! Inte ens en ändaste liten box med One Tree Hill fanns där! Jag blev totaldeprimerad! Anton kom med den lysande idén att fråga i kassan och det gjorde jag.
- Ja, vi har säsong tre.. (YES! tänkte jag, trean får fan gå bra den med!) Men det är för tillfället uthyrd! HELVETTE!

Så jag gick och letade efter en dvd-box att köpa, tillslut såg jag den! Det var som om det lösupp ett starkt ljus bakom den och jag hörde änglakören sjunga! Jag kan nästan svära på att boxen hade en gloria runt om sig men det kan vara min feberyra... Så jag köppte den! Så nu kan jag titta på mina älsklinga precis när jag vill! :D


Amanda - Tack Anton! <3

Till ära av Chad Michael Murray :)

Jag visste det! Jag skulle aldrig ha gått och lagt mig! Jag skulle ha härdat de sista timmarna fram till festen, men nej.. "Bara en halvtimme" blev till tre timmar och ett huvud som känns som ett duntäcke, extrastort och fluffigt. Så istället för att gå på kusins inflyttningsfest sitter jag här och har sjuka cravings efter One Tree Hill boxen, men den finns dessvärre på Videomix, förlåt Hemmakväll, och dit är det aldeles förlångt!
Kom på hur bra OTH var när jag såg ett av de gamla avsnitten som gick på TV innan idag, och nu kan jag knappt vänta tills jag får se nästa! Helst ska det då vara första avsnittet av första säsongen eftersom jag bara har sett det en gång och det var hemma hos Carro när serien var aldeles ny. Jag kommer ihåg när vi satt på Carros golv och dregglade över Chad. Då hade jag inte en aning om vem han var och en ännu mindre aning om att just han skulle få pryda min bakgrundsbild OCH skärmsläckare på datorn OCH på mobilen i många år framöver. Nu vet jag det, och när jag tittar på honom nu förstå jag varför han gjorde det med! Han är ju såå läcker! :)



Amanda
- Ja men lite i alla fall, så lite!

Hundrade-lusse-dagen

Dålig uppdatering, jag bara känner det! Men det är faktiskt inte mitt fel, min dator har fått en släng av någon allvarlig sjukdom så ibland tar det 20 minuter bara att få den att starta och ibland är den seg som aldrig förr. Vet inte vad det är dock...

för att återgå till rubriken: idag var det då dagen med tre siffror! Det är nämligen bara 100 dagar kvar till Lussevakan! Nej men jag, Linnéa och Jonna har liv, vi lovar det!

Ikväll blir det antagligen hem till kusin Fredrik och hanns Evelina som har inflyttningsfest, det är dock inte spikat än på grund av min väldiga förkyldning som kryper på mig mer och mer för var sekund.. :/ Det skumma är att jag mår sämre nu än vad jag gjorde i morse när jag precis vaknat, vilket jag absolut inte brukar göra! Ringde nyss min pojke som tyckte att jag skulle bedda ner mig i sängen för att sedan prepparera mig med massa mediciner för att kunna åka hem till Fredrik och Evelina. Men jag tror nämligen att om jag lägger mig kommer jag inte kunna komma upp mer, så vi får se hur vi gör med den saken!

Fick förövrigt ett grupparbete som ska vara klart på fredag, (ja om två dagar) ursäkta mig, men hur ska tre personer, som inte ens bor i samma stad lyckas göra ett grupparbete på två dagar? Berätta det för mig! Jag blir så matt!

Amanda - fetingfest med mig och Linnéa i helgen! <3

RSS 2.0